GL
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
FINA KVOTA PRATIMbevanda4 je napisao/la:češka,1.
zbrojbrno - viktoriaplzen domaćin daje @1,60 ili gg3+ @2,20
(u 15 utakmica, zbrojovka je 13 puta zabila.. 12 ih je uslo oba gol, a 8 ih je doslo gg3+ --> stoga prvi par, domaćin daje, kao nekakva sigurica.. a drugi, ako ude ude!)
Ja odigro 1X ali ona u kladionici otkucala samo 1 i nisam vidio na vrijemebevanda4 je napisao/la:@viper, prepisao sam neke parove.. al ovaj levante mi se cini da si bacio na tiket tek tako da dignes kvotu.. Osasuna ih je zadnje 3 utakmice dvaput dobila u hendikepu a jedanput je prošao čak trostruki hendikep :/ levante im nije gola zabio.. Ne znam, možda danas i uđe al na kvotu 2,00 mislim da se ne isplati riskirat. bolji par bi po meni bio
osasuna daje gol @1,50
sretno!
6 : 3 6: 0edoox je napisao/la:Moze li Fedex pomesti ovog Jazirija? under 18gemova 1,75
6-4 6-2 zamisljam taj rezultat

čestitke legendo,proslo, evo ih na 74. Uspjeli su ic preko, a u 2. cetvrtini imali samo 8 koseva.. Htio sam ispratit, al je kladiona makla broj poena ekipe iz ponude. steta!amarosim je napisao/la:KAOD Dramas 73,5 više
Neno Markovic je preuzeo Dramas i odmah u prvom kolu zabili kuci Olymp 81 poena,mislim da ce Neno teziti napadackoj igri,Ikaros je idealna ekipa koja i kuci prima preko 70(zadnje dvije 85 i 78) poena tako da mi je ovaj pick vrlo izgledan...................
Invincibles je napisao/la:Moj za veceras:
Chicago-Columbus 1 @1,55![]()
River Plate-Tigre 1x @1,22![]()
Phoenix-SAS 2 @1,20![]()
Oklahoma-Chicago 1 @1,35![]()
Sretno ko isprati
Hvala gigante!bevanda4 je napisao/la:češka,1.
zbrojbrno - viktoriaplzen domaćin daje @1,60
kad god zatrebabubble je napisao/la:Hvala gigante!bevanda4 je napisao/la:češka,1.
zbrojbrno - viktoriaplzen domaćin daje @1,60
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.