FK Rudar Prijedor

srbin.prijedor
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la srbin.prijedor » 11 nov 2009, 17:23

E...šta reći za utakmicu,da je rezultat iz Sarajeva bio povoljniji za Rudar i vrijeme ljepše :mrgreen: ,sigurno bi i utakmica i posjeta bila bolja...Utakmica kao utakmica po,alo dosadna,bez žustrine u igri,s malo šansi,Rudar bio malo bolji,naročito krajem 1. i veći dio 2.poluvremena,ali ništa posebno..Najbolje prilike stativa Stijepića i šut Golića pred kraj...Ni gosti ništa posebno..Ostaje utisak da su domaći malo više željeli pobjedu,za častan oproštaj od kupa,ali nisu došli do nje....Suđenje loše,posjeta solidna za kup,ali nedovoljna za rivala poput Želje..oko 1000-1300 gledalaca...Bilo oko 20-25 Manijaka i oko 60-70 AB,iskren da budem i jedni i drugi navijači su bili fer i korektni uglavnom,ali atmosfera na tribini nije bila mnogo bolja od vremena 8-) :D ....1/4f za Rudar uspjeh za ovu godinu... ;)
? $...? $....? ? &!

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 11 nov 2009, 17:29

Potpisujem izvjestaj :!:
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 11 nov 2009, 18:18

Bolje što smo ispali. Realno, nemamo kapaciteta da osvojimo kup, a stalni ritam srijeda-subota (liga i dva kupa) je naporan, rizikujemo povrede bitnih igrača, a klupa je tanka.

srbin.prijedor
Kontakt:

Re:

Post Postao/la srbin.prijedor » 11 nov 2009, 18:33

" ? je napisao/la:Bolje što smo ispali. Realno, nemamo kapaciteta da osvojimo kup, a stalni ritam srijeda-subota (liga i dva kupa) je naporan, rizikujemo povrede bitnih igrača, a klupa je tanka.
Sležem se,da mi ovu sezonu ostanemo u ligi,i malo finansisjki ojačamo pa u budućnosti ima prostora i za kup,.. 8-)
? $...? $....? ? &!

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 11 nov 2009, 18:34

...
Zadnja izmjena: gogineman, dana/u 11 nov 2009, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.

srbin.prijedor
Kontakt:

Post Postao/la srbin.prijedor » 11 nov 2009, 18:39

gogineman je napisao/la:Po meni NAJLOSIJE NAVIJANJE ...prvo poluvrijeme NIGDJE BUBNJA pa smo ja i jos jedan lik morali ici sa tekma da donesemo bubanj neki...strasno :D manijaci navijaci fino a mi 0 BODOVA!!!

Kao što sam već napisao,navijači su dans bili kao i vrijeme :) 8-) ...biće bolje 8-)
? $...? $....? ? &!

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 11 nov 2009, 18:41

srbin.prijedor je napisao/la:
gogineman je napisao/la:Po meni NAJLOSIJE NAVIJANJE ...prvo poluvrijeme NIGDJE BUBNJA pa smo ja i jos jedan lik morali ici sa tekma da donesemo bubanj neki...strasno :D manijaci navijaci fino a mi 0 BODOVA!!!

Kao što sam već napisao,navijači su dans bili kao i vrijeme :) 8-) ...biće bolje 8-)
hehehe upravo tako... :D al sve je dobro dok nema gustujucih navijaca,onda je sve SUPER,svi skacu svi pjevaju klubu a cim dodju gosti odma se na njih navale...STRASNO...0 BODOVA!!! :mrgreen:

srbin.prijedor
Kontakt:

Post Postao/la srbin.prijedor » 11 nov 2009, 18:45

hehehe upravo tako... :D al sve je dobro dok nema gustujucih navijaca,onda je sve SUPER,svi skacu svi pjevaju klubu a cim dodju gosti odma se na njih navale...STRASNO...0 BODOVA!!! :mrgreen:[/quote]

Pa jeste.po meni primarno je da se klub bodri,ALI moraju se i gosti "pozdraviti" :D :D :D ..naročito ako su nabrijani 8-)
? $...? $....? ? &!

Casual mods
Kontakt:

Post Postao/la Casual mods » 11 nov 2009, 19:05

Zamolio bih Amin-e da obrisu zadnje postove, nemaju veze sa temom, a stav grupe je da se bukvalno nista ne komentarise o navijanju...

srbin.prijedor
Kontakt:

Post Postao/la srbin.prijedor » 11 nov 2009, 19:14

Casual mods je napisao/la:Zamolio bih Amin-e da obrisu zadnje postove, nemaju veze sa temom, a stav grupe je da se bukvalno nista ne komentarise o navijanju...

