Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

brcak108
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la brcak108 » 26 feb 2013, 00:18

ahmic je napisao/la:Kosevo nije akusticno,ode sve u zrak,nema krova jbf,jos staza okolo ,ma jok...Lose :-(
nisam za to da se utakmice igraju na kosevu da se odmah razumijemo, ali niko me ne moze ubijedit u to da ve bolju atmosveru napravit 35 ooo ili koliko vec prima kosevo od duplo manjeg Bilinog
BUDI PONOSAN

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 26 feb 2013, 00:19

brcak108 je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Kosevo nije akusticno,ode sve u zrak,nema krova jbf,jos staza okolo ,ma jok...Lose :-(
nisam za to da se utakmice igraju na kosevu da se odmah razumijemo, ali niko me ne moze ubijedit u to da ve bolju atmosveru napravit 35 ooo ili koliko vec prima kosevo od duplo manjeg Bilinog
pogledaj nekad repku uzivo,pa ces sam sebe ubijediti.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 26 feb 2013, 00:24

legenda reala je napisao/la:Kad grad Sarajevo uloži koju marku u stadion Koševo, onda ćemo moći pričati o igranju na njemu, do tada nek se zadovolje Zenicom ;)

Bolje i na malom Bilinom Polju, nego na onakvom Koševu u Iranu su bolji oni stadioni što primaju 100 hiljada, realno malo ružnijih stadiona ima od ovog Koševa.
Grbavica bi već bila, top ali kad bi se obnovila, pošto od toga nema ništa, znamo šta nam preostaje.
Zasto ulagati u nesto sto nije tvoje...
Zeljo moze ulagati jer ima svoj stadion... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 feb 2013, 00:24

Na Kosevu je jedino protiv Danske grmilo. Cak i protiv Srbije nije bilo nesto bas ekstra. Na BP je uvijek dobra atmosfera, iako imam osjecaj da je prije nekako bila jos bolja. Ovi sto se zale na atmosferu, pogledajte kako je u drugim drzavama kad repka igra, u rijetko kojoj drzavi ima neko organizovano navijanje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

brcak108
Kontakt:

Post Postao/la brcak108 » 26 feb 2013, 00:29

NG1 je napisao/la:
brcak108 je napisao/la:
pogledaj nekad repku uzivo,pa ces sam sebe ubijediti.
gledo sam momce i i 35 000 ljudi je bilo glasnije, za divno cudo ne znam kako
BUDI PONOSAN

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 26 feb 2013, 00:39

Opet debata Bilino Polje vs. Kosevo :D
Ja sam ZA BP s tim da se nekad igra i na nekom drugom stadionu. Slazem se da je mal kapacitet, ne samo za Grcku, vec pun ce stadion biti i kad bude Lihtenstajn dolazio 8-)
Povecanje kapaciteta stadiona je neophodno, e sad kad ce se Huso za to odlucit to cemo vidjet. Kad pogledam one ceste sto renovira i onolike kruzne tokove, jos i most se pravi :? pa dragi Huso zar nisi mogo investirat da podignes barem jug i sjever u visinu zapada :?

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 26 feb 2013, 00:40

Vidim ima govora o grckim navijacima njih 700 koliko bi ih otprilike trebalo doci.Grcki navijaci su to je poznato temperamentni ali koliko mi je poznato grcke najvece 4 skupine ne idu da bodre reprezentaciju nece da se ujedinjuju jer bi tek onda ispao belaj medju njima samima :mrgreen: tako da ne bi trebalo da bude problema sa njihovim navijacima bar je tako za ocekivati. A sto se tice zvizdanja na himnu neku je vec naveo da bi Santos bio zahvalan nasoj publici do neba zbog motiviranja njegovih igraca jer je poznato da su Grcki igraci jako ponositi srcani furka na Spartance :D tako da je najbolje da se suzdrzimo od zvizduka

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 26 feb 2013, 00:42

velez_mostar je napisao/la:harishp@,

Vjeruj da imam pravo pisati o urbanosti, za razliku od tebe koji po nacinu razmisljanja, pogotovo pisanja spada u kategoriju nabrojanih s pocetka posta na koji si replicirao :D , a sto se tice mog odlaska u Vrapcice, moram ti priznati da idem sve rijedje..dok na utakmice reprezentacije idem redovno.

