Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

lejla
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la lejla » 11 nov 2009, 20:58

Knele je napisao/la:Šta se ovdje neki još školuju? :mrgreen: :mrgreen:
a maloprije vazi o offtopicu,,, a ja se jedva suzdrazavam da se ne ukljucim u ovu zanimljivu temu ,,, :mrgreen: :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 11 nov 2009, 20:59

aqarius je napisao/la:E moji dečki i dečkice a kako ja sutra da radim u školi.Ne mislite da je i profama lakše isto vam to dođe.Predajem a u glavi tekma, lopta i repka.
pa onda predaji o taktikama i analiziraj portugalske igrace itd :D

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 nov 2009, 21:00

aqarius je napisao/la:E moji dečki i dečkice a kako ja sutra da radim u školi.Ne mislite da je i profama lakše isto vam to dođe.Predajem a u glavi tekma, lopta i repka.
Vi prosvjetni radnici se nemojte žaliti, zamisli kako je žurnalisti ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 nov 2009, 21:02

Malo nas je, ali nas ima. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 11 nov 2009, 21:03

nekada su televizori bili u učionicama da bi se mogli gledati papetovi golovi ili titina sahrana, kakvo je danas stanje

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 11 nov 2009, 21:04

bh hrvat je napisao/la:nekada su televizori bili u učionicama da bi se mogli gledati papetovi golovi ili titina sahrana, kakvo je danas stanje
mi u multimedijalnom samo mumijeve gledamo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 11 nov 2009, 21:04

lejla je napisao/la:
a maloprije vazi o offtopicu,,, a ja se jedva suzdrazavam da se ne ukljucim u ovu zanimljivu temu ,,, :mrgreen: :mrgreen:
ko mi dira lejlu da ga pojedem :lol: :lol: :lol:

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 11 nov 2009, 21:05

Knele je napisao/la:
Vi prosvjetni radnici se nemojte žaliti, zamisli kako je žurnalisti ;)
Ih kako je ,danasnjih zurnalista...

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 11 nov 2009, 21:05

bh hrvat je napisao/la:nekada su televizori bili u učionicama da bi se mogli gledati papetovi golovi ili titina sahrana, kakvo je danas stanje
kod mene u školi ima barem dvadesetak televizora
u svakom kabinetu po jedan i svi fataju samo kantonalnu :mrgreen:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 nov 2009, 21:05

jocker123 je napisao/la:
lejla je napisao/la:
sta si joj ti...Tjelohranitelj :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 nov 2009, 21:09

Ljudi, stvarno smo pretjerali (doduše ja malo manje :D ) sa ovim piskaranjem u prazno. Ništa konkretno, daj obradujte me sa nekom lijepom taktikom, nekom mogućom formacijom Ćire, nekim konkretnim mišljenjima...

Evo recimo, šta mislite kako će utakmica početi. Ja mislim da će Portugalci krenuti vršiti pritisak i tu bi mogli primiti pogodak, nešto kao protiv Turske u Zenici. Jer, siguran sam dok se malo oslobodimo da ćemo mi voditi glavnu riječ na terenu i naravno Englez u crnom (ako ne obuče gejovski roze dres). :mrgreen:

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 11 nov 2009, 21:11

Knele je napisao/la:Ljudi, stvarno smo pretjerali (doduše ja malo manje :D ) sa ovim piskaranjem u prazno. Ništa konkretno, daj obradujte me sa nekom lijepom taktikom, nekom mogućom formacijom Ćire, nekim konkretnim mišljenjima...

Evo recimo, šta mislite kako će utakmica početi. Ja mislim da će Portugalci krenuti vršiti pritisak i tu bi mogli primiti pogodak, nešto kao protiv Turske u Zenici. Jer, siguran sam dok se malo oslobodimo da ćemo mi voditi glavnu riječ na terenu i naravno Englez u crnom (ako ne obuče gejovski roze dres). :mrgreen:
ne pada mi na pamet da o tome pisem,,, niko od nas nije dovoljno kompetentan da se ciri mijesa u posao... previse PES-a i Menagera ;) ;)
Didier Drogba

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 11 nov 2009, 21:11

rob do bagro je napisao/la:
lejla je napisao/la:
sta si joj ti...Tjelohranitelj :mrgreen:[/quote]

haha ovdje cim Lejla dodje...svi joj se pocnu uvlacit' ... :lol: :lol:
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 11 nov 2009, 21:12

glavno je da ćiro ne pretjera sa napaljivanjem, da se igrači previše na zapale. on je kralj u tome. jer crveni karton po meni bi bio kraj baraža

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 11 nov 2009, 21:13

damirfile je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:
Elddar je napisao/la:svaka ti čast alucard.