Druže,ne možeš ti stav grupe i pravila grupe nametati na ovom forumu,ovde i dolazimo da komentarišemo utakmicu,igrače,navijanje,dobre poteze,loše poteze,sudije..Kažeš da nemaju veze s temom?..Pa valjda su igrači Rudara i njegovi navijači,tj njihovo navijanje kako ga vide ostli gledaoci na stadionu i TV,sastavni dio ove teme...tj.ovde se komentariše sve vezano za tim...od igre,igrača,uprave,navijača,navijanja...itd...Pa zar je problem da ja kao simpatizer Rudara napišem moje viđenje o navijačima,to je moj lični stav,tj...prenosim svoje utiske o navijanju s te utakmice,komentarišem i AB i ostale grupe koje vidim na gradskom...Ako uz igru ne možemo komentarisati i navijanje čemu onda ova tema? pozz
? $...? $....? ? &!

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 11 nov 2009, 19:50

Pa spomenuti cifru i utiske o navijanju je ok, to nam niko živ ne može zabraniti ali to je to. Bez ostavljanja linkova i nekih prepucavanja,objašnjavanja i dokazivanja. Grupa je trenutno takva kakva je i ako se o njoj ne treba pričati, onda nemojmo. Ne odnosi se na ikoga posebno već čisto razlika između ove dvije vrste tumačenja navijača.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

srbin.prijedor
Kontakt:

Post Postao/la srbin.prijedor » 11 nov 2009, 22:14

Grad je nas DS je napisao/la:Pa spomenuti cifru i utiske o navijanju je ok, to nam niko živ ne može zabraniti ali to je to. Bez ostavljanja linkova i nekih prepucavanja,objašnjavanja i dokazivanja. Grupa je trenutno takva kakva je i ako se o njoj ne treba pričati, onda nemojmo. Ne odnosi se na ikoga posebno već čisto razlika između ove dvije vrste tumačenja navijača.

Pa to sam i mislio,čisto svoj lični utisak o navijanju
? $...? $....? ? &!

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 12 nov 2009, 14:49

Zali boze 5 maraka sto sam dao za kartu.
Osim one jedne stative nista zanimljivo na utakmici nije bilo.

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 12 nov 2009, 15:06

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Zali boze 5 maraka sto sam dao za kartu.
Osim one jedne stative nista zanimljivo na utakmici nije bilo.
Šta si ti očekivao 5-0 za Rudar? Ta utakmica je bila samo formalnost, tako se i igralo, sa pola snage i jedni i drugi. Ja kad god mogu odem na utakmicu, i uvijek mi bude dobro, jer volim gledati svoj klub.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 12 nov 2009, 15:12

" ? je napisao/la:Šta si ti očekivao 5-0 za Rudar? Ta utakmica je bila samo formalnost, tako se i igralo, sa pola snage i jedni i drugi. Ja kad god mogu odem na utakmicu, i uvijek mi bude dobro, jer volim gledati svoj klub.
Nisam ocekivao 5:0 za nas vec sam ocekivao malo vise borbenosti, poslje one stative pocelo je valjane sa obe strane.
I neboj se nisam domace utakmice promasio ima skoro 2 godine :)

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 12 nov 2009, 20:53

Ma treba ih i ici uvijek gledati, bez obzira sa kim igraju, u kojem takmicenju.I što Zika kaže, uvijek zanimljivo.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 12 nov 2009, 21:03

Grad je nas DS je napisao/la:Ma treba ih i ici uvijek gledati, bez obzira sa kim igraju, u kojem takmicenju.I što Zika kaže, uvijek zanimljivo.
Pa ja sam ih pratio kad su igrali 2. ligu RS.

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 12 nov 2009, 21:18

Svaka čast. Vjerovatno se mimoilazimo. Onda znas o čemu pričam.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 12 nov 2009, 21:24

Grad je nas DS je napisao/la:Svaka čast. Vjerovatno se mimoilazimo. Onda znas o čemu pričam.
Normalno da znam o cemu pricas.
Vjerovatni smo se mimoilazili nije da nam je nesto pretjerano velik stadion :ugeek:

rade_bl
Kontakt:

Post Postao/la rade_bl » 14 nov 2009, 00:38

fino napredujete sa ovim stranicama...ako,ako... zao mi rudara,ispade iz kupa...ocekivao sam borac-rudar u polufinalu ;) aj jbg,prva utakmica u sarajevu je bila presudna...
" nas klub-nas grad-samo nama pripada 1987 nabijamo komplekse"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”