0 - 2! opet hendikepbevanda4 je napisao/la:@viper, prepisao sam neke parove.. al ovaj levante mi se cini da si bacio na tiket tek tako da dignes kvotu.. Osasuna ih je zadnje 3 utakmice dvaput dobila u hendikepu a jedanput je prošao čak trostruki hendikep :/ levante im nije gola zabio.. Ne znam, možda danas i uđe al na kvotu 2,00 mislim da se ne isplati riskirat. bolji par bi po meni bio
osasuna daje gol @1,50
sretno!
2-0!bevanda4 je napisao/la:hvala ekipa
lazio - pescara 1. pol manje od 1,5 gol @1,60 ili raspon broja golova 2-3 @2,10
(hmm.. svi veceras ocekujemo golijadu lazia, kad vidimo protiv koga igraju.. al ako ne svi onda nas većina zna tko su i što su talijani! Nikad ti ljudi neće ići niz dlaku kad je potrebno za kladionicu.. A i opće je poznato da talijanski klubovi vole zabijat iza 80-te (čitaj: namještaljka) tako da sam se odlucio za ovaj par.. Kvota je skroz prihvatljiva (ista kombinacija na utakmicu udinese-napoli je 1,35)
Zadnju utakmicu protiv pescare dobili su 3:0 (sva tri gola dali u prvom poluvremenu), ALI strijelac dva zgoditka bio je Miroslav Klose (10 golova, prvi strijelac Lazia) kojeg večeras nema zbog ozljede.
mozda i na neki bezvezni tiket probam: pescara vise od jednog gola na kvotu 4,00, cisto iz zajebancije!
Sretno tko odluči ispratit!
Podivljali pred kraj prvog poluvremena,mogla su proci oba, al nema veze, prosao je veći par