Nisam ni ja za Kosevo u ovakvom stanju, ali uz kompletno renoviranje je puno bolja opcija od stadiona koji prima mizeran broj navijaca, i definitivno je bolje da oni koji dolaze vide BiH kroz sliku Sarajeva, nego zenice.
Kak si ti malo poglup :S izvini sto ti moram reci , mozes ti na kosevu napravti stolice s grijanjem za svakog gledaoca,mozes pokriti cijeli stadion,a sta ces sa atletskom stazom, jedva se i vidi sa zadnjeg mjesta igraci -.- .Zasto su igraci za Bilino polje zato sto je kao engleski stadioni blizu terena i naravno da je tako navijanje od 10000 ljudi bolje nekog od 20000 na kosevu (koliko bi navijalo ostalo bi sutilo jer su to gospoda koja idu na filmski festival)

"vide BiH kroz sliku Sarajeva, nego zenice"

HAHAHAHA izvinjavam se ti nisi poglup , ti si pravi pametnjakovic ,sta to fali Zenici, imamo najbolje sportske objekte u BiH,imamo Kamberovica polje najveći "park" u BiH dobro sta to ima u Sarajevu BBI centar i sve se oko njega vrti, te lave prestani d*kati na Sarajevo i probudi se ;)
Zadnja izmjena: deenniiVCF, dana/u 26 feb 2013, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 26 feb 2013, 00:56

brcak108 je napisao/la:gledo sam momce i i 35 000 ljudi je bilo glasnije, za divno cudo ne znam kako
Jesil "skracivo" nule s obzirom da je teren na Kosevu znatno udaljeniji od tribina u odnosu na BP? :roll:

brcak108
Kontakt:

Post Postao/la brcak108 » 26 feb 2013, 02:03

FliX je napisao/la:
brcak108 je napisao/la:gledo sam momce i i 35 000 ljudi je bilo glasnije, za divno cudo ne znam kako
Jesil "skracivo" nule s obzirom da je teren na Kosevu znatno udaljeniji od tribina u odnosu na BP? :roll:
izvini profesore nisam te prepoznao :D
BUDI PONOSAN

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 feb 2013, 03:26

Daje nama pobjedit **** stadion

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 feb 2013, 03:50

deenniiVCF je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:harishp@,

Vjeruj da imam pravo pisati o urbanosti, za razliku od tebe koji po nacinu razmisljanja, pogotovo pisanja spada u kategoriju nabrojanih s pocetka posta na koji si replicirao :D , a sto se tice mog odlaska u Vrapcice, moram ti priznati da idem sve rijedje..dok na utakmice reprezentacije idem redovno.

Nisam ni ja za Kosevo u ovakvom stanju, ali uz kompletno renoviranje je puno bolja opcija od stadiona koji prima mizeran broj navijaca, i definitivno je bolje da oni koji dolaze vide BiH kroz sliku Sarajeva, nego zenice.
Kak si ti malo poglup :S izvini sto ti moram reci , mozes ti na kosevu napravti stolice s grijanjem za svakog gledaoca,mozes pokriti cijeli stadion,a sta ces sa atletskom stazom, jedva se i vidi sa zadnjeg mjesta igraci -.- .Zasto su igraci za Bilino polje zato sto je kao engleski stadioni blizu terena i naravno da je tako navijanje od 10000 ljudi bolje nekog od 20000 na kosevu (koliko bi navijalo ostalo bi sutilo jer su to gospoda koja idu na filmski festival)

"vide BiH kroz sliku Sarajeva, nego zenice"

HAHAHAHA izvinjavam se ti nisi poglup , ti si pravi pametnjakovic ,sta to fali Zenici, imamo najbolje sportske objekte u BiH,imamo Kamberovica polje najveći "park" u BiH dobro sta to ima u Sarajevu BBI centar i sve se oko njega vrti, te lave prestani d*kati na Sarajevo i probudi se ;)
Znao sam da ce se pojaviti neko ko ce ovako reagirati na post o Zenici, a nije mi bila namjera omalovazavati grad, ni njegove stanovnike, sto se moglo izvuci i iz konteksta(barem onaj dio forumasa koji imaju IQ veci od broja cipela).

