Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Naša najveća slabost definitivno su bokovi, Simao i Nani će kako stignu prolijetati, a svaki centaršut biti će opasnost pred golom. Bojim se i prekida, tu i oni imaju dosta dobrih izvođača (iako nema CR-a).
Mislim da od prve minute treba krenuti na gol, baš je Ćiro izjavio kako je bitno zabiti gol, jer ako ne damo gol naši snovi ostaju u Lisabonu! Jedan gol postići, pa u slučaju da i tri primimo.
Mislim da od prve minute treba krenuti na gol, baš je Ćiro izjavio kako je bitno zabiti gol, jer ako ne damo gol naši snovi ostaju u Lisabonu! Jedan gol postići, pa u slučaju da i tri primimo.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Uh ,gol zlata vrijedi...Knele je napisao/la:Naša najveća slabost definitivno su bokovi, Simao i Nani će kako stignu prolijetati, a svaki centaršut biti će opasnost pred golom. Bojim se i prekida, tu i oni imaju dosta dobrih izvođača (iako nema CR-a).
- the scouser
- Kontakt:
Bokovi su glavni,imaju krila smijesno jaka i bez Gaynalda,a mi smo dosad igrali sa 3 stopera.Ako i protiv njih budemo igrali sa 3 stopera,bice bas yebeno.Knele je napisao/la:Naša najveća slabost definitivno su bokovi, Simao i Nani će kako stignu prolijetati, a svaki centaršut biti će opasnost pred golom. Bojim se i prekida, tu i oni imaju dosta dobrih izvođača (iako nema CR-a).
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
sto vise veznjaka u igri i sto je moguće više umrtviti igru je po meni temelj za povoljan rezultat iz portugala
evo moje misljenje:
portugal ce nas podcijeniti i na pocetku igrati malo opusteno.
to ce miske iskoristiti, i jednim sjajnim pasom na ibisevica izbaciti cijelu njihovu odbranu. vedo ce onda imati 1 na 1 duel sa golmanom ricardom i vedo ce izaci kao pobjednik iz ovog dvoboja te nas tako dovesti u vodstvo.
portugal ce ce onda polako pokusati da kontrolise igru, no nasi tehnicari ce pokazati da i mi znamo da dirigujemo igru, pa ce biti brza igra od gola do gola sa dosta sansi. nasa prednost ce biti sjajni begovic, koji ce igrati zivotnu utakmicu.
na drugoj strani portugalska odbrana se jos nije 100% oiporavila od misketovog genijalnog pasa, pa i mi stvaramo dosta prilika. malo prije kraja poluvremena onda na centarsut sa (neznam jos koje) strane dzeko glavom matira ricarda.
portugalci skroz sokirani u drugom poluvremenu sve bacaju u napad. ciro uvodi u igru milenkovica, medunjanina i zeca. motivirani vodstvom uspjevamo da se branimo sve do jedno 10-20 minuta prije kraja, kada nakon kornera portugalaca nadarevic izbacuje loptu iz sesnesterca tamo preuzima taj dan opet izvanredni misimovic, koji dalekim pasom zaposluje zeca, koji u stilu usaina bolta pobjegne svojim cuvarima te i on uspjesno matira ricarda.
na kraju portugalci jos imaju nekih poluprilika al nista nece biti od toga. zavrsice se sa 3-0 u nasu korist
a sastav bi trebao ovako da izgleda:
---------------begovic--------------
-------jahic-nadarevic-spahic---------
ibricic---------------------------salihovic
---------bajramovic-rahimic----------
------------misimovic-----------------
----------ibisevic-dzeko-------------
portugal ce nas podcijeniti i na pocetku igrati malo opusteno.
to ce miske iskoristiti, i jednim sjajnim pasom na ibisevica izbaciti cijelu njihovu odbranu. vedo ce onda imati 1 na 1 duel sa golmanom ricardom i vedo ce izaci kao pobjednik iz ovog dvoboja te nas tako dovesti u vodstvo.
portugal ce ce onda polako pokusati da kontrolise igru, no nasi tehnicari ce pokazati da i mi znamo da dirigujemo igru, pa ce biti brza igra od gola do gola sa dosta sansi. nasa prednost ce biti sjajni begovic, koji ce igrati zivotnu utakmicu.
na drugoj strani portugalska odbrana se jos nije 100% oiporavila od misketovog genijalnog pasa, pa i mi stvaramo dosta prilika. malo prije kraja poluvremena onda na centarsut sa (neznam jos koje) strane dzeko glavom matira ricarda.
portugalci skroz sokirani u drugom poluvremenu sve bacaju u napad. ciro uvodi u igru milenkovica, medunjanina i zeca. motivirani vodstvom uspjevamo da se branimo sve do jedno 10-20 minuta prije kraja, kada nakon kornera portugalaca nadarevic izbacuje loptu iz sesnesterca tamo preuzima taj dan opet izvanredni misimovic, koji dalekim pasom zaposluje zeca, koji u stilu usaina bolta pobjegne svojim cuvarima te i on uspjesno matira ricarda.
na kraju portugalci jos imaju nekih poluprilika al nista nece biti od toga. zavrsice se sa 3-0 u nasu korist

