FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Al brate ono šta je Pedro uradio u prošloj utakmici kupa je nezamislivo jbt . Istrčat kontru nekih 50 metara i onda promašit onakav zicer.
Inače što se tiče postave, veoma sumnjam u pozitivan ishod za Barcelonu . Ovaj sastav je preisforsiran , te isti igrači su veoma umorni te taj sastav se i nije pokazao protiv Milana. Naravno , Milan je igrao bunker ali zaista sumnjam da će Barcina igra ići tečno .
Inače što se tiče postave, veoma sumnjam u pozitivan ishod za Barcelonu . Ovaj sastav je preisforsiran , te isti igrači su veoma umorni te taj sastav se i nije pokazao protiv Milana. Naravno , Milan je igrao bunker ali zaista sumnjam da će Barcina igra ići tečno .
Dok drugi ovako govore da je sasta.
Sad ne znam kome vjerovati
Pinto; Alves Pique Puyol Alba; Xavi Busquets Iniesta; Pedro Messi Villa!
Sad ne znam kome vjerovati
Pinto; Alves Pique Puyol Alba; Xavi Busquets Iniesta; Pedro Messi Villa!
Visca el Barça ! Mes que un club !
Na službenim stranicama Barcelone (Facebook i Twitter) još nema sastava..
- IronmanFCB
- Kontakt:
- zlatan1982
- Kontakt:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
dobra stranica,pogotovo za one sa sporijim netom a imaju sopcast jer ima i linkova za koje ne treba ni 1000 kbps.
dobra stranica,pogotovo za one sa sporijim netom a imaju sopcast jer ima i linkova za koje ne treba ni 1000 kbps.
azTer je napisao/la:onda to znači da će fabregas sjedit na klupi... fabregas koji je jedini zabio gol u prvom meču, fabregas od kojeg možemo očekivat trku, odbranu, napad, asistencije, golove. u ovoj utakmici su potrebni fleksibilniji i polivalentniji igrači, villa baš i nije takav. znam ja šta vi svi hoćete reći, kao villa će rutinski iskoristit šanse blabla. problem je u tome da li će doć do tih šansi. meni je logičnije da se prvo vidi kako madriđani dišu, tj. da villa počne s klupe i u slučaju da roura primijeti da je negdje u odbrani reala šuplje, da mu ukaže na to prije uvođenja u igru.M4kaveli je napisao/la:Pa zato trebaju igrati i Villa i Pedro.
Ha ja, stari trio MVP u napadu.
Tako i jeste najbolje.
DesimaL je napisao/la:
Znam ja sve to drug, ali Fabregas moze uci u 2. poluvremenu.
Villa je uvijek protiv Reala igrao dobro i tada su i imali najvise pobjeda.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Znam da je Alexis los,ali da nije veceras ni na klupi to je ludnost
Ili ima neku laksu povredu ?
Ili ima neku laksu povredu ?
Visca el Barça ! Mes que un club !
Veceras ce na tribinama Nou Campa biti Shevchenko.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Watching Clasico at Camp Nou tonight - Sir Alex Ferguson, his assistant Phelan. Plus Juliano Belleti, Christian Vieri & Andriy Shevchenko
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Zgazite Cigane večeras.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Kakva imena na Nou Campu.IlPrincipino je napisao/la:Watching Clasico at Camp Nou tonight - Sir Alex Ferguson, his assistant Phelan. Plus Juliano Belleti, Christian Vieri & Andriy Shevchenko
Zanima me za koga Shevchenko navija ?
- JohnLennon
- Kontakt:
Ili si se zajebao ili si na pogresnoj temi to napisao.KSIVLE je napisao/la:Zgazite Cigane večeras.
U Madridu su ti kraljevi, ne cigani.
Za Real normalno.M4kaveli je napisao/la:Zanima me za koga Shevchenko navija ?
Nadam se samo da suci nece ponistiti gol nekom igracu Madrida kao sto su to uradili Shevi 2006.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Daj neko neki (pobliže hd) link : ) sa eng komentatorom!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.as ... &k=trtspor" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ko nema
evo ko nema
- IronmanFCB
- Kontakt:
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nema veze, našao brilijantno!
http://www.firstrow1.eu/watch/171528/5/ ... adrid.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.firstrow1.eu/watch/171528/5/ ... adrid.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
JohnLennon je napisao/la:
Nadam se samo da suci nece ponistiti gol nekom igracu Madrida kao sto su to uradili Shevi 2006.
Ovo mi je najžešće, utakmica nije ni počela, već se o sucima priča i time traže opravdanja za eventualni poraz ili (ne)prolazak dalje.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- bavaraccccc
- Kontakt:
Pa ima li ljudi slabija slika samo da ne stopa,iole
???
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
http://www.sportp2p.tv/" onclick="window.open(this.href);return false; evo link arena sport 3 meni nestopa uzivajte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.