Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

jasko_juve
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la jasko_juve » 25 feb 2013, 14:40

yebo to, da je nac karte za tekmu :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 feb 2013, 14:41

ahmic je napisao/la:Himnu treba pozdravit..Ja to uvjek radim,sutim i zapljescem na kraju..A poslije brate dragi,udrinu zvizdi i galami,al ne psuj...
Grcku, Rusku i jos par njih nikad ne bi pozdravio. Ovaj iznad je naveo jedan od razloga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 feb 2013, 14:57

Mi ne smijemo biti kao oni,to nam nije dozvoljeno ...Mi moramo biti uzor ostalim,ako bi se htjeli izravnat s njima onda zamislite kakva djela bi trebali cinit...Ok ,ako necemo aplaudirat onda sutit,to je ponajbolje...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 feb 2013, 15:04

Oko za oko, pasta za zube :D kao što jedan forumaš reče na topicu Izreke i Citati :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 25 feb 2013, 15:04

Zvizdanje himnama je totalno glupost a i ne vidim da se dobija bilo sta time osim mozda kontra efekta kod protivnickih igraca da dobiju motiv vise

ako par pojedinaca zapali zastavu ili istakne transparent po nekima cijelu drzavu i milionski narod treba gledati drugacijim ocima ili zamrzeti kao recimo sto je bio slucaj sa Rumunijom,to je jos jedan oblik ponasanja prvo primjenjen u Srbiji i uvezen na Bilinom polju
zvizdano je i zemljama ciji navijaci nisu dali povoda za to jer pojednci i dalje ne znaju kako se ponasati u toku intoniranja himne

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 25 feb 2013, 15:21

Nikakvo zvizdanje himni, paljenje zastava i slicne gluposti...

Samo na istoku, napraviti simbole svih medjunarodnih finansijskih institucija....

A na zapadu, razvit njemacku zastavu i napraviti lutku Angele Merkel, visine jedno 3 metra... :lol:
Pravda za Papeta!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 feb 2013, 15:48

Ja sam cetiri puta boravio u Grckoj, jednom sam i dres BiH nosio i nikada me niko krivo nije pogledao. Pamtim ih kao dobar narod, dosta psuju moram priznati, nervozni su prirodno, mada, ko i nebi bio na onim vrucinama. Prema meni uvijek dosta ljubazni i korektni kao i prema svim ostalim strancima izuzev Njemaca :D .

Tako da...ja im licno nikada nebi zvizdao niti vidim ikakve svrhe ni povoda za takve primitivne gluposti. Politici nikada nije bilo mjesto u sportu!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 25 feb 2013, 15:52

Da, papansko zviždanje himni će sigurno izbezumiti Grke. :roll:

Bolje kad bi se pokušalo progurati par novih pjesama, da ne gledam kako ljudi cupkaju na prstima, sa rukama u džepovima uz "Ko ne skače, mrzi Bosnu".Koreografiju ne smijem ni spomenuti...

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 25 feb 2013, 15:55

DonCorleone je napisao/la:Ja sam cetiri puta boravio u Grckoj, jednom sam i dres BiH nosio i nikada me niko krivo nije pogledao. Pamtim ih kao dobar narod, dosta psuju moram priznati, nervozni su prirodno, mada, ko i nebi bio na onim vrucinama. Prema meni uvijek dosta ljubazni i korektni kao i prema svim ostalim strancima izuzev Njemaca :D .

Tako da...ja im licno nikada nebi zvizdao niti vidim ikakve svrhe ni povoda za takve primitivne gluposti. Politici nikada nije bilo mjesto u sportu!
A jel ima mjesto za ekonomiju i finansije... :D
Pravda za Papeta!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 feb 2013, 16:03

Dufresne je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Ja sam cetiri puta boravio u Grckoj, jednom sam i dres BiH nosio i nikada me niko krivo nije pogledao. Pamtim ih kao dobar narod, dosta psuju moram priznati, nervozni su prirodno, mada, ko i nebi bio na onim vrucinama. Prema meni uvijek dosta ljubazni i korektni kao i prema svim ostalim strancima izuzev Njemaca :D .

A jel ima mjesto za ekonomiju i finansije... :D
Ne vidim razloga tako jaku zemlju nepotrebno ucrnjivati sa gospodom Merkel :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 25 feb 2013, 16:17

slika

Evo kako su se oni ponašali u Grčkoj.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 feb 2013, 16:22

To su ti Srbi na tribinama...Ravna Gora nema veze sa Grckom.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 feb 2013, 16:25

Ovo su nisu srbi, vjeruj mi ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 25 feb 2013, 16:27

DonCorleone je napisao/la:To su ti Srbi na tribinama...Ravna Gora nema veze sa Grckom.
Možda i jesu, ko zna, ipak su oni braća neka pravoslavna, al da su Grčki navijači toliko fer i korektni ne bi dozvolili ove zastave na svojoj tribini.
Zadnja izmjena: neurofunk, dana/u 25 feb 2013, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 25 feb 2013, 16:27

neurofunk je napisao/la:slika

Evo kako su se oni ponašali u Grčkoj.
A mi na to, odgovorimo sa ovim, jedan transparent 2,5m x 2m ce biti dovoljan... :lol:

slika
Pravda za Papeta!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 25 feb 2013, 16:29

Uh, ja cu biti u Nišu kada bude ova utakmica, bice zanimljivo je pratiti u vecinskom njihovom društvu :D

Inace, ocekujem jednu tvrdu utakmicu sa malo golova. Iskreno, volio bi da me demantuju pa da bude 3:2 za nas, ali nesto sumnjam u takav ishod. Naravno, nije Grcka bauk kao sto je Portugal ali jeste reprezentacija prema kojoj se mora imati respekt i uci ostro i bezobrazno u igru i nedopustiti da oni razviju svoju igru, znaci trcati za svakom loptom.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 feb 2013, 16:32

Niposto nam ne trebaju te navijacke provokacije na tribinama, jer mi cemo ispastati ne oni zna se da Uefa udari malima. U Atini je nasa zastava zapaljena pa se nije reagovalo.

Mi samo treba da podrzimo nase momke, ne obracati paznju na Grke. Nas savez im je dao 700. ulaznica mada ne mislim da ce ih biti toliko.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 25 feb 2013, 16:37

Elegant je napisao/la:Niposto nam ne trebaju te navijacke provokacije na tribinama, jer mi cemo ispastati ne oni zna se da Uefa udari malima. U Atini je nasa zastava zapaljena pa se nije reagovalo.

Mi samo treba da podrzimo nase momke, ne obracati paznju na Grke. Nas savez im je dao 700. ulaznica mada ne mislim da ce ih biti toliko.
Ne sumnjam u dolazak grcke dijaspore sa Sokoca i Han Pijeska... :lol:
Pravda za Papeta!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 feb 2013, 16:41

Dogovorit se sa njima prije tekme oni nam 3b mi njima 3 miliona eura.
500K ce dati Senad sa FACE-a,500K Telecom,500K drzava a ostalo nek Lula,Steva,Dzeko,Pjanke i Miske pokriju :lol: :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 feb 2013, 17:15

Ma naravno da nam ne trebaju zvižduci na himnu, ali biti će ih, s obzirom na ono što su Grci radili tamo.
To je moje mišljenje pred ovu utakmicu.
Mada bih ja lično volio da pokažemo svoju kulturu, da šutimo na njihovu himnu, al kada krene utakmica da im zviždimo čim prime loptu. :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.