Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

xGGMU
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la xGGMU » 26 feb 2013, 20:21

QUARESMA 18<<< je napisao/la:slika
jos samo fali kravata
Sent from my Brain using Tapatalk
Gospoda :twisted:
slika
A sa ovim dresovima se ništa ne zna, dok ih se ne vidi na igračima, ja sam mislio da će ovosezonski dresovi bit' katastrofalni, a opet izgledaju odlično

@MoR
da, činjenica koja razveseljava svakako, treba samo nastavit.. dr. Vidić :twisted:
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 26 feb 2013, 20:51

slika
Sef je na camp nou
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 26 feb 2013, 21:57

xGGMU je napisao/la: A sa ovim dresovima se ništa ne zna, dok ih se ne vidi na igračima, ja sam mislio da će ovosezonski dresovi bit' katastrofalni, a opet izgledaju odlično
ma sve je to nula kakve je prije Nike pravio dresove za United

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 26 feb 2013, 22:23

Real pokazuje kako je opasan, ovako će vjerojatno igrati i protiv nas na Traffordu, treba biti oprezan u tome dvoboju. Barcelona je katastrofa, Milan će je izbaciti
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 26 feb 2013, 22:38

Sad tek vidimo Real u velikim i presudnim duelima. SAF gleda tekma na Camp Nou i siguran sam da će morati dobro da vidi koji će pristup da postavi. Barcelona nije ništa posebno motivisana, ali ipak im Real puni mrežu. Vidjet ćemo drugi duel za vikend, ako i tu Real dobije onda sigurno treba biti maksimalno oprezan. Moram reći da sam se zaletio kada sam se ponadao već nekom prolasku.

oldskul
Kontakt:

Post Postao/la oldskul » 26 feb 2013, 22:45

Kad smo kod dresova, najjaci dresovi po meni:
slika
„Stidim se što ću ovo reći, ali u životu sam dva puta plakao dok sam gledao nekog fudbalera: Prvi je bio Maradona, a drugi Rajan Gigs.“ – Alesandro Del Pjero

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 26 feb 2013, 22:47

ma najjaci smo i kad sam pijan i treijezan... Barcu je i Milan i Real onemogucio da igraju, isto kako smo mi onemogucili Real...pod ovim onemogucili mislim da ih drze 30-35 m od svog gola :D

ggmu92
Kontakt:

Post Postao/la ggmu92 » 26 feb 2013, 22:52

Nama je važno samo da se oni umore od ova dva meča, da ne mogu toliko trčat na Old Traffordu :D
United, United, top of the league!

>> Manchester United! <<

oldskul
Kontakt:

Post Postao/la oldskul » 26 feb 2013, 22:54

jel se tekma igra u utorak ili srijedu?
„Stidim se što ću ovo reći, ali u životu sam dva puta plakao dok sam gledao nekog fudbalera: Prvi je bio Maradona, a drugi Rajan Gigs.“ – Alesandro Del Pjero

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 26 feb 2013, 22:56

oldskul je napisao/la:jel se tekma igra u utorak ili srijedu?
utorak
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

oldskul
Kontakt:

Post Postao/la oldskul » 26 feb 2013, 22:58

dobro je onda, nema teorije da odigraju protiv nas kao sto su odigrali protiv Barse maloprije, plus imaju derbi u subotu.

ggmu92
Kontakt:

Post Postao/la ggmu92 » 26 feb 2013, 23:00

Najvažnije nam je da naši igrači budu ful spremni a da se kod njih Ronaldo umori ,ništa nam više ne treba ,a možemo i molit Boga da igrači Barce povrijede Ronalda tek toliko da ne može igrat protiv nas :D

>> Manchester United! <<

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 26 feb 2013, 23:02

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
xGGMU je napisao/la: A sa ovim dresovima se ništa ne zna, dok ih se ne vidi na igračima, ja sam mislio da će ovosezonski dresovi bit' katastrofalni, a opet izgledaju odlično
ma sve je to nula kakve je prije Nike pravio dresove za United
Slažem se, a nadam se da ću jednog dana dočekat da nam Adidas počne radit opremu i dresove..

