FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

abelos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la abelos » 25 feb 2013, 20:06

Uh sad se nesmije ni penal svirati.Golman mislio da je na karate treningu ako ono nije penal neznam sta je.Sta je sa zrinjskim u kupu.Da neduzim mogao bih satima iz godine u godinu.Jos samo jedan primjer.U banja luci uleti igrac nakautira IGRACA Sarajeva i ljudi pobjegnu 3:0 za borac.Zvalju neko pogodi zvakom i oni odu.Ngradno pitanje koji je rezultat registrovan???

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 feb 2013, 20:07

abelos je napisao/la:Uh sad se nesmije ni penal svirati.Golman mislio da je na karate treningu ako ono nije penal neznam sta je.Sta je sa zrinjskim u kupu.Da neduzim mogao bih satima iz godine u godinu.Jos samo jedan primjer.U banja luci uleti igrac nakautira IGRACA Sarajeva i ljudi pobjegnu 3:0 za borac.Zvalju neko pogodi zvakom i oni odu.Ngradno pitanje koji je rezultat registrovan???
A je.bi ga buraz ako će ti biti lakše u pravu si.I ove sezone dupla a ti se jedi :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 feb 2013, 20:13

abelos je napisao/la:U potpunosti se slazem.Dok je slagirani tu nema nade.Zato i imamo isti problem kao i Hrvatska i to ogroman.Imate svoj forum tamo pisite.Moram sad na tenkove puno istine govorim ide ban.
Babo je toliko postovan i ima uticaja i kad je u penziji kao sto je sada namjesta utakmice BRAVO AHAHAH.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 feb 2013, 20:33

Je li sutra skupstina :?:
1946

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 25 feb 2013, 22:03

htcxone je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
abelos je napisao/la:U potpunosti se slazem.Dok je slagirani tu nema nade.Zato i imamo isti problem kao i Hrvatska i to ogroman.Imate svoj forum tamo pisite.Moram sad na tenkove puno istine govorim ide ban.
Babo je toliko postovan i ima uticaja i kad je u penziji kao sto je sada namjesta utakmice BRAVO AHAHAH.
ako nista "babo" ima iskustva sa namjestanjem iz šezdeset i neke bas kao i vas klub ;)
nisi upucen...njemu su se kasnije izvinuli ...
a bgt jel svaki navijac FKS na ovom forumu ima 2 nick,jedan normala a drugi ovako za ove potrebe...

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 25 feb 2013, 22:12

Ne dirajte mi prvake svemira, koji vam je?

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 25 feb 2013, 22:21

tu i tamo je napisao/la: nisi upucen...njemu su se kasnije izvinuli ...
a bgt jel svaki navijac FKS na ovom forumu ima 2 nick,jedan normala a drugi ovako za ove potrebe...
Najteži period njegove igračke karijere svakako je "Afera Planinić" iz 1965. godine i jednogodišnja suspenzija, kada je FK Željezničar prvobitnom odlukom tadašnjeg saveza izbačen u Drugu ligu, a poslije žalbe kažnjen sa oduzimanjem šest bodova. Međutim nakon godinu pauze, vraća se na utakmici protiv FK Radničkog iz Niša, gdje u igru ulazi u drugom poluvremenu i kada cijeli Stadion Grbavica skandira njegovo ime, a on im se odužuje na najbolji mogući način i postiže pobjedonosni gol na toj utakmici. Već iduće godine proglašen je za najboljeg igrača Jugoslavije po izboru sportskih novinara.

wik.
ne vidim izvinjenje :)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 25 feb 2013, 22:27

htcxone je napisao/la:
tu i tamo je napisao/la: nisi upucen...njemu su se kasnije izvinuli ...
Najteži period njegove igračke karijere svakako je "Afera Planinić" iz 1965. godine i jednogodišnja suspenzija, kada je FK Željezničar prvobitnom odlukom tadašnjeg saveza izbačen u Drugu ligu, a poslije žalbe kažnjen sa oduzimanjem šest bodova. Međutim nakon godinu pauze, vraća se na utakmici protiv FK Radničkog iz Niša, gdje u igru ulazi u drugom poluvremenu i kada cijeli Stadion Grbavica skandira njegovo ime, a on im se odužuje na najbolji mogući način i postiže pobjedonosni gol na toj utakmici. Već iduće godine proglašen je za najboljeg igrača Jugoslavije po izboru sportskih novinara.

wik.
ne vidim izvinjenje :)
naravno zato sto ne zelis da vidis,
to ti je isto kao da pogledas prvo poluvrijeme gdje vodis 2:0
i ne pogledas drugo u kojem je zavrsilo 2:3...
ako je tebi lakse ti vjeruj da si pobjedio 2:0...
ali ta afera planinic je bila namjestena da bi se Hajduk izbacio iz lige, Zeljo, Osim i svi ostali su kolateralna steta na njih niko nije ni obracao paznju,
na kraju je dokazano da Hajduk nije kriv te da je sve namjesteno od strane "Beograda", izvinuli su se svima koji su osteceni u tome.......
al nije vazno, ti vjeruj sta hoces, meni nije msrko pricati o Osimu na temi FKS al cudno mi je za tebe....