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 26 feb 2013, 03:58

brcak108 je napisao/la:
FliX je napisao/la:
izvini profesore nisam te prepoznao :D
Sjedi 1... javi se kad naucis :mrgreen:

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 26 feb 2013, 09:08

Uglavnom de facto je da se mora poceti podizati inicijativa za pokretanje gradnje respektabilnog stadiona. Mislim da BP nije dugotrajnje rjesenje u ovakvom stanju, sa ovakvim kapacitetom.

Inace sport koji promovise i eksponira fokus na BiH u rijetko pozitivnom smislu, treba zauzeti neki prijoritet. Sto se tice investicija i ostalog, naravno da nemozemo sagraditi nista kad trebas podplatit muju, buju, babu i ostale tetkice guzonja u svakom smislu.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 26 feb 2013, 09:25

Uglavnom de facto je da se moraju rijesiti prvo socijalne kuhinje i siromasto pa onda graditi neke **** stadione.
Djeco draga previse gledate TV i utakmice iz lige petice pa se furate da moze i kod nas tako biti.
Ja neznam dali iko normalan i ko ima imalo pameti u glavi se u danasnje doba moze zalagati da se baci 5-10 miliona na **** stadion a pola drzave umire od gladi i siromastva. Ljudi za najosnovnije stvari nemaju a neki bi da se stadioni grade. Koji ce nam racku toliki stadion na kojem se samo 3 puta godisnje trazi karta vise???? Okrenite se malo oko sebe i pogledajte ljude koji rove u kontejnerima, djecu koja nemaju za ljecenje nego se skuplja svaki dan za njih preko novina, ljudi umiru jer nemaju novac za ljecenje , samoubistva zbog neimastine itd,itd... a vi bi da vam se zbog vaseg nekog ega i glupih izgovora da vam se pravi stadion od 100.000 mjesta jer eto kao vi nebi da se gurate.
Pa iskreno recite jeli vas stid imate li sekunde suosjecaja za napacenim narodom u vasoj zemlji???
Ako vam je do stadiona novog i velikog bujrum udruzite i skupite sami pare, zasto da drzava ili narod daje pare od poreza za glupi stadion kada ima milion vecih prioriteta.
Vidite kakve smo mi Bosnje samo daj ,daj i kako se brzo dignemo. Pa mi da smo ekonomski jaki kao Njemacka mi smo po mentalitetu takvi da bi odmah napali ostale zemlje koliko bi se osilili. Pobjedili smo 3 bezvezne utakmice i sada na naravno treba stadion od 100.000 mjesta, pa prije godinu dana protiv Francuske i Turske nismo mogli napuniti Kosevo.

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 26 feb 2013, 09:37

dinoze je napisao/la:Uglavnom de facto je da se moraju rijesiti prvo socijalne kuhinje i siromasto pa onda graditi neke **** stadione.
Djeco draga previse gledate TV i utakmice iz lige petice pa se furate da moze i kod nas tako biti.
Ja neznam dali iko normalan i ko ima imalo pameti u glavi se u danasnje doba moze zalagati da se baci 5-10 miliona na **** stadion a pola drzave umire od gladi i siromastva. Ljudi za najosnovnije stvari nemaju a neki bi da se stadioni grade. Koji ce nam racku toliki stadion na kojem se samo 3 puta godisnje trazi karta vise???? Okrenite se malo oko sebe i pogledajte ljude koji rove u kontejnerima, djecu koja nemaju za ljecenje nego se skuplja svaki dan za njih preko novina, ljudi umiru jer nemaju novac za ljecenje , samoubistva zbog neimastine itd,itd... a vi bi da vam se zbog vaseg nekog ega i glupih izgovora da vam se pravi stadion od 100.000 mjesta jer eto kao vi nebi da se gurate.
Pa iskreno recite jeli vas stid imate li sekunde suosjecaja za napacenim narodom u vasoj zemlji???
Ako vam je do stadiona novog i velikog bujrum udruzite i skupite sami pare, zasto da drzava ili narod daje pare od poreza za glupi stadion kada ima milion vecih prioriteta.

