Nažalost neću biti u mogućnosti gledati utakmice protiv Warriorsa, Wizardsa i Heata odoh u Rim, za nadati se da ćemo pobjediti sve tri
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

imaš na raznim radio stanicama ispunjavanje želja, pa eto nazoviCarlo je napisao/la:Vidio sam da smo pobjedili, ekstra. Pogledacu snimak kada dodjem kuci zajedno s tekmom s Wizardsima i Heatom. Drago mi je da smo pobjedili, jos da Pacersi veceras izgube i mi pobjedimo i to bi bilo fantasticno.
GO NY GO!
svejedno ste treciAdmir_Sa je napisao/la:imaš na raznim radio stanicama ispunjavanje želja, pa eto nazoviCarlo je napisao/la:Vidio sam da smo pobjedili, ekstra. Pogledacu snimak kada dodjem kuci zajedno s tekmom s Wizardsima i Heatom. Drago mi je da smo pobjedili, jos da Pacersi veceras izgube i mi pobjedimo i to bi bilo fantasticno.
GO NY GO!
Ma napad nam je karna, da nema Mela ovo bi vec bilo gotovo.Kobe Bryant je napisao/la:Puno zavisite od trica , a tesko ce te s tim u PO
Zasad je Kidd odlicanDejaNMG je napisao/la:Ma napad nam je karna, da nema Mela ovo bi vec bilo gotovo.Kobe Bryant je napisao/la:Puno zavisite od trica , a tesko ce te s tim u PO![]()
Shump ne moze meda, JR masi relativno otvorene trice ali igra solidno, mozda ce zvucati smjesno ali mi zavisimo mnogo od njega, jer je druga napadacka opcija, i kad on igra lose i mi igramo lose, kad on poludi mi smo nepobjedivi, samo znamo kakav je on, tako da.
Novak takodje promasio otvorenu trojku, a Kidd nam nece nista znaciti u ovoj utakmici, lik je klinicki mrtav, procenti mu drasticno padaju, mozda bi bilo dobro da dobije odmor.
Volim sto je Birdman lupio Amareu bananu jer preofirno igra.
Odbrana solidna, nastavljam pratiti opusteno jer ovde po meni je sve ispod 20 razlike uspjeh!
Go Knicks Go!