ajoj brate puno se tu faktora gledamiky_hz je napisao/la:Ja inace slabo pratim NBA haj reko sad nesta da odigram,i tako saltam igraca po igraca i dodjoh do ovoga,vidim granica 17...a frajer zadnjih 6 isao(od nazad prema naprijed) 29,29,26,26,27,20 i uzimajuci u obzir da je njegova ekipa i veceras favorit vrlo logicno se namece da i on ide prekobob je napisao/la:meni nekako Ty Lawson (Denver) (17,5) baca preko, ko ce ga cuvati nash a igra lik odlicno u zadnje vrijeme , ocekuje se mec sa dosta poena tako da bi trebao ici al belaj je sad naci jos dva para![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
zna li neko sta se desav sa ovim parom Flipkens K. (Bel ) - Puchkova O. (Rus), tenis,zene, kod mene na tiketu pise da treba poceti u 22:30 a nema jos nista, ako neko ko je upucen moze odg
BUDI PONOSAN
Flipkens prekinuta zbog kise
hvala ti momcevtdgeca je napisao/la:Flipkens prekinuta zbog kise
BUDI PONOSAN
meni je ovaj Querrey nekako suha
najbolje over
koliko sam upratio ni ovaj drugi amerikanac nije los sa servisom
cestitke brate, nadan se da si lipu cifru uplatija na 2x bostonaopa22 je napisao/la:
U desetom selu živi Antuntun!
ma sića......ovo samo probni listic za sutra 
ja mislim da je uzeo prijevremenu isplatubevanda4 je napisao/la:cestitke brate, nadan se da si lipu cifru uplatija na 2x bostonaopa22 je napisao/la:
o kojoj uopće svoti pričamo?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Zadnja izmjena: opa22, dana/u 26 feb 2013, 05:39, ukupno mijenjano 1 put.
pametnoopa22 je napisao/la:jesam
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
hvala
)
al opet volio bih da Utah dobije, cisto sto nisan imao petlju
al opet volio bih da Utah dobije, cisto sto nisan imao petlju
hmm prijevremena isplata. ako sam dobro razumio, mozes odigrat 10 parova.. prode ih 8 i ti odlucis ne pricekat ona 2 sto su ostala i uzmes lovu na temelju one kvote koja je prosla od tih 8 parova?!? Odlicna stvar ako je tako, u mojoj kladioni se to ne moze!
a ne znan, i meni je ovo prvi put.....izgleda da si kladionica uzima 20% dobiti
Ne, samo posljednji par, i to ne bi važilo ako taj posljednji par počne u isto vrijeme kao još neka tekma na tiketu. Ako imaš šest tekmi, pet si pogodio u subotu do 22 sata, šesta se igra iza 22 sata, onda fino dok nije počela odeš na opciju prijevremene isplate.bevanda4 je napisao/la:hmm prijevremena isplata. ako sam dobro razumio, mozes odigrat 10 parova.. prode ih 8 i ti odlucis ne pricekat ona 2 sto su ostala i uzmes lovu na temelju one kvote koja je prosla od tih 8 parova?!? Odlicna stvar ako je tako, u mojoj kladioni se to ne moze!
Najmanje mora biit pet parova i ne smije biti kvota manja od 1.15 ili 1.20 na tiketu. To su uslovi. Par puta sam prijevremeno ispaltio dobitak. Nažalost, uzmu ti jedan dio za porez i to je to.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Skines kvote i jos 20% tj podijelis sa 1.20 i eto gabevanda4 je napisao/la:hmm prijevremena isplata. ako sam dobro razumio, mozes odigrat 10 parova.. prode ih 8 i ti odlucis ne pricekat ona 2 sto su ostala i uzmes lovu na temelju one kvote koja je prosla od tih 8 parova?!? Odlicna stvar ako je tako, u mojoj kladioni se to ne moze!
insider je napisao/la:Ne, samo posljednji par, i to ne bi važilo ako taj posljednji par počne u isto vrijeme kao još neka tekma na tiketu. Ako imaš šest tekmi, pet si pogodio u subotu do 22 sata, šesta se igra iza 22 sata, onda fino dok nije počela odeš na opciju prijevremene isplate.bevanda4 je napisao/la:hmm prijevremena isplata. ako sam dobro razumio, mozes odigrat 10 parova.. prode ih 8 i ti odlucis ne pricekat ona 2 sto su ostala i uzmes lovu na temelju one kvote koja je prosla od tih 8 parova?!? Odlicna stvar ako je tako, u mojoj kladioni se to ne moze!
Najmanje mora biit pet parova i ne smije biti kvota manja od 1.15 ili 1.20 na tiketu. To su uslovi. Par puta sam prijevremeno ispaltio dobitak. Nažalost, uzmu ti jedan dio za porez i to je to.

EDIT: Vazno je imat 5 pogodjenih da bi trazio isplatu
da da, razumio sam.. Mada mi je to skroz stran pojam jer u hrvatskoj ne znam postoji li ijedna kladiona da ima nesto slicno. A ne znam.. tih 20% sta ide kladioni bih rade stavio na obranu para nego njima svjesno davao
zaraduju i previse ako se mene pita 
Izvini ali sta se ukuca kad hocemo prijevremenu isplatu.soxx je napisao/la:Skines kvote i jos 20% tj podijelis sa 1.20 i eto gabevanda4 je napisao/la:hmm prijevremena isplata. ako sam dobro razumio, mozes odigrat 10 parova.. prode ih 8 i ti odlucis ne pricekat ona 2 sto su ostala i uzmes lovu na temelju one kvote koja je prosla od tih 8 parova?!? Odlicna stvar ako je tako, u mojoj kladioni se to ne moze!
insider je napisao/la:Ne, samo posljednji par, i to ne bi važilo ako taj posljednji par počne u isto vrijeme kao još neka tekma na tiketu. Ako imaš šest tekmi, pet si pogodio u subotu do 22 sata, šesta se igra iza 22 sata, onda fino dok nije počela odeš na opciju prijevremene isplate.bevanda4 je napisao/la:hmm prijevremena isplata. ako sam dobro razumio, mozes odigrat 10 parova.. prode ih 8 i ti odlucis ne pricekat ona 2 sto su ostala i uzmes lovu na temelju one kvote koja je prosla od tih 8 parova?!? Odlicna stvar ako je tako, u mojoj kladioni se to ne moze!
EDIT: Vazno je imat 5 pogodjenih da bi trazio isplatu
oni ti sami ponude da "otkupe" listic....piše ti kao na mom listicu "listic je spreman za otkup"
@dijabola, bravo za dodiga! a izgleda da si bio u pravu i za tor-was, kako su krenili ici ce duboko u under
a ja na tiketu imam washington over 92, sreca pa je sistem, mozda se i izvucem.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.