Oj izvini, onda sam te zamjenio s nekimbagrcavi je napisao/la:
Ko si ti ? Što pišeš o meni, kad ne znaš ni ko sam ni koliko godina imam ?
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Ludilo !
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Koje partije
Pa u Jokeru( kafić za penzionere) prave bolje partije
Pa u Jokeru( kafić za penzionere) prave bolje partije
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
iz stale pravac diskoteka
Ekipa imam jedno pitanje za vas, posto sam pokosao preko facebook-a, a niko ne pomaze svi lajkaju samo
Ovako koji antivirus najmanje korsti ram ili snagu kompjutera? I koji je po vama najbolji?
Ovako koji antivirus najmanje korsti ram ili snagu kompjutera? I koji je po vama najbolji?
Avast !vopi je napisao/la:Ekipa imam jedno pitanje za vas, posto sam pokosao preko facebook-a, a niko ne pomaze svi lajkaju samo![]()
Najmanje resursa uzima AVG, on ti je i free, a po meni najbolji antivirusi su Bit Defender i Kaspersky.
Avast je isto dobar i Comodo.
Da dodam i NOD i Aviru. 
Avast je isto dobar i Comodo.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- tyler durden
- Kontakt:
Avast, Kaspersky su meni dva najbolja.vopi je napisao/la:Ekipa imam jedno pitanje za vas, posto sam pokosao preko facebook-a, a niko ne pomaze svi lajkaju samo![]()
Meni je Avast uzimao tonu RAM memorije, a usporavao je uključivanje računara. Jednom odlučio da ga obrišem i instaliram AVG, veće g.ovno od antivirusa nisam vidio. Sutradan naiđem baš na tu raspravu ovdje na forumu i vidim neko preporučuje nekakav Microsoft Security Essentials, skinem ga, instaliram i mogu reć' da sam se preporodio 
Ne briše mi svaki sekund krekove k'o AVG, a ne usporava računar k'o Avast. Definitivno ga preporučujem
Ne briše mi svaki sekund krekove k'o AVG, a ne usporava računar k'o Avast. Definitivno ga preporučujem
I najvise jedu RAM...tyler durden je napisao/la:Avast, Kaspersky su meni dva najbolja.vopi je napisao/la:Ekipa imam jedno pitanje za vas, posto sam pokosao preko facebook-a, a niko ne pomaze svi lajkaju samo![]()
Ako znas sta posjecujes i ne treba ti av, evo ja nemam i pc mi bolje radi nego kad ga imam...
-
gojzerica
- Kontakt:
Meni NOD32 najviše odgovara.
neurofunk je napisao/la:Najmanje resursa uzima AVG, on ti je i free, a po meni najbolji antivirusi su Bit Defender i Kaspersky.
Avast je isto dobar i Comodo.Da dodam i NOD i Aviru.
Imam aviru trenutno i avast sam isto isprobaio. Ne pasu mi koci, avast mi je usporavao totalno ukljucivanje komp. a bez antivirusa ide super zato pitam koji ne zahtjeva puno, uglavnom hvala za prjedloge..pozz
- ferroviere
- Kontakt:
http://images.4channel.org/f/src/funnie ... 20ever.swf" onclick="window.open(this.href);return false;

Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dobar..MSE, evo i moj se komp. preporodio a ovi ostali su mu cupali dusu..truts je napisao/la:Meni je Avast uzimao tonu RAM memorije, a usporavao je uključivanje računara. Jednom odlučio da ga obrišem i instaliram AVG, veće g.ovno od antivirusa nisam vidio. Sutradan naiđem baš na tu raspravu ovdje na forumu i vidim neko preporučuje nekakav Microsoft Security Essentials, skinem ga, instaliram i mogu reć' da sam se preporodio
- Titova-Juga
- Kontakt:
Što se tiče zaštite, (na stranu memorija, i ostala sranja). Isprobao sam ih sve, ali baš sve.
NAJBOLJI:
1. Kaspersky Internet Security
2. Eset, (Nod)
3. Ostali...
NAJBOLJI:
1. Kaspersky Internet Security
2. Eset, (Nod)
3. Ostali...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ljudi, ne treba vam nista jace od ovoga http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... s-download" onclick="window.open(this.href);return false;
Savrsenstvo!!! Od micrsoofta je, tako da je optimiziran maksimalno za win sisteme. Ja ne znam koji je to bolji !? Ako jeste zasto, jer ga vi licno korsitite par godina i ne zelite preci na novi !?
Isto sam govorio da je avast vrh pa sam "prodisao" i ja i racunar nakon instalacije essentialsa koji zauzima tako malo memorije, a radi tako dobro.
Savrsenstvo!!! Od micrsoofta je, tako da je optimiziran maksimalno za win sisteme. Ja ne znam koji je to bolji !? Ako jeste zasto, jer ga vi licno korsitite par godina i ne zelite preci na novi !?
Isto sam govorio da je avast vrh pa sam "prodisao" i ja i racunar nakon instalacije essentialsa koji zauzima tako malo memorije, a radi tako dobro.
"It's one of premier league's oldest lessons .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.