FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
FC Barcelona Alusport je osvojila treću uzastopnu titulu pobjednika Kupa Španije u futsalu, savladavši u finalu ekipu ElPozo Murcia s 4:2!
Pa ova Barcelona dere u svim sportovima.
Fudbal, kosarka, rukomet, futsal.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Sad zasad u ova tri..M4kaveli je napisao/la:FC Barcelona Alusport je osvojila treću uzastopnu titulu pobjednika Kupa Španije u futsalu, savladavši u finalu ekipu ElPozo Murcia s 4:2!
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Pa dobro i u Primeri deru.trxel je napisao/la:Sad zasad u ova tri..M4kaveli je napisao/la:FC Barcelona Alusport je osvojila treću uzastopnu titulu pobjednika Kupa Španije u futsalu, savladavši u finalu ekipu ElPozo Murcia s 4:2!
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
u kosarci uopste nisu toliko jaki , real dominira spanijom ako cemo gledati prvenstvo endesa liguM4kaveli je napisao/la:FC Barcelona Alusport je osvojila treću uzastopnu titulu pobjednika Kupa Španije u futsalu, savladavši u finalu ekipu ElPozo Murcia s 4:2!
- IronmanFCB
- Kontakt:
Sir Alex,da je bio pametniji i malo vise organiziraniji,sad bi Manchester United bio takva sila da to nitko nemoze zamisliti.Ostavio je neke stare veterane,doveo neke nedokazane momke,a da je ostavio prave igrače,nebi njemu bilo kraja.
Onda bi u nogometu ovo bili glavni pojmovi i asocijacije : lopta,teren,gol,Sir Alex

Onda bi u nogometu ovo bili glavni pojmovi i asocijacije : lopta,teren,gol,Sir Alex

@Citizen
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
koji je stucnjak biro muziku za klip rivalda
boze 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
koji je stucnjak biro muziku za klip rivalda
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
@geoxx yebe Reala sto ne dominira kad treba, tj. u El Clasicu
Barca toons

Barca toons

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- JohnLennon
- Kontakt:
Kad se Biskvit vraca sa dodjele Oscara? Hoce li se stici vratiti do utakmice?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Hoće.JohnLennon je napisao/la:Kad se Biskvit vraca sa dodjele Oscara? Hoce li se stici vratiti do utakmice?

Svi bekovi su spremni za sutra
adriano trenirao danas sa ekipom i spreman je , ja bi opet albu i alvesa u prvoj ,jest da adriano ima sutinu i tako moze prijetit golu reala al et
* Istorija je na strani barce sto se tice utakmica koje se igraju jedna za drugom
do sad su igrali 13 puta utakmice jednu za drugom. Učinak je u korist barce - 13 pobjeda, 7 remija i 7 pobjeda reala .
* U zadnjih 15 utakmica (od sezone 2010-2011) u svim takmicenjima barca je dobila reala 6 puta ,6 puta je bilo nerijeseno a real je dobio samo 3 puta
realu je u zadnje vrijeme sretan u el clasicima sudija Undiano Mallenco koji ce sutra suditi utakmicu jer od ova 3 puta sto su dobili barcu ,na dvije je sudio on (la liga 2012.,finale kupa 2011.)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
pa jel osvojio oskara ? znam da je bio nominovanJohnLennon je napisao/la:Kad se Biskvit vraca sa dodjele Oscara? Hoce li se stici vratiti do utakmice?
Ja bi mozda pokusao staviti Adriana da cuva Ronalda.
Alves je u zadnje vrijeme veoma neodgovoran u odbrani.
Alba bi vise isao u ofanzivu a Adriano kao sto kazes ima bombu kojom moze nesto pokusat.
A i brz je, pokretan, eksplozivan, taman za Ronalda.
Ali vjerovatno ce poceti Alves i Alba.
@geoxx Cristiano mu uzeo Oscara.
Alba bi vise isao u ofanzivu a Adriano kao sto kazes ima bombu kojom moze nesto pokusat.
gori si ti sto im bezze odgovaras na djecije fazone i trolanjaM4kaveli je napisao/la:Ja bi mozda pokusao staviti Adriana da cuva Ronalda.
pusti nek djeca pisu nebuloze ha ya
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Jesam.barca_87 je napisao/la:gori si ti sto im bezze odgovaras na djecije fazone i trolanjaM4kaveli je napisao/la:Ja bi mozda pokusao staviti Adriana da cuva Ronalda.
pusti nek djeca pisu nebuloze ha ya
Pogledao sam onu analizu od Alasa i stvarno je odlicna.
Treba cesce igrati Villa u vrhu napada a Messi iza njega sa Pedrom/Tellom i Alvesom na krilima.
S tim da u odbrani ostaju samo trojica.
Mozda bi nesto slicno trebali pokusati protiv Milana ili onu formaciju protiv Chelsea postaviti i vidjeti sta i kako ce funkcionisati.
Mislim da ta formacija i jeste najbolja za bunkere.
ma jasta ta formacija sa villom u napadu i messijem iza njega bi bila najbolje rijesenje za milan ,samo hocel roura i tito to skontat .slabe su sanse za to ,koliko slabo gotive villuM4kaveli je napisao/la: Jesam.![]()
Pogledao sam onu analizu od Alasa i stvarno je odlicna.
Treba cesce igrati Villa u vrhu napada a Messi iza njega sa Pedrom/Tellom i Alvesom na krilima.
S tim da u odbrani ostaju samo trojica.
Mozda bi nesto slicno trebali pokusati protiv Milana ili onu formaciju protiv Chelsea postaviti i vidjeti sta i kako ce funkcionisati.
Mislim da ta formacija i jeste najbolja za bunkere.
i sutra bi ja sa villom poceo (umjesto fabregasa a iniesta u sredinu terena) pa ak nish mjenjat ga u 65-70 .min ak se bas izmori ,vidicemo sta su skontali ovi iz strucnog staba ,hocel bit iznenadjenja kakvih
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Mozda ne bi bilo lose ovako:
.....................Fabregas........................
.........Villa.........Messi............Pedro........
..............Iniesta............Xavi.................
......................Busquets.......................
.........Alba..........Pique............Adriano....
3-3-4 ili 3-4-3.
Zavisi kako gledas na Messijevu poziciju.
Malo preofanzivno.
3-3-4 ili 3-4-3.
Malo preofanzivno.
ja znam samo da villa mora biti u prvih 11 jer ako jos jednom vidim njega na klupi, a sancheza u igri nekoga cu razbit

