A još ih pola uzgaja grizlije.47,5 % su na grizletini.nisam ocekivao da je 95 % stanovista RS-a toliko zatupljeno i neobrazovano
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- BorcevaMasina
- Kontakt:
AKo si iz Banja Luke kao sto kazes i ti si Bosanac, mozda se time ne ponosis al si ipak BOSANCBorcevaMasina je napisao/la:& о ' "" " о ?![]()
Наравно ту су " " ? ? " нас прате на " ".

- edo_malesak
nije on bosanac, on je srbin. nekakoga ne mozes natjerati da bude ono sto ne zeli ali obzirom da zivi u zemlji koga se zove Bosna i Hercegovina i u entitetu koji nosi ime Republika Srpska a ne poznaje ni samu historiju i goeografiju svog entiteta jer Gradacac se nalazi na samoj granici sa dva veoma vazna grada za RS a pri tome ostatak svoje nacije svrstava u rang sa sobom i time ih ponizaje je jadno. mene on ne smeta, neka ga, ali ne vidim zasto smatra da je predstavnih 95% gradjana RS-a.Brezovac je napisao/la:AKo si iz Banja Luke kao sto kazes i ti si Bosanac, mozda se time ne ponosis al si ipak BOSANCBorcevaMasina je napisao/la:& о ' "" " о ?![]()
Наравно ту су " " ? ? " нас прате на " ".
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
@edo_m...
Nemoj tako biti grub sa malim, ostavi nešto i meni.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- edo_malesak
ja sam ionako rekao sto sam imao da kazem i bez obzira kako neko to u svojoj glavi interpetirao dosta od meneEngland je napisao/la:@edo_m...

"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
TEMA JE NK ZVIJEZDA GRADAČAC, A NE GEOGRAFIJA ILI HISTORIJA
- edo_malesak
i sad time sto si ti napisao da je tema Zvijezda a ne geografija ili historija mi svi ispadamo glupi a ti ispadas pametan. ako tebe ne boli kada neko za tvoj grad koji se u svakom segmentu trudi da se predstavi u najboljem svjetlu,(ne samo sportom), zatim da sve goste lijepo ugosti bez obzira ko su i sta su za razliku od mnogih drugih sredina i na kraju neko kaze da 95% ljudi iz RS-a ne zna gdje je Gradacac onda sav taj trud oko promocije naseg grada kao jedne zdrave sredine pada u vodu. mene to boli i zelim da u svakom slucaju kazem da to nije tako kako misli gospodin banjalucanin. medjutim covjeku je ljepse kada se puno ne osvrce uopste na ovaj podforum, moje greska je samo sto nisam sve pisao preko pm. Sve najboljeemir_dj je napisao/la:TEMA JE NK ZVIJEZDA GRADAČAC, A NE GEOGRAFIJA ILI HISTORIJA
Evo vam jedna informacija da povezemo Zvijezdu i geografiju.Vec godinama djeca iz Zvijezdine skole fudbala igraju zimsku ligu RS,a neigraju ligu TK gdje geografski i logicno pripadaju.edo_malesak je napisao/la:i sad time sto si ti napisao da je tema Zvijezda a ne geografija ili historija mi svi ispadamo glupi a ti ispadas pametan. ako tebe ne boli kada neko za tvoj grad koji se u svakom segmentu trudi da se predstavi u najboljem svjetlu,(ne samo sportom), zatim da sve goste lijepo ugosti bez obzira ko su i sta su za razliku od mnogih drugih sredina i na kraju neko kaze da 95% ljudi iz RS-a ne zna gdje je Gradacac onda sav taj trud oko promocije naseg grada kao jedne zdrave sredine pada u vodu. mene to boli i zelim da u svakom slucaju kazem da to nije tako kako misli gospodin banjalucanin. medjutim covjeku je ljepse kada se puno ne osvrce uopste na ovaj podforum, moje greska je samo sto nisam sve pisao preko pm. Sve najboljeemir_dj je napisao/la:TEMA JE NK ZVIJEZDA GRADAČAC, A NE GEOGRAFIJA ILI HISTORIJA
druze prvo ti nas pitaj zanimal nas to o borcu i banja luci mene iskreno zaboli ona stvar za tim uspjesima sto ti pises i zvijezda je institucija za vecinu klubova u bh pa tako i za vas sto se tice finansijaBorcevaMasina je napisao/la:" ' $ знате $ ствар, $ " ? " $ &, тог & " " ' ".
" " " & ? у овој ? ? ? " $ / & с & је & ".
Пуно је ? ' ' " " не знају $ је & $ & $ " на " $ ", " $ $ " на " " СФРЈ. " $ се нађе & " $ (& " ? & 95% $ " РС не зна $ је то ') $ " $ ?, $ $ & у " " " ? & " & / у & ", & у " $, " је $ " " у првој ? СФРЈ него % сте " $ у првој ? $ " " ? $ $ ". " је " " пута & РС ($ првог ранга " $ је " " $ на " ? $). " $ & је " СФРЈ $ ? ? & Европе у & " уз ? " & ? у "! $ ' & ? $ у " " се сјете $ & су $ ? ? СФРЈ! " & ? ? & су ? & " те / у & се &! $ РС & $ " " у ? ? " у "! ? " " пута него % сте " " $ у " ?! $ не $ $ у " о " & $ ? - $ ", ", ? " $ $ $ са " првенстава " % $ $ ? & $ $ ", &!
$ се " $, овај & & - " $ $ је / по 20-30 000 $ на $ $, $ су у ? ", " $, ", ", ?, $, ? ($ =) " $, ?... & & $ вас се - Трга " " 50 000 $ " су $ $ $ ? ? те 1988. $! $, ? нас је 50 000!!!
$ се " у $ $ ' у овој """ ? све % се " ', $ " " $ у ? о & " $ ' ", $ " $ " " у ?, $ " / " у ? (" " (8 ), $ ' & у врху $ сезона " $ ' у ", $ - " ове $ " у Европу!
& свега овога " % ' тога, с ' се ' " ?, а $ вас у ' & ' " %!
? је $ пост " " " & тога.
" у ' ', ' $ ? не ' $ вас, него " $ & ?, ? то & $ на терену $ " " $.
& за $ $ ", $ $ ? $ на терену, " натпјевавање на "

