Sležem se,da mi ovu sezonu ostanemo u ligi,i malo finansisjki ojačamo pa u budućnosti ima prostora i za kup,.." ? je napisao/la:Bolje što smo ispali. Realno, nemamo kapaciteta da osvojimo kup, a stalni ritam srijeda-subota (liga i dva kupa) je naporan, rizikujemo povrede bitnih igrača, a klupa je tanka.
gogineman je napisao/la:Po meni NAJLOSIJE NAVIJANJE ...prvo poluvrijeme NIGDJE BUBNJA pa smo ja i jos jedan lik morali ici sa tekma da donesemo bubanj neki...strasnomanijaci navijaci fino a mi 0 BODOVA!!!
hehehe upravo tako...srbin.prijedor je napisao/la:gogineman je napisao/la:Po meni NAJLOSIJE NAVIJANJE ...prvo poluvrijeme NIGDJE BUBNJA pa smo ja i jos jedan lik morali ici sa tekma da donesemo bubanj neki...strasnomanijaci navijaci fino a mi 0 BODOVA!!!
Kao što sam već napisao,navijači su dans bili kao i vrijeme![]()
...biće bolje
Casual mods je napisao/la:Zamolio bih Amin-e da obrisu zadnje postove, nemaju veze sa temom, a stav grupe je da se bukvalno nista ne komentarise o navijanju...
Grad je nas DS je napisao/la:Pa spomenuti cifru i utiske o navijanju je ok, to nam niko živ ne može zabraniti ali to je to. Bez ostavljanja linkova i nekih prepucavanja,objašnjavanja i dokazivanja. Grupa je trenutno takva kakva je i ako se o njoj ne treba pričati, onda nemojmo. Ne odnosi se na ikoga posebno već čisto razlika između ove dvije vrste tumačenja navijača.
Šta si ti očekivao 5-0 za Rudar? Ta utakmica je bila samo formalnost, tako se i igralo, sa pola snage i jedni i drugi. Ja kad god mogu odem na utakmicu, i uvijek mi bude dobro, jer volim gledati svoj klub.grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Zali boze 5 maraka sto sam dao za kartu.
Osim one jedne stative nista zanimljivo na utakmici nije bilo.
Nisam ocekivao 5:0 za nas vec sam ocekivao malo vise borbenosti, poslje one stative pocelo je valjane sa obe strane." ? je napisao/la:Šta si ti očekivao 5-0 za Rudar? Ta utakmica je bila samo formalnost, tako se i igralo, sa pola snage i jedni i drugi. Ja kad god mogu odem na utakmicu, i uvijek mi bude dobro, jer volim gledati svoj klub.
Pa ja sam ih pratio kad su igrali 2. ligu RS.Grad je nas DS je napisao/la:Ma treba ih i ici uvijek gledati, bez obzira sa kim igraju, u kojem takmicenju.I što Zika kaže, uvijek zanimljivo.
Normalno da znam o cemu pricas.Grad je nas DS je napisao/la:Svaka čast. Vjerovatno se mimoilazimo. Onda znas o čemu pričam.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, AVNOJ, Balorda, Fudbalmozak2, Najprvi, Paromlinac, perodeformero, prisonbreak, Rule_hz, Skojevska i 24 gosta.