@ss.ba i ostale novinare, ako ovu vijest prenesete hocu da mi spomenete ime inace cu vas tuziti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ronaldo 306 s klubovima + 38 za repku = 344Tracy3McGrady je napisao/la:Upravo gledam statistiku Messia i Ronalda, i naletim na jednu zanimljivu statistiku uoci vecerasnjeg meca, radi se o tome da Messi i Ronaldo imaju nesto zajednicko, a to je da obojica imaju isti broj postignutih golova u dosadasnjoj karieri, a broj golova je 329 u svim takmicenjima.
@ss.ba i ostale novinare, ako ovu vijest prenesete hocu da mi spomenete ime inace cu vas tuziti![]()
Šoferska je tuga pregolema,aj puce guma a rezervne nema.IronmanFCB je napisao/la:Loseg navijača?
Bgm,ove sezone kanta ide u Madrid.Imam dobrih 7 kandidata.
PLAČDzoni je napisao/la:Šoferska je tuga pregolema,aj puce guma a rezervne nema.IronmanFCB je napisao/la:Loseg navijača?
Bgm,ove sezone kanta ide u Madrid.Imam dobrih 7 kandidata.
100 i nesto utakmica vise odigranih od Messija?Raul_64 je napisao/la:Ronaldo 306 s klubovima + 38 za repku = 344Tracy3McGrady je napisao/la:Upravo gledam statistiku Messia i Ronalda, i naletim na jednu zanimljivu statistiku uoci vecerasnjeg meca, radi se o tome da Messi i Ronaldo imaju nesto zajednicko, a to je da obojica imaju isti broj postignutih golova u dosadasnjoj karieri, a broj golova je 329 u svim takmicenjima.
@ss.ba i ostale novinare, ako ovu vijest prenesete hocu da mi spomenete ime inace cu vas tuziti![]()
Messi 302 + 31 za repku = 333
tako da bolje da te ne spominju..
Pa moze i Messi igrati na bilo kojoj poziciji u napadu.Centre forward je napisao/la:Ovdje uvijek veselo. Zanimljiva su ta poredjenja Lea i Cristiana. Osnovna razlika izmedju njih dvojice je sto sistem igra za Messija a Ronaldo igra za sistem(po meni). Postici toliki broj golova a ne igras na poziciji napadaca nije ovozemaljska stvar. Leo mozda igra ljepsi fudbal( ono milina ga gledati) al' Cristiano je daleko korisniji jer moze da igra bilo koju poziciju kada je atak u pitanju. Al' s druge strane ta lazna 9 je k'o stvorena za Messija. Dopusta mu liberalizam na terenu a kao takav je najjaci. Ovo je svakako najbolje osjetio i Ibrahimovic.
Sistem je postojao i prije rodjenja Messija, tako da ne, sistem nije podredjen Leu, nego je Leo kao stvoren za takav sistem. Sto se tice tih pozicija u napadu, Messi je takodjer na pocetku igrao kao desno krilo, te je itekako bio opasan na toj poziciji, samo sto je sada naravno iskusniji i bolji.Centre forward je napisao/la:Ovdje uvijek veselo. Zanimljiva su ta poredjenja Lea i Cristiana. Osnovna razlika izmedju njih dvojice je sto sistem igra za Messija a Ronaldo igra za sistem(po meni). Postici toliki broj golova a ne igras na poziciji napadaca nije ovozemaljska stvar. Leo mozda igra ljepsi fudbal( ono milina ga gledati) al' Cristiano je daleko korisniji jer moze da igra bilo koju poziciju kada je atak u pitanju. Al' s druge strane ta lazna 9 je k'o stvorena za Messija. Dopusta mu liberalizam na terenu a kao takav je najjaci. Ovo je svakako najbolje osjetio i Ibrahimovic.
Ja sam ovdje provjeravao, sad koliko je tacno nezzz ali mislim da su precizni, bar kod najvecih zvijezda.Raul_64 je napisao/la:Ronaldo 306 s klubovima + 38 za repku = 344Tracy3McGrady je napisao/la:Upravo gledam statistiku Messia i Ronalda, i naletim na jednu zanimljivu statistiku uoci vecerasnjeg meca, radi se o tome da Messi i Ronaldo imaju nesto zajednicko, a to je da obojica imaju isti broj postignutih golova u dosadasnjoj karieri, a broj golova je 329 u svim takmicenjima.
Messi 302 + 31 za repku = 333
tako da bolje da te ne spominju..
Alex Song se i dalje vodio kao nestao i vec duzi vremenski period nije nigde primecen. Lokalna policija nudi visoku novcanu nagradu za bilo koju informaciju o njemu...
I kao takav je bio Bog i batina u Arsenalu.Gunner4 je napisao/la:Alex Song se i dalje vodio kao nestao i vec duzi vremenski period nije nigde primecen. Lokalna policija nudi visoku novcanu nagradu za bilo koju informaciju o njemu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.