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 25 feb 2013, 22:35

rekla kazala bila spavala

haurdic je prestrasan igrac, n nam je kao kec na desetkuu da suljic skonta da sad moze driblati raju na terminu
i ovaj melunovic , napadac extra taman da igramo sa dva napadaca:) NAPOKON
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 feb 2013, 22:42

Grmi sa sjevera,trese se Zenica. 8-)
1946

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 25 feb 2013, 22:45

htcxone je napisao/la:rekla kazala bila spavala

haurdic je prestrasan igrac, n nam je kao kec na desetkuu da suljic skonta da sad moze driblati raju na terminu
i ovaj melunovic , napadac extra taman da igramo sa dva napadaca:) NAPOKON
Banuj sam sebe,pametnije ti je ;)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 feb 2013, 22:54

slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 feb 2013, 23:25

Pa vec vidim izvlakuse za kraj sezone... Hajd sto se javio jedan pacenik, shvatam da se pojavi izrod, ali sto ga podrzava jos 5 forumasa, to ne kontam... Ono je pokradeno, Zelji je namjesteno, i na kraju ce biti previse vam je Osim dao bodova u jesenjem dijelu da bi mi to stigli, imate sudije, imate sve.. Meni to opet lici na kraju sezone:

[youtube][/youtube]
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 25 feb 2013, 23:29

Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa vec vidim izvlakuse za kraj sezone... Hajd sto se javio jedan pacenik, shvatam da se pojavi izrod, ali sto ga podrzava jos 5 forumasa, to ne kontam... Ono je pokradeno, Zelji je namjesteno, i na kraju ce biti previse vam je Osim dao bodova u jesenjem dijelu da bi mi to stigli, imate sudije, imate sve.. Meni to opet lici na kraju sezone:

[youtube][/youtube]
Ljuba Alicic stari znanac na Grbavici :lol: .

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 feb 2013, 23:32

Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa vec vidim izvlakuse za kraj sezone... Hajd sto se javio jedan pacenik, shvatam da se pojavi izrod, ali sto ga podrzava jos 5 forumasa, to ne kontam... Ono je pokradeno, Zelji je namjesteno, i na kraju ce biti previse vam je Osim dao bodova u jesenjem dijelu da bi mi to stigli, imate sudije, imate sve.. Meni to opet lici na kraju sezone:

[youtube][/youtube]
nemogu da vjerujem kakvih pacenika ima na ovom forumu pa covjece uredu je sampion si najaci si nista vam niko ne pomaze najaci ste u evropi za vas iz zelejznicara bajern je trenutno mala maca ali popusti ovde bolan idi ne zove te niko ako oces nesto da kazes hordama ako si frajer kad horde krenu u zenicu dodji pred njih i reci vi ste horde picke vi ste ovakvi vi ste onakvi i onda cu da te cijenim frajeru..a do tad idi bolan imas na forumu pise tema zeljeznicar i tamo pisi sta god ti volja.. ;)
Samo Sarajevo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 feb 2013, 23:37

A ovo je tvoja vasa tema ??? Ili je tema "o"... ? Kad pises nebuloze na temi, kako Zeljo krade, kako ima sudije, kako ima Osima, kako su mu nastimane tekme, onda se to zove kompleks.. A horde niko nije spomenuo, gdje sam ja rekao da su horde pi*ke, ili gdje vidis da raspravu vodim u navijackom smijeru ? Koji lik Bgte... :lol: :lol:

Ljuba ce da pjeva za vas na Grbavici ponovo... :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

romasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la romasarajevo » 25 feb 2013, 23:44

opet ce biti jedima evropa a drugima GRAND PARADA

ferroviere
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere » 25 feb 2013, 23:45

romasarajevo je napisao/la:opet ce biti jedima evropa a drugima GRAND PARADA
nekom dupla nekom k.ita
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.

S.S. Lazio - Padroni di Roma !

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 25 feb 2013, 23:47

kako god okrenes jadno i vase sarajevo i vas zeljo i moj celik je malo vise jadniji od vasih al je to sve komicno,jedne tresu rukometnom razlikom ispod prosjecne evropske ekipe,jedne zeta,a jedne grbalj,bogu plakat
a vi se svadjate ko je bolji
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 25 feb 2013, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 feb 2013, 23:48

romasarajevo je napisao/la:opet ce biti jedima evropa a drugima GRAND PARADA
:lol: :lol:

dobar... :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], HariTz, johntravolta123 i 65 gostiju.