Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
26-02-2013, 20:15 Kiel - Füchse Berlin
Liga: Bundesliga 1, Njemačka
Više od 57,00
1,85
Kod kuće Kiel samo su postigli manje od 30 golova u jednoj igri, a Füchse Berlin, koji također ima brze kontranapade.
Samo jedan covjek ovo moze promjeniti a to je Berlin golman Silvio Heinevetter .
No, Kiel je prejak u njemačkoj Bundesligi, pa čak i Heinevetter će imati problema od Jicha i Palmarsson.
Mislim da je ovo igra koće se igrati u velikoj brzini i 57 golova nije puno u Bundesligi igra. Kiel ima prosjek od 59,5 golova u svojim domaćim utakmicama, dok je Füchse ima prosjek od 54,5 golova daleko od kuće, dobijamo prosjek liniju 57 golova. No, u zadnje vrijeme Füchse obrana je popustila u iznenađujuće puno golova protiv Göppingen i Kadetten je bilo više od 30 golova.
Više od 57,00
1,85
Kod kuće Kiel samo su postigli manje od 30 golova u jednoj igri, a Füchse Berlin, koji također ima brze kontranapade.
Samo jedan covjek ovo moze promjeniti a to je Berlin golman Silvio Heinevetter .
No, Kiel je prejak u njemačkoj Bundesligi, pa čak i Heinevetter će imati problema od Jicha i Palmarsson.
Mislim da je ovo igra koće se igrati u velikoj brzini i 57 golova nije puno u Bundesligi igra. Kiel ima prosjek od 59,5 golova u svojim domaćim utakmicama, dok je Füchse ima prosjek od 54,5 golova daleko od kuće, dobijamo prosjek liniju 57 golova. No, u zadnje vrijeme Füchse obrana je popustila u iznenađujuće puno golova protiv Göppingen i Kadetten je bilo više od 30 golova.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
hajro je napisao/la:26-02-2013, 20:15 Kiel - Füchse Berlin
Više od 57,00
1,85
Kod kuće Kiel samo su postigli manje od 30 golova u jednoj igri.
Mislim da je ovo igra koja će se igrati u velikoj brzini i 57 golova nije puno u Bundesligi igra. Kiel ima prosjek od 59,5 golova u svojim domaćim utakmicama, dok je Füchse ima prosjek od 54,5 golova daleko od kuće, dobijamo prosjek liniju 57 golova. No, u zadnje vrijeme Füchse obrana je popustila i primala iznenađujuće puno golova protiv Göppingen i Kadetten je bilo više od 30 golova.
aaa u pm koji baksuz Utag 97:97 Boston OT 110:107 ccc
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
I ja brate cekao njih za pare,evo ustao da vidim tek tugaaaaaaaaaaaaaaaa.I kako sad zaspat jbtopa22 je napisao/la:aaa u pm koji baksuz Utag 97:97 Boston OT 110:107 ccc
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- darknes001
- Kontakt:
svaka cast kralju,ipak sam tebe odlucio poslusat i nisam pogrijesio, jos jednom svaka castdijabola je napisao/la:ja bi manje koševadarknes001 je napisao/la:01:00 Toronto Raptors - Washington Wizards (-4.5) tip h1
sta mislite vi o ovom paru mozel doci il da se igra Toronto KP1
Barcelona - Real M.(s.t.) 26.2. 21:00 1X 1,28
Salzburg - Medveščak(s.t.)/hok 26.2. 19:15 1X 1,43
Sheffield Utd. - Leyton(a.h) 26.2. 20:45 1 1,30
Bologna/gol - Fiorentina 26.2. 20:00 DA 1,35
Mainz - Freiburg 26.2. 19:00 1X 1,32
Forfar - Albion Rov. 26.2. 20:30 1 1,50
S.Stakhovsky - Dzumhur 26.2. 19:50 1 1,20
V.Williams - Lučić(18,5) 26.2. 16:05 Manje 1,80
S.W.Hsieh - Nara 26.2. 11:30 1 1,25
kvota: 17.17
Salzburg - Medveščak(s.t.)/hok 26.2. 19:15 1X 1,43
Sheffield Utd. - Leyton(a.h) 26.2. 20:45 1 1,30
Bologna/gol - Fiorentina 26.2. 20:00 DA 1,35
Mainz - Freiburg 26.2. 19:00 1X 1,32
Forfar - Albion Rov. 26.2. 20:30 1 1,50
S.Stakhovsky - Dzumhur 26.2. 19:50 1 1,20
V.Williams - Lučić(18,5) 26.2. 16:05 Manje 1,80
S.W.Hsieh - Nara 26.2. 11:30 1 1,25
kvota: 17.17
- EmirSioux89
- Kontakt:
Kao sto reko Brajant je Brajant, prodje i Lawson i Dodig, a Venus odgodjena za danas oko 16:00hEmirSioux89 je napisao/la:
Evo moj za večeras, nema nesto puno sigurnih parova u NBA po meni Brajant najsigurniji, Dijabolu sam ispratio za Tenis, Willya za ovaj zenski Tenis, mforce za Lawsona.Od svakog po nesto valjda bude sta.
