FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sinoc tekma pokazala da nisamo bas dobro organizovani, Milan je izgledao jedno 10 puta bolje fizički pripremljen od nas. Kod nas puno stvari ne valja, ne mozemo da uđemo u seriju sa pobjedama a to najvise krivicu treba da snosi Strama.. ne zna poslozit formaciju..to je haman svima jasno.. i ovaj rezultat sto je do sada napravio ne znam kako mu je poslo za rukom.. jer kako igramo izgleda kao da nas je juče preuzeo.. uigranost nam i nije bas bas visokom nivou, jedino sto stoperi dobro ferceraju.. vidljivo je to da Nagatomo il nije bas sav svoj il ne moze on igrat u Seriji A..trebamo dovest jednog kvalitetnog beka kao i zamjenu za Zanetija jer nece ni on moci jos dugu.. ono sto je definituvno dobro jeste da smo u ovoj sezoni dobili nekoliko dobrih igraca tipa Guaro, Handa, Juan a ako se plasiramo u LP ocekujem neka jaca pojacanja na mjestima gdje škripi.. i osoba koja se bas i ne razumije u nogomet vidi da nam fali dobar napadac.. sa Palaciom i Kasanom sigurno necemo daleko dogurati.. nadajmo se da ce do sledece sezone dobro isklesati ovog malog Kovacica pa da imamo jednog jakog igraca na centru sa Guarom.. usput Strama, po mom misljenju nije kadar da vodi Inter.. do sada me nicim nije impresionirao.. 
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Razocaran sam kad ovako jadnog bbilana nismo mogli dobiti, ali ajde bit ce prilike, treba nastavit dalje uz dosta korekcija, nadam se da je ovo Strami bilazadnja utakmica sa ovim rotacijama igraca i ovom formacijom...
I ne znam sto se raspravljate oko debilotellia, sta drugo ocekivati od njega, zato i igra tamo gdje igra, mi smo ga se na vrijeme rijesili...

I ne znam sto se raspravljate oko debilotellia, sta drugo ocekivati od njega, zato i igra tamo gdje igra, mi smo ga se na vrijeme rijesili...

- francobaresi
- Kontakt:
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 16996.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ste bar malo više realni kao veliki Zanetti , koji je milion puta veći navijač Intera od vas ..
Da ste bar malo više realni kao veliki Zanetti , koji je milion puta veći navijač Intera od vas ..
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ja tebe stvarno ne kuzim, kakve veze ima tko je bolji, rezultat je 1:1 i to je to. Milan nije iskoristio sanse Inter je i gotovo, tko je kriv sta Balotelli nemoze pogodit more sa tankera, jbg.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- francobaresi
- Kontakt:
Sve je to ok , nije ni Mario nista kriv , već je čudesni Handanović branio neke nemoguće stvari . I na tome kapa do poda . Mene ovaj remi ne muči toliko , jer 15 god. pratim fudbal i Milan , navikao sam na pobjede i kad zaslužimo poraz , i na obrnute situacije. Zato i volim ovu igru . Ali ovdje pojedinici pokušavaju da dokažu da je Inter bio sinoć bolji na terenu , osim par izuzetaka koji govore realno . Svaka čast za remi , tu nema ništa loše i nečasno . Ali govoriti da je Inter nekom velikom igrom došao do tog' rezultata apsolutno je subjektivno . Opet ponavljam rezultat je takav kakav jeste , i svaka čast objema ekipama . Ali oko nekih stvari treba biti realan ,a ne živjeti u nekom lažnom uvjerenju .Tritolone je napisao/la:Ja tebe stvarno ne kuzim, kakve veze ima tko je bolji, rezultat je 1:1 i to je to. Milan nije iskoristio sanse Inter je i gotovo, tko je kriv sta Balotelli nemoze pogodit more sa tankera, jbg.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
saluti ai nostri amici Interisti