ZNAMO MI ODLICNO I KO JE BORAC , I KOGA SU POBJEDJIVALI U BIVSOJ DRZAVI, I U SADASNJOJ, A ZNAS LI TI DA JE BIVSI IGRAC BORCA IZ TE ZLATNE GENERACIJE 1988, OSVAJACI KUPA MARSALA TITA, UPRAVO MOMAK KOJI DOLAZI IZ GRADACCA.MOMAK KOJI JE CENTRIRAO SENADU LUPICU, NA STADIONU JNA, ZA POBJEDONOSNI GOL PROTIV CRVENE ZVEZDE.ON JE USTVARI I POMOCNI TRENER ZVIJEZDE A NJEGOVO IME JE AMIR DURGUTOVIC , I MISLIM DA SVI KOJI SE SJECAJU ZLATNIH BORCEVIH DANA SJECAJU I TOG MOMKA.BorcevaMasina je napisao/la:" ' $ знате $ ствар, $ " ? " $ &, тог & " " ' ".
" " " & ? у овој ? ? ? " $ / & с & је & ".
Пуно је ? ' ' " " не знају $ је & $ & $ " на " $ ", " $ $ " на " " СФРЈ. " $ се нађе & " $ (& " ? & 95% $ " РС не зна $ је то ') $ " $ ?, $ $ & у " " " ? & " & / у & ", & у " $, " је $ " " у првој ? СФРЈ него % сте " $ у првој ? $ " " ? $ $ ". " је " " пута & РС ($ првог ранга " $ је " " $ на " ? $). " $ & је " СФРЈ $ ? ? & Европе у & " уз ? " & ? у "! $ ' & ? $ у " " се сјете $ & су $ ? ? СФРЈ! " & ? ? & су ? & " те / у & се &! $ РС & $ " " у ? ? " у "! ? " " пута него % сте " " $ у " ?! $ не $ $ у " о " & $ ? - $ ", ", ? " $ $ $ са " првенстава " % $ $ ? & $ $ ", &!
$ се " $, овај & & - " $ $ је / по 20-30 000 $ на $ $, $ су у ? ", " $, ", ", ?, $, ? ($ =) " $, ?... & & $ вас се - Трга " " 50 000 $ " су $ $ $ ? ? те 1988. $! $, ? нас је 50 000!!!
$ се " у $ $ ' у овој """ ? све % се " ', $ " " $ у ? о & " $ ' ", $ " $ " " у ?, $ " / " у ? (" " (8 ), $ ' & у врху $ сезона " $ ' у ", $ - " ове $ " у Европу!
& свега овога " % ' тога, с ' се ' " ?, а $ вас у ' & ' " %!
? је $ пост " " " & тога.
" у ' ', ' $ ? не ' $ вас, него " $ & ?, ? то & $ на терену $ " " $.
& за $ $ ", $ $ ? $ на терену, " натпјевавање на "
TOLIKO O GRADACCU I GRADACACANIMA .OVO TI JE BIO SAMO MALI CAS ISTORIJE VEZAN ZA GRADACAC.
U SUBOTU AKO BOG DA INSALAH 2-0
FORZA ZVIJEZDA
-
- Kontakt:
danas cujem u jednom kaficu da se nesto desilo mirkovicu.----zna li neko nesto o tome.... 