baš evo i ja čitam komentare na stranim forumima, i do sad nigdje nisam našao da piše "lagana pobjeda portugala", "ma 5-0 na nas" i sl. ljudi su na zemlji, znaju da imamo jake igrače, al ruku na srce imamo i slabosti, svakako to je odbrana.
znaju da smo zabili najviše golova u evropskim kvalifikacijama čitavim, ali isto tako znaju da smo dobili 5 komada "usred Bosne" od španije.
ali naravno, ni to im ne daje za pravo da nas podcjenjuju. e to ja zovem sportski forum, a ne kao ovdje, na 100 stranica se postavljaju nekakve pjesmice, zajebancije s ronaldom, a čovjek vrijedi više od naše repke. naravno da treba malo i toga, kao i optimizma, ali da ne prelazi neke granice i da već ide u pretjerivanje.
Onda ti nisi citao te strane forume kako treba. Oni su nas podcijenili i to bas puno. Cinjenicu da smo jedna od najefikasnijih reprezentacija u kvalifikacijama, oni su opisali na taj nacin kako smo davali golove samo slabim repkama. Govore da mi protiv jakih ekipa ne mozemo nista. Protiv najjace dvije ekipe u grupi smo osvojili samo jedan bod, i takve slicne stvari. Zadnjih dana je situacija malo drugacija. Sad su se primirili zbog izostanka nekoliko njihovih vaznih igraca. Ali i dalje ima onih koji nas otpisuju unaprijed.

A ove sale koje se zbijaju na racun Portugala su nesto sasvim prirodno za Bosance. Tako se ponasamo i u tome nema nista lose. Ja znam kako se osjecam pred ove dvije utakmice i ne moze meni niko reci da sam neozbiljan ako se nasalim i pokusam da se ne brinem previse. Svima je zelja jedno i samo jedno. Taktike koje bi mi ovdje postavljali qrcu ne vaze, jer svi unaprijed znamo na koji nacin ce repka igrati. Kao i dosad. Pobjednicka ekipa se ne mijenja. Jedino sto nam preostaje je da se nadamo da su svi zdravi i da saljivo komentarisemo ove njihove anegdote sa priprema. Nema se sta drugo komentarisati osim toga. Nakon utakmice cemo ozbiljno da raspravljamo. Do tada, ako se nekom ne sviđa ovaj topic, neka ide pa neka "ozbiljno raspravlja" sa Portugalcima na njihovom forumu.

Kako mozes reci da se oni nedizu, pa procitaj sta je rekao njihov trener.Pa covjek se vidi vec u Juznoj Africi cak sta vise razmislja o postolju.A veci nas ovdje razumije kakva ce biti tekma , dosta postova je obicna zezancija.
drug, pričam o sportskim forumima.
a znam ja vrlo dobro sta piše i blebeta njihov trener, ruku na srce i ćirohito vala lupeta ko kakav kompleksaš, al nije to poenta.
stvar je u tome što smo, barem koliko ja vidim, dosta prihvatili k srcu ćirino "napumpavanje" pred svaku važnu utakmicu.
te "bićemo prvaci ako prodjemo portugal" haloooooo?! ko ovdje koga??! I naravno da se slažem da smo mi prvaci u humoru, i to mi ne smeta, al brate manite se kojekakvih sličica i novokomponovanih pjesmica koje ne spadaju ni u rang dječjih karaoka.

@ Knele

ja početak očekujem ulaskom našeg golog navijača na teren, nešto slično k'o na crystal areni :lol:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 11 nov 2009, 21:13

Ma sumnjam da ce odmah svim silama...Misljenja sam da ce taktizirat na pocetku,pokusat dat gol i ne primit ...Znaju sta ih ceka ako se otvore i napadnu svim silama...Po meni ce Rahimic i srednji red imat kljucnu ulogu ...Ako budu presjecali njihove napade i ne dozovlilo da se razigraju ocekivat je pozitivan rezulatat....

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 11 nov 2009, 21:13

Knele je napisao/la:Ljudi, stvarno smo pretjerali (doduše ja malo manje :D ) sa ovim piskaranjem u prazno. Ništa konkretno, daj obradujte me sa nekom lijepom taktikom, nekom mogućom formacijom Ćire, nekim konkretnim mišljenjima...

Ja sam mišljenja da ćemo ga u prvih 15 minuta zabiti dva gola, i onda lagano čitavu tekmu se braniti i sačuvati ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 nov 2009, 21:16

fazlaaaa je napisao/la: haha ovdje cim Lejla dodje...svi joj se pocnu uvlacit' ... :lol: :lol:
Ma, dobro, sve u svoje vrijeme. Pak, puno pažnje se pruža ljepšoj polovini, a opet ja u OFF Topic. Ne znam kojeg vraga ovo i pišem :s

Eldare, ono: "beži, beži da te ne uvate...."

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 11 nov 2009, 21:17

Knele je napisao/la:
fazlaaaa je napisao/la: haha ovdje cim Lejla dodje...svi joj se pocnu uvlacit' ... :lol: :lol:
Ma, dobro, sve u svoje vrijeme. Pak, puno pažnje se pruža ljepšoj polovini, a opet ja u OFF Topic. Ne znam kojeg vraga ovo i pišem :s

Eldare, ono: "beži, beži da te ne uvate...."
upravo to :P
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 nov 2009, 21:18

kratko i jasno...idemo na Mundijal abd
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.