dobro,demba bi ostao da west ham nije ispao,cak nam je bio najbolji igrac za to kratko vrijeme...hammers je napisao/la:Ja sam optimista uvijek tak' da racunam i veceras na 3 boda![]()
Kako sada stvari stoje Diame nece da potpise novi dosta bolji ugovor i zeli da promjeni klub. Jedan od zainteresovanih klubova je i vecerasnji protivnik Arsenal. Najgore od svega sto ima klauzulu u ugovoru ako neko ponudi 3, 5mil. da Diame moze ici. West Ham je riskir'o sa njegovim dovodjenjem posto Diame ima srcanih problema, i onda klubu ovako vraca i to tek nakon jedne polusezone. Slicno je bilo i sa Dembom kada ga nisu htjeli pojedini klubovi iz premierlige zato sto je im'o problema sa koljenom, West Ham ga prihvati, i onda nakon kratkog vremena vec izrazi zelju da promjeni klub za neki veci
trenutno nama je golman najpotrebniji jer jaskalajnen ima 37 godina i pojma nema,treba spiegelu dati sansu,ne moze od jaskalajnena gori biti nikako,a za diamea cemo lako naci zamjenu,ja mislim da je big sam vec planirao neko pojacanje