SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

dema
Kontakt:

Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Post Postao/la dema » 24 feb 2013, 18:08

JHam je napisao/la:nemam ni ja superstara ali imam 1-2 igraca koje bi volio zadrzati,a sto se tice drafta ako se moze namjestiti najrealnije bi bilo da se "ponovi" druga runda ovogodisnjeg drafta,bez obzira na tabelu...
ni ja nemam super stara,ali ostat ce sasvim dovoljno dobrih igraca
uostalom ko garantuje da neki od super stara kojeg ostavis nece dozivit povredu tipa DR1 ili Rondo

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 feb 2013, 16:05

evo me na 2 mjestu,nije lose

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 25 feb 2013, 18:09

Molim sve one koji do sada nisu glasali da glasaju na odredjeno pitanje na linku!

http://pokit.org/get/?5a753c1378375126d ... 77eff5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 feb 2013, 20:05

Bukvalno dva igrača mi nikako nisu igrala još ako tome dodamo da mi je manje igrača igralo, veoma sam zadovoljan s 4-4, a dva dana prije sam gubio 6-3. Nije loše.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 feb 2013, 20:08

Ja nisam namjestio za nedjelju (ne znam šta mi je bilo), a na kraju bih imao nešto blaži poraz jer je Miles pobudalio i ubacio dovoljno trica da se izjednačim sa Demom u tom segmentu. :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 25 feb 2013, 20:17

Carlo je napisao/la:Bukvalno dva igrača mi nikako nisu igrala još ako tome dodamo da mi je manje igrača igralo, veoma sam zadovoljan s 4-4, a dva dana prije sam gubio 6-3. Nije loše.
meni nije igrao Granger nikako,a i jos neki igraci su bili povrijedjeni po par dana ja mislim... :roll:

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 25 feb 2013, 20:28

Ove sedmice derbi sa HeatUnited-om. Ovi su moji u padu forme, Parker povrijedjen, Gallinari igra sa pola snage, tako da mi poraz ne gine, meni se čini. Da sam prošle sedmice igrao protiv njega, izgubio bih 1:7.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 25 feb 2013, 20:31

jose je napisao/la:Ove sedmice derbi sa HeatUnited-om. Ovi su moji u padu forme, Parker povrijedjen, Gallinari igra sa pola snage, tako da mi poraz ne gine, meni se čini. Da sam prošle sedmice igrao protiv njega, izgubio bih 1:7.
Gallo je povrijedjen ima preko 10 dana(prije all-star tekme),ima neku povredu noge valjda i sinusnu infekciju il tako nesta kako sam ja razumio,pa i ne igra previse...nezz kad ce biti 100%

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 25 feb 2013, 20:32

jose je napisao/la:Ove sedmice derbi sa HeatUnited-om. Ovi su moji u padu forme, Parker povrijedjen, Gallinari igra sa pola snage, tako da mi poraz ne gine, meni se čini. Da sam prošle sedmice igrao protiv njega, izgubio bih 1:7.
Ako bude islo sve svojim tokom onda Heatunited osvaja ligu.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 feb 2013, 20:37

Tracy3McGrady je napisao/la:
mene je heat dobio 5-4,a tad sam zbog povreda izgubio 7 nastupa.ja se ne predajem vidjecemo

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 25 feb 2013, 20:45

dema je napisao/la:
mene je heat dobio 5-4,a tad sam zbog povreda izgubio 7 nastupa.ja se ne predajem vidjecemo
Ništa onda, ja se nadam da ću uhvatiti ovo prvo mjesto u regularnom dijelu, pa se vas dvojica pobijte u polufinalu, pa da dođete umorni do finala, gdje ću vas ja (nadam se) čekati. :mrgreen:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 feb 2013, 20:48

ja zaostajem 10 pobjeda za 1 mjestom ne vjerujem da cu to stic,meni je cilj sacuvat 2 mjesto sto je uspjeh s obzirom kako sam lose startao
ma povrede sam da njih ne bude a imam par igraca koji se cesto povrede,vidjecemo bice zanimljivo
zadnje 2 sezone sam u polufinalu ispadao uz te probleme s povredama

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 25 feb 2013, 20:49

dema je napisao/la:
ja sam sa njim odigrao 4-4 a necu ni uci u PO izgleda :roll:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 feb 2013, 22:48

Moja ekipa je za playoffa napravljena :mrgreen: Samo još da se riješim ovih s dna klupe al to ću dok vidim šta ima bolje u FA.

Ako ko hoće može dobiti Smitha i Batuma u paketu btw.Uništiše mi FG% :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 26 feb 2013, 15:26

Ja dosad niti jednom nisam izgubio u rubrici poeni, tu sam najbolji a evo i sada vodim 54-14. Ja predajem ulogu favorita Joseu, di ću ja biti prvi favorit
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 26 feb 2013, 15:41

Sportfanatik je napisao/la:Ja dosad niti jednom nisam izgubio u rubrici poeni, tu sam najbolji a evo i sada vodim 54-14. Ja predajem ulogu favorita Joseu, di ću ja biti prvi favorit
Nisam gledao mnogo ostale ekipe, ali protiv Jose-a (sadasnji sastav) imas predobre sanse da ga uzmes, ali eto vidjet cemo kako ce se odvijati, jer ipak povreda jedna (Love :cry: ) promjeni mnogo stvari.

PS: Do sada 6 glasova protiv ostavljana igraca dok 5 za, ovih 4+Donnie neka se izjasne inace ne ostavljamo igrace.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 26 feb 2013, 15:46

Sportfanatik je napisao/la:Ja dosad niti jednom nisam izgubio u rubrici poeni, tu sam najbolji a evo i sada vodim 54-14. Ja predajem ulogu favorita Joseu, di ću ja biti prvi favorit
Nisam gledao mnogo ostale ekipe, ali protiv Jose-a (sadasnji sastav) imas predobre sanse da ga uzmes, ali eto vidjet cemo kako ce se odvijati, jer ipak povreda jedna (Love :cry: ) promjeni mnogo stvari.

PS: Do sada 6 glasova protiv ostavljana igraca dok 5 za, ovih 4+Donnie neka se izjasne inace ne ostavljamo igrace.

Ja sam da se ostavi samo jedan igrač, i da se napravi redoslijed biranja na draftu naopako, ko ima najslabiji omjer bira prvi, a finalisti biraju zadnji
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 26 feb 2013, 15:51

Sportfanatik je napisao/la:

Ja sam da se ostavi samo jedan igrač, i da se napravi redoslijed biranja na draftu naopako, ko ima najslabiji omjer bira prvi, a finalisti biraju zadnji
Imas glasanje na stranici ;)

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 26 feb 2013, 20:42

Idite svi na rate manager i stavite na Donnie-a "negative" da probam da ubacim Ruleta, citavo vrijeme pokusavam uzalud, ali hocu da pisem mail.

Edit: Izgleda da sam uspio, ali cekam potvrdu od Rule_Maniacs :D

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 26 feb 2013, 20:58

evo me raja hvala tracy na trudu:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.