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
http://www.bihsoccer.com/Premijer-liga- ... -2008.html" onclick="window.open(this.href);return false; !Sve tabele od postojanja pl.a naravno tu je i "velikan"
Vjerovatno nista kako cujem a i za Ordagica je bomba, jer danas nije bilo treninga!crvenobijeli je napisao/la:danas cujem u jednom kaficu da se nesto desilo mirkovicu.----zna li neko nesto o tome....
a jest onaj iz banja luke usmrdio temu .nemogu dva dana uci i nesto napisati..neznam sta rade moderatori kda jedan lik dode i prica gluposti o nebitnim stvarima koji se ticu same teme.
steta za ove povrede pred kraj priprema ,nisu nam nikako trebale,ali idemo dalje i iz ovoga moramo izaci jaci i u inat svima pobijediti borca.
drago mi je da su pobijedili u zenici .jer to bi im se vrlo lako moglo obiti od glavu
steta za ove povrede pred kraj priprema ,nisu nam nikako trebale,ali idemo dalje i iz ovoga moramo izaci jaci i u inat svima pobijediti borca.
drago mi je da su pobijedili u zenici .jer to bi im se vrlo lako moglo obiti od glavu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Šta je bilo to sa Mirkovicem ....
Ordagić je sigurno povrijeđen,to sam čuo od čovjeka iz kluba e sada kako i koliko je povrijeđen ne znam.Kvota je napisao/la:Vjerovatno nista kako cujem a i za Ordagica je bomba, jer danas nije bilo treninga!crvenobijeli je napisao/la:danas cujem u jednom kaficu da se nesto desilo mirkovicu.----zna li neko nesto o tome....
Zadnja izmjena: vatreni, dana/u 25 feb 2013, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Amir Durgutović je igrač zlatne generacije Borca koja je osvojila KUP JUGOSLAVIJE pobijedivši ZVEZDU usred BEOGRADA na MARAKANI 1-0 upravo je Amirov nabacaj sa desnog krila Lupić zabio za pobjedu. Danas ni jedan igrač Zvijezdev nezna ubacit sa krila kao što je Amir to znao a brz ko vjetar onog beka Mile Jovin se zvao na guzicu ga baco 

