Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Udinese-Napoli GG3+ 2.25
Di Natale daje gol 2.70
očekujem golove na obje strane, a kod Udinesea tko će drugi no Antonio kralj Di Natale, čovjek je Napoliju utrpao dva hattricka prijašnjih sezona
Di Natale daje gol 2.70
očekujem golove na obje strane, a kod Udinesea tko će drugi no Antonio kralj Di Natale, čovjek je Napoliju utrpao dva hattricka prijašnjih sezona
Moze li neko od poznavaoca tenisa prokomentarisati ovaj par?
Andujar - Lajovic
Andujar - Lajovic
Zadnja izmjena: bubble, dana/u 25 feb 2013, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ispraceno.Hvalafalcao23 je napisao/la:FINA KVOTA PRATIMbevanda4 je napisao/la:češka,1.
zbrojbrno - viktoriaplzen domaćin daje @1,60 ili gg3+ @2,20
(u 15 utakmica, zbrojovka je 13 puta zabila.. 12 ih je uslo oba gol, a 8 ih je doslo gg3+ --> stoga prvi par, domaćin daje, kao nekakva sigurica.. a drugi, ako ude ude!)
Međusobni mečevi: BRNO - PLZEN
12.08.12 GAM Plzen Brno 2 : 3
30.04.11 GAM Brno Plzen 1 : 1
17.10.10 GAM Plzen Brno 4 : 1
01.05.10 GAM Brno Plzen 2 : 2
02.11.09 GAM Plzen Brno 1 : 1
relativno lagano oba pika prošla. Vidim da vas je par ispratilo, neka, drago mi je!bevanda4 je napisao/la:češka,1.
zbrojbrno - viktoriaplzen domaćin daje @1,60 ili gg3+ @2,20
(u 15 utakmica, zbrojovka je 13 puta zabila.. 12 ih je uslo oba gol, a 8 ih je doslo gg3+ --> stoga prvi par, domaćin daje, kao nekakva sigurica.. a drugi, ako ude ude!)
U desetom selu živi Antuntun!
- diplomatija
- Kontakt:
levante 1
žk 2
ck 2
kvota 10.82
uplata 5 km
dobitak 52 km
bez puno pametovanja
žk 2
ck 2
kvota 10.82
uplata 5 km
dobitak 52 km
bez puno pametovanja
bevanda, jesi pogodio ko će dobiti Oskara?
daWilly je napisao/la:bevanda, jesi pogodio ko će dobiti Oskara?
- Invincibles
- Kontakt:
http://www.re.zultati.com/utakmica/Uckb ... i-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;
Zna li neko sta je sa ovim parom? Odgadja se od 18h sve po pola sata
edit:
Hsu C. (Usa)
-
Haddad Maia B. (Bra)
Zna li neko sta je sa ovim parom? Odgadja se od 18h sve po pola sata
edit:
Hsu C. (Usa)
-
Haddad Maia B. (Bra)
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Široki-Radnički Kragujevac 1 2.20
jest da se gosti bore za final 4 ( i cedevita se borila pa smo vidjeli kako je završilo ) ali ovi momci su dobili partizana, što ne bi radnički...po meni sigurica
jest da se gosti bore za final 4 ( i cedevita se borila pa smo vidjeli kako je završilo ) ali ovi momci su dobili partizana, što ne bi radnički...po meni sigurica
nema nista od ovih utakmica u normalno vrijeme, dajte nba prognoze 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Hehe, ajde mi daj ovu stranicu sa koje si preuzeo ovo da ima ja sta kazem.Brezovac je napisao/la:Evgeny Donskoy - Steve Darcis 2 1.75
Ovaj tečaj je precjenjivanje Donskoya. Rus je do početka ove godine imao samo jednu ATP pobjedu i to nad sunarodnjakom prije tri godine. Ove godine je došao do trećeg kola Australian Opena, no okolnosti toga su pojašnjene u najavi. Rusu je ovo prva prava turneja po SAD-u i nije se proslavio. U dva meča nije napravio break, a nije mogao ništa ni bolesnom Haasu koji je idući dan odustao od turnira. Delray Beach je poseban turnir zbog često vjetrovitih uvjeta. Neki igrači se bolje, neki lošije snalaze, ali Darcis ima prednosti. Voli držati lopticu nisko, može biti nezgodan na sliceu i ima daleko više iskustva. Samo prošle godine je imao preko 20 ATP pobjeda, prvenstveno jer zna iskoristiti ždrijeb. Prošle godine je ovdje dobio Gulbisa, pa namučio Troickog, tad 22. tenisača svijeta. Belgijanac je favorit u ovom meču, puno veći nego što to sugerira tečaj.
Preuzeto s jedne kladionicarske stranice
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
haha i mene su oborili.stranica je dvoznak.com halalite ako je nekog samo ovo oborilomasteRofPoker je napisao/la:Hehe, ajde mi daj ovu stranicu sa koje si preuzeo ovo da ima ja sta kazem.Brezovac je napisao/la:Evgeny Donskoy - Steve Darcis 2 1.75
Ovaj tečaj je precjenjivanje Donskoya. Rus je do početka ove godine imao samo jednu ATP pobjedu i to nad sunarodnjakom prije tri godine. Ove godine je došao do trećeg kola Australian Opena, no okolnosti toga su pojašnjene u najavi. Rusu je ovo prva prava turneja po SAD-u i nije se proslavio. U dva meča nije napravio break, a nije mogao ništa ni bolesnom Haasu koji je idući dan odustao od turnira. Delray Beach je poseban turnir zbog često vjetrovitih uvjeta. Neki igrači se bolje, neki lošije snalaze, ali Darcis ima prednosti. Voli držati lopticu nisko, može biti nezgodan na sliceu i ima daleko više iskustva. Samo prošle godine je imao preko 20 ATP pobjeda, prvenstveno jer zna iskoristiti ždrijeb. Prošle godine je ovdje dobio Gulbisa, pa namučio Troickog, tad 22. tenisača svijeta. Belgijanac je favorit u ovom meču, puno veći nego što to sugerira tečaj.
