Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

trxel
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la trxel » 25 feb 2013, 23:49

Kakav Bale, Zaha comes.. 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 26 feb 2013, 10:35

Sretan rodjendan baby face..
slika

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

ggmu92
Kontakt:

Post Postao/la ggmu92 » 26 feb 2013, 11:20

Kakve bi tek onda mašine za golove imali kad bi došao Bale ,Rooney bi više u napadu igrao ,jer Bale pokriva čitavu stranu na kojoj igra. Pa to bilo silovanje kad bi došao. Iskreno više njega priželjkujem nego Ronalda ,nerealno mi je da ronaldo dođe jbg. Nažalost.

Ali i da Zaha bude upola dobar koliko kažu da jest biće dobro.
United, United, top of the league!

>> Manchester United! <<

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 feb 2013, 11:31

Vidić: Potrebna su mi tri meseca da se potpuno oporavim

Povrede kolena muče Nemanju Vidića. Kapiten Mančester junajteda operisao je meniksjus krajem septembra, a na teren sve vratio u januaru. Od tada nije standardan na svakom meču, već igra svaki drugi. Razlog je oprez i želja svih u stručnom štabu da se bivši reprezentativac Srbije što pre oporavi. Toga je svestan i sam stameni defanzivac.

- U sistemu utakmica subota - sreda ne mogu da igram. To bi bio veliki rizik za mene. Zato je bolje da po jedan meč odmaram. Koleno mi je još uvek u fazi oporavka i ne bi bilo dobro da rizikujem - rekao je za britanske medije Nemanja Vidić.

Jedan od najboljih štopera sveta veruje da će za dva do tri meseca biti maksimalno spreman i da će moći da odigra svaku utakmicu.

- Trenutno moram da pazim na koleno. To neće biti dugoročno. Za dva do tri meseca moći ću da igram na svakoj utakmici. Normalno je paziti posle tako teške operacije. Sve je prolazno, pa i moja povreda. Uskoro ću biti fit - istakao je Vidić.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 26 feb 2013, 11:33

Samo nek igra protiv Reala, sto se lige i kupa tice, tu je konkurencija veoma dobra.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 feb 2013, 11:35

Pa vjerujem da ce ga Fergi odmarati vs Norwicha... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 26 feb 2013, 11:41

Sljedecu utakmicu otprilike zapoceti sa odbranom Small-Evans-Rio-Evra..Small mora radi skok igre.Rafu,Vidu i RVPa odmarat. Ali to je to, jer ocekuje nas opasan susret.

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 26 feb 2013, 12:02

Manchester United's Ryan Tunnicliffe agrees Barnsley loan
slika
Barnsley je potpisao Tunnicliffe-a 28-dnevnu posudbu, dvadesetogodišnji veznjak Manchester Uniteda, ide tamo kao zamjena za Golbourne-a koji se povrijedio u FA-cup-u. Samim tim, nadajmo se da će odigrat dosta fudbala, možda već za vikend debitira protiv Bristol City-a.
"Can't wait to get playing as the belief amongst the manager/players is unreal,"

Reece Brown makes loan Swich
United defender Reece Brown has joined Championship side Ipswich Town on loan until the end of the season.
slika
igrač u crnom dresu, desno> Reece Brown
dvadesetjednogodišnji centralni odbrambeni Reece Brown, brat nekadašnjeg igrača Manchester Uniteda, Wes Brown-a, ide na posudbu u Ipswich Town.
He told Ipswich's official website: "This is a big challenge for me and I’m excited to be signing for Ipswich.

"It’s a big club with great facilities and I’m looking forward to meeting all the lads and getting started."
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 26 feb 2013, 12:26

Krilo Manchester Uniteda Nani (26) prošli je tjedan pozvan na sastanak na kojem su mu čelnici 'crvenih vragova' jasno dali do znanja kako neće više čekati njegov odgovor na ponuđeno produljenje ugovora. United želi Portugalca vezati novim ugovorom na četiri godine, no on ne pristaje na iste uvjete koje je imao do sada.
Tjedna plaća u Unitedu mu je 110.000 eura, a Nani u novom ugovoru želi imati 160.000 eura tjedno. Sir Alex na to nikako ne želi pristati te su pred Portugalca stavili ultimatum, ili će uskoro potpisati novi ugovor ili će ga na ljeto prodati. Nanijev sadašnji ugovor traje još godinu i pol i Ferguson ne želi da mu igrač njegove vrijednosti iz kluba ode bez odštete.
- Naravno da ga želimo zadržati, on je jedan od igrača s najizraženijim pobjedničkim mentalitetom na svijetu. Uvijek zabija važne golove. Znam da želi igrati u početnoj postavi, a ako nastavi kao protiv Readinga tako će i biti - rekao je Ferguson nakon utakmice s Readingom u kupu u kojoj je Nani zabio gol.
Portugalaz je u Manchester United došao 2007. godine iz Sportinga za 17 milijuna eura, a Transfermarkt ga sada procjenjuje na 27 milijuna eura.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 26 feb 2013, 13:31

Fabio : " Htio sam proslaviti Rafaelov gol , ali sam sjedio do presjednika QPR-a . " :lol: :lol: :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 feb 2013, 13:36

Znači Nani da obnovi ugovor i pristane na istih 110 000 ili leti van kluba? Biće zanimljiva njegova odluka, jer izgleda da ne planiraju da pristanu na 160 000 koliko traži.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 26 feb 2013, 13:39

Nani nema 110 000 sedmično, to jednostavno nije tačna informacija. On ima iznenađujuće nisku plaću (mislim da je to do 60-70 hiljada, možda čak i manje) i vrlo je vjerovatno da traži više, ali to sigurno nije riječ o 160 000.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 26 feb 2013, 13:40

Koliko se sjećam da je davno bilo problema oko tog ugovora i da ima platu od 70k,a da je tražio nešto oko 120k.
Sve u svemu,volio bih da ostane,ali ne bi plakao da ode,ustvari bih,jedino u slučaju da ne dovedemo nikakvu zamjenu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 feb 2013, 13:42

trxel je napisao/la:Fabio : " Htio sam proslaviti Rafaelov gol , ali sam sjedio do presjednika QPR-a . " :lol: :lol: :lol:
Cudi me da je se uspio suzdrzat. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 26 feb 2013, 13:54

To je bilo ono "bravo buraz, razvalite ih" ali u mislima.. 8-)

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 26 feb 2013, 14:54

"Rekao sam mu kasnije: Nikada ne zabijaš takve golove i baš si sada morao zabiti protiv moje momčadi."
Fabio

PS: Sretan rođendan ubici dječijeg lica
slika
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

oldskul
Kontakt:

Post Postao/la oldskul » 26 feb 2013, 15:35

Sretan rodjendan majstoru!
slika
„Stidim se što ću ovo reći, ali u životu sam dva puta plakao dok sam gledao nekog fudbalera: Prvi je bio Maradona, a drugi Rajan Gigs.“ – Alesandro Del Pjero

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 26 feb 2013, 16:00

slika

Sretan 40ti rođendan Baby face killeru!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 26 feb 2013, 18:51

slika
jos samo fali kravata
Sent from my Brain using Tapatalk

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 26 feb 2013, 20:13

Since Manchester United leaked three goals in their thrilling 4-3 victory over Newcastle on Boxing Day, the Premier League leaders have tightened up considerably at the back. In their eight league games since December 26th, United have conceded just three goals, and notched up five clean sheets in the process.

Hmmm, najs slika

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.