- hule_barca
- Kontakt:
Samo mi reci da se ne zezašM4kaveli je napisao/la:Mozda ne bi bilo lose ovako:
3-3-4 ili 3-4-3.
Malo preofanzivno.
Mes Que Un Club
- IronmanFCB
- Kontakt:
Makas,ti si nesto dobro popio kad si to napisao.Dobro,postujem i cijenim tvoje misljenje i tvoju zelju,ali to stavi na stranu i stavi realnost u prvi plan,tj. ono sto ce trener najvjerovatnije i postaviti.Evo,mislim da ce se usprkos Milanu,i u duelu protiv Reala u kupu uci sa jakom postavom i onda opet sa jakom postavom napasti Milan.Ove dvije utakmice su ubitacne.Protiv Reala u prvenstvu ce izaci malo drukcija momcad.A ja bih stavio ovako,tj,uobicajeno i najjace sto imamo:M4kaveli je napisao/la:Mozda ne bi bilo lose ovako:
3-3-4 ili 3-4-3.
Malo preofanzivno.
....................VV.........................
Alves.....Pique.....Puyol(Masc)......Alba
.................Bus.........................
.........Xavi.............Iniesta.........
Pedro...........Messi................Villa
@Citizen
daleko je utakmica s milanom, sad nam je prioritet sutrasnji el classico, izbaciiti reala i to ce najvjerovatnije biti obezbijedjena dupla kruna cime je sezona sjajna, a do milana ima vremena i ko zna hoce li se ko povrijediti i sl
protiv reala po meni treba izvesti onu nasa staru dobru postavu koja je jednom masakrirala reala 5 0, s obzirom da real nece igrati zatvoreno, dva krila i messi su tu zakon
..............valdes.......
alves....puyol.......pike.....alba
................sergio............
.........xavi.........iniesta.....
....pedro.....messi.....vilja....
to je najbolje,messi ce se vise izvlacit u sredinu, pedro i vilja ce ubijati u kontrama, najbolje jednostavno sto se moze ponuditi,kasnije uvesti fabregasa i alexisa i to je to
protiv reala po meni treba izvesti onu nasa staru dobru postavu koja je jednom masakrirala reala 5 0, s obzirom da real nece igrati zatvoreno, dva krila i messi su tu zakon
..............valdes.......
alves....puyol.......pike.....alba
................sergio............
.........xavi.........iniesta.....
....pedro.....messi.....vilja....
to je najbolje,messi ce se vise izvlacit u sredinu, pedro i vilja ce ubijati u kontrama, najbolje jednostavno sto se moze ponuditi,kasnije uvesti fabregasa i alexisa i to je to
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.