Sretno svima
Manchester United!
- darknes001
- Kontakt:
bevanda4 je napisao/la:tiket za sutra ujutro: (snooker - haikou world open)
allen - day 1 @1,30
(prošlogodišnji prvak world opena, u finalu tukao stephena leeja 10-1 (!!!). Nezamislivo je da ispadne u prvom kolu ove godine)
s. murphy - m. gould 1 @1,45
(jedan od mojih osobnih favorita, vrlo jak igrač. Martin teoretski moze predstavljati prijetnju, al ako se Shaun postavi kako treba i odluči dobit ovaj meč, ni tri Goulda ga ne bi zaustavila!)
robertson - dale 1 @1,25
(robbo je zadnjih 10-ak godina u vrhu svjetskog snookera i sve osim pobjede sutra bi bilo veliko iznenađenje, ali kvote ispod 1,30 su mi uvijek bile mrske.. Vi sami odlučite da li da ovo ispratite)
trump - joyce 1 @1,20
(ako mladi gdin. trump ponovi igru iz četvrtfinala welsh opena, joyce moze slobodno pakovat kofere i na prvi avion, bez ispaljenog metka sto se kaze)
Ukupna kvota: 2,8275
na neki neozbiljan tiket jos cu probat ovu trojicu: stevens (cca 1,80), xingtong (cca 3,20) i mohammad (cca 4,50)
U wildcard rundi jutros ganjao sam cetiri kvote preko 2, prosla je samo jedna. Znaci 7/8 favorita idu dalje, sto me zacudilo al eto..Ako sutra ne prođu ova četvorica glavnih gore, ostavljam se snooker analiza na forumu, do daljnjega! Imate moju riječ
svaka cast drug ispratio sam ova dva rana
http://pokit.org/get/?7df6a19d554ed4fe6 ... 10560b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
a sta je s ovom dvojicom danas jesu i oni sigurni ko allen,malo se marphy patio al i on na kraju dobi
Sigurica za danas
Arab UAFAC 15:00 (6)USM Alger - Buqa'a Amman(1)
Over 2.5 2.35
Prva utakmica završila 6-1 u korist domaćina
Arab UAFAC 15:00 (6)USM Alger - Buqa'a Amman(1)
Over 2.5 2.35
Prva utakmica završila 6-1 u korist domaćina
Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da
http://oi50.tinypic.com/eqrxid.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
sijeramadre
- Kontakt:
stakhovski -džumhur 1,25 izvini damire ti si za satelit turnire tipa otvoreno prvenstvo bihaca isl.
Crna Gora u kecu

Dzaba vam novci, moji sinovci
Moram te upozoriti na Lovcen. Mada je kasno vec si odigrao ali moje info ide na x2.HazimK je napisao/la:Crna Gora u kecu
Sretno ti
Mog'o bi Hajek pitati Tursunova za zdravlje.Rus je klošar,ne bi me čudilo da izduva lagano ovdje nakon dobre prošle sedmice.Znači dvica (2,9) a neka sigurnija varijanta bi trebao biti kontahendikep (+4,5).
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.
Zeta - Lovćen Today,13:00 Football - Montenegro Pick: X2 Stake: 3/10 Odds: 2.40 Bookmaker: UniBet
Igrao bi ja ovo na puno veći ulog ali kada sam vidio da u povijesti Lovćen nije nikada dobio na terenu Zete,barem ne u zadnjih 10 godina tojest od osnutka drzave Crne Gore.Ali tradicije su tu da se ruše pa netko hrabriji neka proba dvojku. Naime i sami znate da imamo suradnika jednog u Crnoj Gori koji je i sam iz Cetinja (Lovćena) odakle je ovaj klub i on nam je i prošli dio sezone rekao da igramo protiv Lovćena i tad su se baš lijepi novci digli jer je Lvćen igrao čitavo vrijeme sa 95 godistem igrača jer su prvotimci bili u štrajku.Pošto ovih dana nije u crnoj gori pitao sam ga za ovu utakmicu i samo mi je poslao SMS - citiram "Za Lovcen igraju svi,nisu više u shtrajku i strashno su se pojachali,dolazi x2 lagano po meni". Kvota 5.90 na njihovu pobjedu i 2.40 na x2 je samo zbog toga sto su zadnji na tablici - a zadnji su zbog strajka.Sad više nema strajka a igraju protiv jedne od najlosijih momcadi lige .