a sastav bi trebao ovako da izgleda:
---------------begovic--------------
-------jahic-nadarevic-spahic---------
ibricic---------------------------salihovic
---------bajramovic-rahimic----------
------------misimovic-----------------
----------ibisevic-dzeko-------------
Zadnja izmjena: dino-92, dana/u 11 nov 2009, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
ne znam šta vi mislite, al ja sam prije za Muslimovića sa Vedom naprijed, nego Džekson, nekako me i ne impresionira zadnjih kola.. al ipak ne znam, Džeko je to
, za razliku od Vede koji je iz kola u kolo sve bolji.. mislim da bi to bila idealna kombinacija za lisabon, a u zenici svim silama udariti, sa Džekom i Vedom, iza njih mali Pjana ili Miske, mada bi Pjaniću trebalo pružiti šansu i u Lisabonu, forma mu je možda i najbolja od svih reprezentativaca trenutno i sigurno bi bilo upotrebljivih lopti za napadače.. sve u svemu, bez straha, sa vrućim srcem, i hladnom glavom, što bi rek'o naš kapiten Spaha.

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- the scouser
- Kontakt:
Pjana starter,covjek igra u nevjerovatnoj formiElddar je napisao/la:ne znam šta vi mislite, al ja sam prije za Muslimovića sa Vedom naprijed, nego Džekson, nekako me i ne impresionira zadnjih kola.. al ipak ne znam, Džeko je to, za razliku od Vede koji je iz kola u kolo sve bolji.. mislim da bi to bila idealna kombinacija za lisabon, a u zenici svim silama udariti, sa Džekom i Vedom, iza njih mali Pjana ili Miske, mada bi Pjaniću trebalo pružiti šansu i u Lisabonu, forma mu je možda i najbolja od svih reprezentativaca trenutno i sigurno bi bilo upotrebljivih lopti za napadače.. sve u svemu, bez straha, sa vrućim srcem, i hladnom glavom, što bi rek'o naš kapiten Spaha.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Elddar je napisao/la:ne znam šta vi mislite, al ja sam prije za Muslimovića sa Vedom naprijed, nego Džekson, nekako me i ne impresionira zadnjih kola.. al ipak ne znam, Džeko je to, za razliku od Vede koji je iz kola u kolo sve bolji.. mislim da bi to bila idealna kombinacija za lisabon, a zenici suvim silama udariti, sa Džekom i Vedom, iza njih mali Pjana ili Miske, mada bi Pjaniću trebalo pružiti šansu i u Lisabonu, forma mu je možda i najbolja od svih reprezentativaca trenutno i sigurno bi bilo upotrebljivih lopti za napadače.. sve u svemu, bez straha, sa vrućim srcem, i hladnom glavom, što bi rek'o naš kapiten Spaha.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- ibrakadabra
- Kontakt:
još 72 sata
nemojte samo odbrojavanje ,molim vasibrakadabra je napisao/la:još 72 sata

Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
ma malo se šalimomerbavarac je napisao/la:Elddar je napisao/la:ne znam šta vi mislite, al ja sam prije za Muslimovića sa Vedom naprijed, nego Džekson, nekako me i ne impresionira zadnjih kola.. al ipak ne znam, Džeko je to, za razliku od Vede koji je iz kola u kolo sve bolji.. mislim da bi to bila idealna kombinacija za lisabon, a zenici suvim silama udariti, sa Džekom i Vedom, iza njih mali Pjana ili Miske, mada bi Pjaniću trebalo pružiti šansu i u Lisabonu, forma mu je možda i najbolja od svih reprezentativaca trenutno i sigurno bi bilo upotrebljivih lopti za napadače.. sve u svemu, bez straha, sa vrućim srcem, i hladnom glavom, što bi rek'o naš kapiten Spaha.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta rece..... Prepade me jbt. Ma nek idu sva trojica.
![]()
![]()

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ponosni smo na Pjanica,fakat je decko igracina ...Bojim se ofanzive odnosno defanzive...S Pjanicem bi bili ubice,dok bi nazad skripalo...the scouser je napisao/la:Pjana starter,covjek igra u nevjerovatnoj formiElddar je napisao/la:ne znam šta vi mislite, al ja sam prije za Muslimovića sa Vedom naprijed, nego Džekson, nekako me i ne impresionira zadnjih kola.. al ipak ne znam, Džeko je to, za razliku od Vede koji je iz kola u kolo sve bolji.. mislim da bi to bila idealna kombinacija za lisabon, a u zenici svim silama udariti, sa Džekom i Vedom, iza njih mali Pjana ili Miske, mada bi Pjaniću trebalo pružiti šansu i u Lisabonu, forma mu je možda i najbolja od svih reprezentativaca trenutno i sigurno bi bilo upotrebljivih lopti za napadače.. sve u svemu, bez straha, sa vrućim srcem, i hladnom glavom, što bi rek'o naš kapiten Spaha.
- Principatus
- Kontakt:
Dzeko nije se bas napucao goalova u zadnje vrijeme u Bundesligi, u CL je pogodio Manu a Besiktasu zabio iz offside. Ipak svi znamo da to nema mnogo veze sa njegovom formom u reprezentaciji, jer tu uvjek zabija. Od Ibisevica ocekivam pogodak, Pjanic u ovakvoj formi mora krenuti od pocetka ako nam je cilj postici pogodke. Koliko sam razumio da ce Begovic skoro sigurno braniti? To je razumna odluka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Vrijeme leti a panika nas fata.fazlaaaa je napisao/la:nemojte samo odbrojavanje ,molim vasibrakadabra je napisao/la:još 72 sata
Mozete misliti kako je igracima.
Ebote vi svi u napad a ,,Kengura iz Istwicha,, samog ostavljate

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 nov 2009, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Oni su profesionalci i znaju se nosit, ali i moraju sa pritiskom.ibrakadabra je napisao/la:Vrijeme leti a panika nas fata.fazlaaaa je napisao/la:nemojte samo odbrojavanje ,molim vasibrakadabra je napisao/la:još 72 sata
Mozete misliti kako je igracima.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
BOTIC je napisao/la:izgubicemo 3:0
kad su krampe i asovi i trnokopi
koji si ti debil jadna nebioo bjeziiiii s foruma dok te nije zmija ujelaaa
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- ibrakadabra
- Kontakt:
Begovic kako brani u Ipswich Town-u nije primijo vise od jednog golaPrincipatus je napisao/la:Dzeko nije se bas napucao goalova u zadnje vrijeme u Bundesligi, u CL je pogodio Manu a Besiktasu zabio iz offside. Ipak svi znamo da to nema mnogo veze sa njegovom formom u reprezentaciji, jer tu uvjek zabija. Od Ibisevica ocekivam pogodak, Pjanic u ovakvoj formi mora krenuti od pocetka ako nam je cilj postici pogodke. Koliko sam razumio da ce Begovic skoro sigurno braniti? To je razumna odluka.
bice gusto bice 0-2 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Malo Vinodobroskog
off: Kakav li baš aparat moraš imati da slikaš ovako čistu sliku

off: Kakav li baš aparat moraš imati da slikaš ovako čistu sliku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.