Ne interesuje me tvoje misljenje, ako imas zelje polemisati o sadakama i ostaloj anagoniji imas 1000 stranica na internetu.

Ovdje je ipak tema BiH fudbal, i medjuostalom kako da napravimo respektabilan stadion.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 26 feb 2013, 09:41

knabs je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Uglavnom de facto je da se moraju rijesiti prvo socijalne kuhinje i siromasto pa onda graditi neke **** stadione.

Ne interesuje me tvoje misljenje, ako imas zelje polemisati o sadakama i ostaloj anagoniji imas 1000 stranica na internetu.

Ovdje je ipak tema BiH fudbal, i medjuostalom kako da napravimo respektabilan stadion.
Koji **** onda komentarises ako te ne interesuje???
I vi da napravite stadion, kako?? Palmudeci po internetu??? Evo 5 godina vi diskutujete kako da "VI" kao nesto napravite, hahahahaha, koji ste vi moroni. Jeste li se organizovali, jeste li napravili udruzenje, jeste li poceli skupljati pare? Ili i vi cekate sadaku ???
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 26 feb 2013, 09:46, ukupno mijenjano 1 put.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 26 feb 2013, 09:46

Vidite kakve smo mi Bosnje samo daj ,daj i kako se brzo dignemo. Pa mi da smo ekonomski jaki kao Njemacka mi smo po mentalitetu takvi da bi odmah napali ostale zemlje koliko bi se osilili. Pobjedili smo 3 bezvezne utakmice i sada na naravno treba stadion od 100.000 mjesta, pa prije godinu dana protiv Francuske i Turske nismo mogli napuniti Kosevo.
Nema sta svaka rijec ti je na mjesto, prvo bi trebali rjesavati ekonomske i socijalne probleme pa onda graditi stadione! A sto se tice BP-a tu je potrebno samo prosiriti tribine tj, izjednaciti i po visini (pogotovo ove iza golova) i pokriti pod jedan krov i na taj nacin bi se dobilo nekih 5000 mjesta to ne bi toliko ni kostalo. Tako bi imali neki ukupni kapacitet od 18000 do 20000 sto je sasvim zadovoljavavjuce.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 26 feb 2013, 09:54

Nadam se da ce poziv dobiti Misimovic/Muslimovic....Naravno ukoliko budu u takmicarskoj formi.

Muslimovic za nedaj boze, ukoliko bi doslo do povreda, a Misimovic da pojaca konkurenciju na klupi, mozda bi nam dobro dosao poslednjih 15tak minuta....

Poslije ovoga meca se oprosititi sa Muslimovicem i traziti druge napadace.....Sa Misimovicem vjerovatno takodjer.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 feb 2013, 09:55

dinoze je napisao/la:Ako vam je do stadiona novog i velikog bujrum udruzite i skupite sami pare, zasto da drzava ili narod daje pare od poreza za glupi stadion kada ima milion vecih prioriteta.
Pa i to bi bila ideja, mislim da posebno za dijasporu (a vidi se koliko ljudi cak i u USA putuju da vide repku) nebi bilo toliko tesko sakupiti jedan odredjeni dio novca za tako nesto. No onda bi se pojavilo bas to pitanje koje si i ti postavio: Zar se taj novac nebi mogao upotrijebiti za bitnije stvari?

Na kraju odosmo u offtopic.

Kako sam citao na ovom jednom internacionalnom forumu, Grci su dosta samoubjedjeni. Podcijenjivanje je polijepo tu. Pa cak i gluposti da je Dzeko precjenjen, Ibisevic los, da nam je defenziva katastrofa i da ce je oni pocijepati (aha sa onim starcima) i tako to. Stvarno nemogu docekati tu utakmicu. Miske treba definitivno biti pozvan, ako on nema mjesta na klupi kod nas onda neznam ko ima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.