Igrao bi ja ovo na puno veći ulog ali kada sam vidio da u povijesti Lovćen nije nikada dobio na terenu Zete,barem ne u zadnjih 10 godina tojest od osnutka drzave Crne Gore.Ali tradicije su tu da se ruše pa netko hrabriji neka proba dvojku. Naime i sami znate da imamo suradnika jednog u Crnoj Gori koji je i sam iz Cetinja (Lovćena) odakle je ovaj klub i on nam je i prošli dio sezone rekao da igramo protiv Lovćena i tad su se baš lijepi novci digli jer je Lvćen igrao čitavo vrijeme sa 95 godistem igrača jer su prvotimci bili u štrajku.Pošto ovih dana nije u crnoj gori pitao sam ga za ovu utakmicu i samo mi je poslao SMS - citiram "Za Lovcen igraju svi,nisu više u shtrajku i strashno su se pojachali,dolazi x2 lagano po meni". Kvota 5.90 na njihovu pobjedu i 2.40 na x2 je samo zbog toga sto su zadnji na tablici - a zadnji su zbog strajka.Sad više nema strajka a igraju protiv jedne od najlosijih momcadi lige .
jbg jucer me samo glupi federer obori al sta je tu je idemo daljeado899 je napisao/la:evo za danas jedan listic samo da se sta prati
Monaco-Lens 1 2.00![]()
Galatasaray-Orduspor 1 1,50![]()
Astra-Constanta 1 1,60![]()
Federer-Jaziri (18,5+) 1 1,75![]()
Lazio-Pescara 1 1,35![]()
Maccabi P.T-Maccabi Umm al Fahm 1 1,50![]()
na 2KM dobitak 34,02KM sretno ako ko sta isprati
evo za danas sta sam odigrao:
HV71-Brynas 1 1,70
Livorno-Crotone 1 1,75
Swindon-Bury 1 1,60
Forfar-Albion R 1 1,55
Davos-Ambri 1 1,50
MoDo-Rogle 1 1,50
Kvota:16,60KM
uplata 2KM dobitak je 33,20KM
sretno ako ko sta odigra
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
legendo, ne dozvoljava mi forum da se ulogiram preko moba, pa nisam bio u mogucnosti ranije odgovorit. drago mi je da si ispratio ovu dvojicu. evo vidim proslo je i jedno iznenadenje na kvoti 3,20. Za robbu i trumpa sam siguran koliko i za allena i murphya. ALI.. murphy se malo mucio, cak je bio na rubu poraza, nadam se da to nece bit slucaj sa ovom dvojicom.Ipak je murphyev protivnik gould za klasu jaci igrac od joycea i dalea.. vidjet cemo za nekih sat vremena ishode!darknes001 je napisao/la:bevanda4 je napisao/la:tiket za sutra ujutro: (snooker - haikou world open)
allen - day 1 @1,30
(prošlogodišnji prvak world opena, u finalu tukao stephena leeja 10-1 (!!!). Nezamislivo je da ispadne u prvom kolu ove godine)
s. murphy - m. gould 1 @1,45
(jedan od mojih osobnih favorita, vrlo jak igrač. Martin teoretski moze predstavljati prijetnju, al ako se Shaun postavi kako treba i odluči dobit ovaj meč, ni tri Goulda ga ne bi zaustavila!)