tiket za sutra ujutro: (snooker - haikou world open)
allen - day 1 @1,30
(prošlogodišnji prvak world opena, u finalu tukao stephena leeja 10-1 (!!!). Nezamislivo je da ispadne u prvom kolu ove godine)
s. murphy - m. gould 1 @1,45
(jedan od mojih osobnih favorita, vrlo jak igrač. Martin teoretski moze predstavljati prijetnju, al ako se Shaun postavi kako treba i odluči dobit ovaj meč, ni tri Goulda ga ne bi zaustavila!)
robertson - dale 1 @1,25
(robbo je zadnjih 10-ak godina u vrhu svjetskog snookera i sve osim pobjede sutra bi bilo veliko iznenađenje, ali kvote ispod 1,30 su mi uvijek bile mrske.. Vi sami odlučite da li da ovo ispratite)
trump - joyce 1 @1,20
(ako mladi gdin. trump ponovi igru iz četvrtfinala welsh opena, joyce moze slobodno pakovat kofere i na prvi avion, bez ispaljenog metka sto se kaze
)
Ukupna kvota: 2,8275
na neki neozbiljan tiket jos cu probat ovu trojicu: stevens (cca 1,80), xingtong (cca 3,20) i mohammad (cca 4,50)
U wildcard rundi jutros ganjao sam cetiri kvote preko 2, prosla je samo jedna. Znaci 7/8 favorita idu dalje, sto me zacudilo al eto..Ako sutra ne prođu ova četvorica glavnih gore, ostavljam se snooker analiza na forumu, do daljnjega! Imate moju riječ
allen - day 1 @1,30
(prošlogodišnji prvak world opena, u finalu tukao stephena leeja 10-1 (!!!). Nezamislivo je da ispadne u prvom kolu ove godine)
(jedan od mojih osobnih favorita, vrlo jak igrač. Martin teoretski moze predstavljati prijetnju, al ako se Shaun postavi kako treba i odluči dobit ovaj meč, ni tri Goulda ga ne bi zaustavila!)
robertson - dale 1 @1,25
(robbo je zadnjih 10-ak godina u vrhu svjetskog snookera i sve osim pobjede sutra bi bilo veliko iznenađenje, ali kvote ispod 1,30 su mi uvijek bile mrske.. Vi sami odlučite da li da ovo ispratite)
trump - joyce 1 @1,20
(ako mladi gdin. trump ponovi igru iz četvrtfinala welsh opena, joyce moze slobodno pakovat kofere i na prvi avion, bez ispaljenog metka sto se kaze
na neki neozbiljan tiket jos cu probat ovu trojicu: stevens (cca 1,80), xingtong (cca 3,20) i mohammad (cca 4,50)
U wildcard rundi jutros ganjao sam cetiri kvote preko 2, prosla je samo jedna. Znaci 7/8 favorita idu dalje, sto me zacudilo al eto..Ako sutra ne prođu ova četvorica glavnih gore, ostavljam se snooker analiza na forumu, do daljnjega! Imate moju riječ
bevanda legendo da ti čestitam na oscaru **** me pas ja bi ga tebi daobevanda4 je napisao/la:tiket za sutra ujutro: (snooker - haikou world open)
allen - day 1 @1,30
robertson - dale 1 @1,25
trump - joyce 1 @1,20
(ako mladi gdin. trump ponovi igru iz četvrtfinala welsh opena, joyce moze slobodno pakovat kofere i na prvi avion, bez ispaljenog metka sto se kaze)
masteRofPoker je napisao/la:Hehe, ajde mi daj ovu stranicu sa koje si preuzeo ovo da ima ja sta kazem.Brezovac je napisao/la:Evgeny Donskoy - Steve Darcis 2 1.75
Zato su i stavili sigurnost 3/10 a jos bio par koji je dostupan obicnim ,mislim onima koji nisu pretplatnici,inace strana je vrhunska glede nekih stvari
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
bevanda, šta je sa parovima Burns - Mohammad i Higginson - Xintong?
na welsh openu (turniru od prije 10-ak dana) u prosjeku od 8 parova prosla bi 3 favorita :/Willy je napisao/la:bevanda, šta je sa parovima Burns - Mohammad i Higginson - Xintong?
na world openu (trenutnom turniru) u wildcard (citaj: nepredvidljivoj) rundi prode 7 od 8 favorita :/
tesko je vise bit pametan..
sutra ocekujem bar 2 iznenadenja.. (znaci prolaznost favorita 6/8) Posto sam vam naveo 4 para koja ću odigrat kao "sigurice" ostaju mi mohammad i xingtong kao ta 2 ocekivana iznenadenja.. i jos se igraju 2 dosta izjednacena para: dott-cope i stevens-gilbert. Ako budem igrao (a mislim da neću) mozda pokusam sa dottom i stevensom.. eto toliko.
- darknes001
- Kontakt:
01:00 Toronto Raptors - Washington Wizards (-4.5) tip h1
sta mislite vi o ovom paru mozel doci il da se igra Toronto KP1
ja bi manje koševadarknes001 je napisao/la:01:00 Toronto Raptors - Washington Wizards (-4.5) tip h1
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
meni nekako Ty Lawson (Denver) (17,5) baca preko, ko ce ga cuvati nash a igra lik odlicno u zadnje vrijeme , ocekuje se mec sa dosta poena tako da bi trebao ici al belaj je sad naci jos dva para

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.