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Mozda vam je pao trans
Respect za Laziale
Mi ako ne izborimo LP bit ce zbog povreda i malog izbora napadackih opcija a ne zbog toga da je Milan bolji od nas,jer nije sigurno.
Kao da smo u najmanju ruku 15 bodova od mjesta za LP a ne skoro pa poravnati.
Respect za Laziale
Mi ako ne izborimo LP bit ce zbog povreda i malog izbora napadackih opcija a ne zbog toga da je Milan bolji od nas,jer nije sigurno.
Kao da smo u najmanju ruku 15 bodova od mjesta za LP a ne skoro pa poravnati.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Izgleda da sutra Carew potpisuje do kraja sezone.Ranocchia: “Thanks To Medical Staff”
MILAN - “The medical staff and the physios did a magnificent job: if I was able to play today, it’s all thanks to them.” Andrea Ranocchia was keen to give credit where it was due after he had been a serious doubt for tonight’s derby following his injury against Cluj.
The defender added: “I think we did well defensively today, we were out of shape on the right for a while but then we sorted it out. I think we might even have won it.”
As for the recent criticism, Stramaccioni was keen to point out that “the most unfair criticism is what’s been aimed at the players. It’s right that I should come in for some flak because I’m a young coach and something of a novice but the players aren’t. Lazio lost badly the day after our defeat in Florence but theirs was seen as a slip-up, whereas in our case it was described as a tragedy, people saying our players have run out of steam… and so on. But as it turned out tonight, Inter held their own against an AC Milan side in world-class form.”
Evo i dva zanimljiva Morattijeva odgovora:
Stramaccioni postaje majstor za derby. Dvije pobjede i remi?
Zaboravili ste i pobjede u juniorskim derbijima. Jako dobro jučer, uspio je sve ispraviti. I on i igrači vratili su utakmicu koja je započela prilično loše.
Gdje se može napredovati? Inter je bio dobar u drugom poluvremenu, ali ne u prvom.
Prije svega Milan je odigrao najbolju utakmicu ove sezone. Gledao sam ih više puta i nikada nisu ovako brzo igrali. Svaka momčad ima razne načine na koje igra, razne pozitivne i negativne periode. Prvo i drugo poluvrijeme sinoć bih stavio u taj kontekst. Gdje možemo bolje? Obje momčadi, a prvenstveno Inter, jer to nas jedino i zanima moraju početi davati priliku mladim igračima na koje računamo u budućnosti.
- Ultras1921
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
pa majstoree
pa majstoree
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Majstor 
- Rekordmeister
- Kontakt:
Sad naleti na informaciju da cete sutra potpisati do kraja sezone sa John Carew-om
Lik je ziv
Allselamet!Pored Rokija sad i ona,neznam zasto ovo rade u upravi Intera,on je naravno slobodan igrac al opet hej John Carew-u bio lik star dok je igro za Valenciu a kamol sad,79 godiste,znal iko ista o ovom???
Allselamet!Pored Rokija sad i ona,neznam zasto ovo rade u upravi Intera,on je naravno slobodan igrac al opet hej John Carew-u bio lik star dok je igro za Valenciu a kamol sad,79 godiste,znal iko ista o ovom???
Sa ozljedom Milita nemamo klasicnu devetku u ekipi,i zato dolazi on,potpisat ce samo na 6 mjeseci i mislim da ce dobit 300 000 eura. Rocchi je stari magarac i ja bi bia bolji od njega, njegovo dovođenje je teski kriminal, mada sam misljenja da ni Carew nece bit nista bolji od njega.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- IlPrincipino
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Ja mislio Carew je zavrsio karijeru, kad jest k-ac.
Bar cemo imati nekog da se pogura u napadu,od kad se Milito povrijedio vidjelo se da stoperi protivnicke ekipe mogu komotno kafu narucit 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Jednostavno uprava i Strama od samog pocetka grijese kada je napad u pitanju, pa sada moramo raditi ovo sto radimo. Mi smo jedini klub na svijetu ciji napad cine igraci od 30+ godina... Rijesavamo se mladih igraca bez razmisljanja, salje ih se na razne posudbe, prodaje i slicno...
Coutinho, Livaja, Longo u ovim novim pokusajima Strame da se cupa bi sigurno mogli igrati, jer mi nemamo zamjene ni za Cassana, Palacia, apsolutno nikoga, ali eto ima ona da se covjek uci na greskama, samo sto u nas tih gresaka sve vise i vise, a nikakvog pomaka prema naprijed...
Jbt led pa prije kad spomenes napad uvijek smo bili medju tri najbolje ekipe u europi, uvijek je bila barem jedna klasa u napadu, a vidi sad, tuga da ne moze biti veca...
Kad se sjetim Cruza, Crespa koji cekaju na klupi i znas da imas siguran gol kada udju, a sta ces sada uvedes Rokia i jedino u sto mozes biti siguran je da neces zabiti gol sa njim...
Coutinho, Livaja, Longo u ovim novim pokusajima Strame da se cupa bi sigurno mogli igrati, jer mi nemamo zamjene ni za Cassana, Palacia, apsolutno nikoga, ali eto ima ona da se covjek uci na greskama, samo sto u nas tih gresaka sve vise i vise, a nikakvog pomaka prema naprijed...
Jbt led pa prije kad spomenes napad uvijek smo bili medju tri najbolje ekipe u europi, uvijek je bila barem jedna klasa u napadu, a vidi sad, tuga da ne moze biti veca...
Kad se sjetim Cruza, Crespa koji cekaju na klupi i znas da imas siguran gol kada udju, a sta ces sada uvedes Rokia i jedino u sto mozes biti siguran je da neces zabiti gol sa njim...

Carew je poznat takođe i po aferi koju je imao sa sadasnjom djevojkom Boatenga,igraca Milana,djevojka se zove Melissa Satta.
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 26 feb 2013, 13:48, ukupno mijenjano 2 puta.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Kako javlja SKY ovo je sve pripremanje terena za ljeto kada ce se sigurno krenuti po Sandra Mazzolu.
Call the coroner!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Puma je napisao/la:Kako javlja SKY ovo je sve pripremanje terena za ljeto kada ce se sigurno krenuti po Sandra Mazzolu.
Trebali ste Livaju ostavit. Fin je igrač, može napredovati. Protiv Rome je odličan bio na Olimpicu, a u ovoj konkurenciji bi imao prostor za igru i napredak. Po meni od njega nešto može biti, evo i Romi je sad dao dva gola u dresu Atalante. Bolje da ste njega forsirali nego što ste Rocchija uzeli ili sad Carewa, koji je ipak morao doći u nedostatku pravog centarfora.
Niko nije mogao znati da će se Milito povrijediti, ali Inter je to morao bolje uraditi u januaru, jer je svakako falio taj drugi špic. Ovako bez centarfora će teško ići.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.