robertson - dale 1 @1,25
(robbo je zadnjih 10-ak godina u vrhu svjetskog snookera i sve osim pobjede sutra bi bilo veliko iznenađenje, ali kvote ispod 1,30 su mi uvijek bile mrske.. Vi sami odlučite da li da ovo ispratite)
trump - joyce 1 @1,20
(ako mladi gdin. trump ponovi igru iz četvrtfinala welsh opena, joyce moze slobodno pakovat kofere i na prvi avion, bez ispaljenog metka sto se kaze)
Ukupna kvota: 2,8275
na neki neozbiljan tiket jos cu probat ovu trojicu: stevens (cca 1,80), xingtong (cca 3,20) i mohammad (cca 4,50)
U wildcard rundi jutros ganjao sam cetiri kvote preko 2, prosla je samo jedna. Znaci 7/8 favorita idu dalje, sto me zacudilo al eto..Ako sutra ne prođu ova četvorica glavnih gore, ostavljam se snooker analiza na forumu, do daljnjega! Imate moju riječ
svaka cast drug ispratio sam ova dva rana
http://pokit.org/get/?7df6a19d554ed4fe6 ... 10560b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
a sta je s ovom dvojicom danas jesu i oni sigurni ko allen,malo se marphy patio al i on na kraju dobi
mforce legendo, vidim da si pokupio ovu dvojicu, puno srece zelim. cekam ih i ja, nadam se da ce bit na visini zadatka! pozdrav!
U desetom selu živi Antuntun!
Eurochallenge
Szolnoki-Paris 160,5 manje wwin
Gosti najvjerovatnije dolaze bez Maya i Williamsa,dva najbolja igraca i izgleda da im ovo natjecanje i nije toliko vazno jer ne vidim nijedna drugi razlog da u superpsortu na ovaj par granica padne na 155,5,Madjari sveli Cedevitu na manje od 60 poena,mogu i ove..................
Francuski kup u koš
Sourgues(3)-Bordeaux(2) 2 1,75
Treceligas koji zauzima 10 mjesto docekuje drugoligasa koji je predzadnji ali se Bordo u zadnje vrijeme nevjerovatno digao,u zadnje 4 utak 3 pobjede od toga su pobijedili Le Portel i Chalons koji su mendju 5 najbolji ekipa u 2.ligi,dakle ako ovaj vecerasnji mec shavte ozbiljno,pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.............
NBA
D.Lee 19,5 manje
GS ide Indiani koja najbolje u cijeloj ligi brani unutarnje pozicije,vjeruejm da Leeja koji igra promjenjivo u zadnje vrijeme mogu spustiti ispod ove granice.............
I opet mi je jedan par tenisa upao u oci
Challenger u Salinasu,Capdeville-Fabbiano 1 1,40
Fabbiano nije jos igrao na zemlji ove godine dok Capdeville ima dobre rezultate,npr,drugo kolo Sao Paola poraz od Almagra gdje mu je set otkinuo................
Szolnoki-Paris 160,5 manje wwin
Gosti najvjerovatnije dolaze bez Maya i Williamsa,dva najbolja igraca i izgleda da im ovo natjecanje i nije toliko vazno jer ne vidim nijedna drugi razlog da u superpsortu na ovaj par granica padne na 155,5,Madjari sveli Cedevitu na manje od 60 poena,mogu i ove..................
Francuski kup u koš
Sourgues(3)-Bordeaux(2) 2 1,75
Treceligas koji zauzima 10 mjesto docekuje drugoligasa koji je predzadnji ali se Bordo u zadnje vrijeme nevjerovatno digao,u zadnje 4 utak 3 pobjede od toga su pobijedili Le Portel i Chalons koji su mendju 5 najbolji ekipa u 2.ligi,dakle ako ovaj vecerasnji mec shavte ozbiljno,pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.............
NBA
D.Lee 19,5 manje
GS ide Indiani koja najbolje u cijeloj ligi brani unutarnje pozicije,vjeruejm da Leeja koji igra promjenjivo u zadnje vrijeme mogu spustiti ispod ove granice.............
I opet mi je jedan par tenisa upao u oci
Challenger u Salinasu,Capdeville-Fabbiano 1 1,40
Fabbiano nije jos igrao na zemlji ove godine dok Capdeville ima dobre rezultate,npr,drugo kolo Sao Paola poraz od Almagra gdje mu je set otkinuo................
-
sijeramadre
- Kontakt:
oldenburg -aalstar više od 162 , ovo je jako izvjesno kv 1.85
barca - real m zašto potenciraju na ovaj crveni karton i to sa kvotom 2.00 ja mislim da nema crvenog kv 1.70
za informaciju u njihova zadnja dva ogleda nije bilo crvenog cak ni žuti nisu prebacili marginu.
barca - real m zašto potenciraju na ovaj crveni karton i to sa kvotom 2.00 ja mislim da nema crvenog kv 1.70
za informaciju u njihova zadnja dva ogleda nije bilo crvenog cak ni žuti nisu prebacili marginu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.