RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Je li ima slucajno na tv utakmica iz Bijeljine ? Cini mi se da sam procitao negdje da ce biti ..
Mostar u srcu, Velež do groba !
Ako ima neko iz Red Army-a,nek mi se javi na privat.
" onclick="window.open(this.href);return false;
ko nije gledo ovaj interviju sa Milijem Hadzijabdicem nek pogleda vrlo je interesantan ,pa cak i navijacima drugih klubova ce se svidjeti.
P.S.Nije bas najfriskiji interviju ali vrijedi pogledati
ko nije gledo ovaj interviju sa Milijem Hadzijabdicem nek pogleda vrlo je interesantan ,pa cak i navijacima drugih klubova ce se svidjeti.
P.S.Nije bas najfriskiji interviju ali vrijedi pogledati
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
sinoć na DNEVNIKU 2 FTV-a bio prilog o pripremama VELEŽA za start prvenstva...pričali Dasa Dizadervić i Admir Vladavić, kažu da su zadovoljni pripremama i da su spremni za start prvenstva...na kraju priloga spiker reče da su u upravi nezadovoljni porazima na pripremama i da se od Rahimića traže pobjede, i ako dođe do poraza kontra Radnika, postoji mogućnost za njegovu smjenu...
koliko god dobar ili los rahmic bio to bi bila najgora stvar ako mu se odkaz dadne sad na pocetku polusezone! ipak covjek tek provodi svoje i u klubu je 4 mjeseca samo! treba imat neki kontinuitet! meni je vazda bilo najgluplje kad se treneru poslje nekoliko tekma dadne odkaz a covjek nije ni imao vremena da ostavi svoj pecat na igru! treba ga istrajat do kraja sezone i onda tek ako rezultati nebudu valjali dat mu nogu! rezultati u pripremama svakako nisu bili na nivou ali ocigledno nismo nijednom bili grdno porazeni, sve je to u gusto bilo sa minimalnim porazima i gledajuci izvjestaje da smo svoje sanse dali mogli smo i svaku tu tekmu dobit umjesto poraza koje smo dozivili!AlemC85 je napisao/la:sinoć na DNEVNIKU 2 FTV-a bio prilog o pripremama VELEŽA za start prvenstva...pričali Dasa Dizadervić i Admir Vladavić, kažu da su zadovoljni pripremama i da su spremni za start prvenstva...na kraju priloga spiker reče da su u upravi nezadovoljni porazima na pripremama i da se od Rahimića traže pobjede, i ako dođe do poraza kontra Radnika, postoji mogućnost za njegovu smjenu...
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/57467/25022013
Od 2:00 pocinje isjecak !
To Dasa doktore,protivnici u Crnoj Gori su bili renomirani protivnici,ko bola??? Radnički Lukavac i GrbaljultRA81 je napisao/la:http://www.federalna.ba/bhs/vijest/57467/25022013
HAHAHAHAHAHAHAAH
Rade oni vec odavno Ibri o glavi,hoce Avdu da stave kao trenera,nebi me cudilo da zijanimo u Bjeljini,da se Ibri podapne i eto nam Avde,ovako nesto ce se i desiti.
ne volim spekulacije oko novog trenera. pa ako im ibro nije valjao zašto ga jesenas nisu smjenili, a ne ovako, samo spekulacije, što vrlo negativno utiče i na njega i na igrače, a igramo možda najvažniju polusezonu poslije rata... 
Samo nam Avdo sad treba. Ne znamo sta cemo bez njega.AMADUDI je napisao/la:Rade oni vec odavno Ibri o glavi,hoce Avdu da stave kao trenera,nebi me cudilo da zijanimo u Bjeljini,da se Ibri podapne i eto nam Avde,ovako nesto ce se i desiti.
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
navodno se ide na to da ibro nogu dobije.....novi trener ce biti vlado capljic bivsi strateg slavije
s njim je vec sve dogovoreno samo se ceka prvi kiks ibre------
zalosno sta rade u upravi!!!!!
s njim je vec sve dogovoreno samo se ceka prvi kiks ibre------
zalosno sta rade u upravi!!!!!
svašta, a odakle im pare? koliko ja znam on je napustio slaviju zato što je bio preskup za njih...
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
velez odavno nije imao vise para...pitajte igrace jesu li im ista duzni?
al je faznon nas da se uvijek kuka kako nemaju!
ovo sam maloprije saznao za capljica i vidicete da je istina
al je faznon nas da se uvijek kuka kako nemaju!
ovo sam maloprije saznao za capljica i vidicete da je istina
hebo našu službenu stranicu, kada ljudi prije saznaju...
slažem se s tobom da ovo nije uredu ako je istina da se čeka kiks ibre, koji je jedna od legendi kluba...
slažem se s tobom da ovo nije uredu ako je istina da se čeka kiks ibre, koji je jedna od legendi kluba...
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
ibro je prije svega covjek koji voli velez a lopovi u upravi su na sve spremni samo da zadrze svoje stolice...na racun ibre je otkazana skupstina i na njegov racun im je stolica sacuvana .....
znači ipak je trebala biti skupština? a šta je s radovima na stadionu? jesi li obilazio ovih dana stadion?
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
nisam radilo se nesto al izgleda da je stalo sve....ne znam jel gotovo.cim sute nije
znas kakvi su pohvale se za svaku sitnicu da su zavrsili bilo bi na stranici
znas kakvi su pohvale se za svaku sitnicu da su zavrsili bilo bi na stranici
ako kažeš da klub ima za sad dovoljno para, bolje bi im bilo da saniraju dugovanja koja su za razliku od drugih klubova mala, nego da plaćaju skupe trenere s strane, i da ulože koji dinar u djecu, čiji bi eventualni transfer sutra klubu donio ogromnu lovu...
capljic je za zvijezdu bio preskup prica se cak tri puta skuplji od odovica..samo ja se bojim da je sada kasno mijenjati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jao sta rade, pa ako se ispostavi da je istina, stvarno je nidje veze !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.