Diatta: Očekujem da nastavim s ovakvom formom u Premijer ligi

Da je prelaskom iz redova Sarajeva u gradačačku Zvijezdu napravio odličan potez, Secouba Diatta pokazao je to već u pripremnim utakmicama. Mladi Senegalac na pripremama gradačačkog premijerligaša postigao je sedam pogodaka i očekuje da će tu formu prenijeti na premijerligaške terene.
Diatta je na Koševo došao u toku zimske pauze prošle godine i potpisao je jednogodišnji ugovor uz mogućnost produživanja istog, ali do toga nije došlo, te je ove zime karijeru nastavio u Zvijezdi. Sa gradačačkim timom na pripremama je bio u Puli i Klagenfurtu (Austrija).
"Pripreme su prošle veoma dobro. Bili smo u Puli šest-sedam dana i odigrali nekoliko utakmica, pa smo poslije otišli u Klagenfurt gdje smo odigrali jednu pripremnu utakmicu. Naravno da očekujem da nastavim sa ovakvim formom i u Premijer ligi, ukoliko ne bude povreda", rekao je Diatta.
Zvijezda se nakon prve polusezone nalazi na 13. mjestu. Klub iz Gradačca doveo je mnogo novih igrača, ali Diatta ističe da su se odlično upoznali i ugirali, tako da bi u nastavku sezone Zvijezda mogla napraviti iznenađenje.
"Ne smijemo biti naivni, jer pozicija na tabeli nam to ne dozvoljava. Moramo uvijek biti oprezni. Imamo sada dobru ekipu, možemo napraviti iznenađenje. Iako ima mnogo novih igrača, sada se dobro poznajemo. Stalno smo zajedno na treninzima, ručku, večeri...", dodao je popularni Buba.
Zvijezda će u okviru 26. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine gostovati na Koševu Sarajevu u kojem je boravio Diatta proteklih godinu. Senegalski ofanzivac ističe da neće osjećati nikakav pritisak zbog toga.
"Na Koševu ću igrati kao da sam domaćin. Neće biti nikakvog pritiska niti panike, jer Koševo mi je nekada bilo dom. Kada Horde zla budu navijale, osjećaj će biti kao kod igrača Sarajeva", rekao je za kraj 20-godišnji ofanzivac.

Da je prelaskom iz redova Sarajeva u gradačačku Zvijezdu napravio odličan potez, Secouba Diatta pokazao je to već u pripremnim utakmicama. Mladi Senegalac na pripremama gradačačkog premijerligaša postigao je sedam pogodaka i očekuje da će tu formu prenijeti na premijerligaške terene.
Diatta je na Koševo došao u toku zimske pauze prošle godine i potpisao je jednogodišnji ugovor uz mogućnost produživanja istog, ali do toga nije došlo, te je ove zime karijeru nastavio u Zvijezdi. Sa gradačačkim timom na pripremama je bio u Puli i Klagenfurtu (Austrija).
"Pripreme su prošle veoma dobro. Bili smo u Puli šest-sedam dana i odigrali nekoliko utakmica, pa smo poslije otišli u Klagenfurt gdje smo odigrali jednu pripremnu utakmicu. Naravno da očekujem da nastavim sa ovakvim formom i u Premijer ligi, ukoliko ne bude povreda", rekao je Diatta.
Zvijezda se nakon prve polusezone nalazi na 13. mjestu. Klub iz Gradačca doveo je mnogo novih igrača, ali Diatta ističe da su se odlično upoznali i ugirali, tako da bi u nastavku sezone Zvijezda mogla napraviti iznenađenje.
"Ne smijemo biti naivni, jer pozicija na tabeli nam to ne dozvoljava. Moramo uvijek biti oprezni. Imamo sada dobru ekipu, možemo napraviti iznenađenje. Iako ima mnogo novih igrača, sada se dobro poznajemo. Stalno smo zajedno na treninzima, ručku, večeri...", dodao je popularni Buba.
Zvijezda će u okviru 26. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine gostovati na Koševu Sarajevu u kojem je boravio Diatta proteklih godinu. Senegalski ofanzivac ističe da neće osjećati nikakav pritisak zbog toga.
"Na Koševu ću igrati kao da sam domaćin. Neće biti nikakvog pritiska niti panike, jer Koševo mi je nekada bilo dom. Kada Horde zla budu navijale, osjećaj će biti kao kod igrača Sarajeva", rekao je za kraj 20-godišnji ofanzivac.
Samo buba ti nastavi gdje si stao...,vec u subotuemir_dj je napisao/la:Diatta: Očekujem da nastavim s ovakvom formom u Premijer ligi

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.