Nadam se da je SAF uzeo bilješke, i da će spremit Fergie Special za Real...
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 feb 2013, 23:03

Real jos jednom pokazao koliko je ubitacan iz kontra-napada. Treba njima prepustit inicijativu i mudro cekat priliku. Naravno ne odigrat bunker, ali definitivno se ne treba ni otvarat ili odma krenut za vrat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 26 feb 2013, 23:09

United i nece, a mozda i "nemoze" da se otvori. Mislim da su jaci u situacijama na polukontre, kontre, a također i iz prekida, kad RVP ostro salje lopte. Bit ce fizicki obracun na sredini, mislim vise na Unitedovoj, ali moze se dobit. Jos ima do utakmice, ali vec planim vezu sa Carrick-Jones-Celv..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 26 feb 2013, 23:12

Ova odbrana Barcelone je preloša, tako da nemojte da nam to bude mjerilo, isto tako i Barcelona taktički uopšte nije ušla u utakmicu, pristup tipa kad dođeš kod frizera pa kažeš: "K'o prošli put" pa tako i njihova igra :lol: Nadalje, pripremit će Fergie nešto prelijepo za njih :twisted: a imaju još jednu utakmicu, čisto sumnjam da će odmarat previše igrača, jer riskiraju neki visok poraz od Barcelone, a poslije ovog rezultata to im svakako netreba, jest da su prvenstvo odpisali.. Zanimljivo :twisted:

IN FERGIE WE TRUST!

što se mene tiče:
---------------De Gea
Rafael - Vidic - Evans - Evra
--------Carrick - Cleverley
----Nani - Kagawa - Rooney
---------------RVP
Sumnjam da će Jones biti spreman, ako bude on će vjerovatno dobit priliku, što se odbrane tiče zavisno od toga da li će Vidić igrat protiv Norwicha, ako bude, onda pauzira.. Moja želja je vidit Kagawu, Nanija, te vezu Carrick-Claverly
MUFC - It's a religion!

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 26 feb 2013, 23:18

Ja bih volio Vidića, nekako sam siguran sa njim. On i Evans, ali vidjećemo za vikend za koga će se SAF odlučiti, ako Nemanja bude igrao znači da ga nema protiv Reala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 feb 2013, 23:24

xGGMU je napisao/la:Ova odbrana Barcelone je preloša, tako da nemojte da nam to bude mjerilo, isto tako i Barcelona taktički uopšte nije ušla u utakmicu, pristup tipa kad dođeš kod frizera pa kažeš: "K'o prošli put" pa tako i njihova igra :lol: Nadalje, pripremit će Fergie nešto prelijepo za njih :twisted: a imaju još jednu utakmicu, čisto sumnjam da će odmarat previše igrača, jer riskiraju neki visok poraz od Barcelone, a poslije ovog rezultata to im svakako netreba, jest da su prvenstvo odpisali.. Zanimljivo :twisted:

IN FERGIE WE TRUST!

što se mene tiče:
---------------De Gea
---------------RVP
Sumnjam da će Jones biti spreman, ako bude on će vjerovatno dobit priliku, što se odbrane tiče zavisno od toga da li će Vidić igrat protiv Norwicha, ako bude, onda pauzira.. Moja želja je vidit Kagawu, Nanija, te vezu Carrick-Claverly
Jedino bi stavio Kagawu na klupu, a Welbecka ili Valenciu u ekipu. Ali imam neki osjecaj da Fergie planira da Rio i Vidic igraju zajedno protiv Reala. Ne bi imao nista protiv, Rio je obicno odlican u velikim utakmicama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ggmu92
Kontakt:

Post Postao/la ggmu92 » 26 feb 2013, 23:26

Možda protiv Norwicha cak izvede i Smallinga i Evansa ,da bi za Real i Ferdinand i Vidić bili spremni, po meni je to najbolje. I nešto imam osjećaj da bi u vezi mogao Giggs igrat protiv Reala.

>> Manchester United! <<

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 26 feb 2013, 23:26

xGGMU je napisao/la:Ova odbrana Barcelone je preloša, tako da nemojte da nam to bude mjerilo, isto tako i Barcelona taktički uopšte nije ušla u utakmicu, pristup tipa kad dođeš kod frizera pa kažeš: "K'o prošli put" pa tako i njihova igra :lol: Nadalje, pripremit će Fergie nešto prelijepo za njih :twisted: a imaju još jednu utakmicu, čisto sumnjam da će odmarat previše igrača, jer riskiraju neki visok poraz od Barcelone, a poslije ovog rezultata to im svakako netreba, jest da su prvenstvo odpisali.. Zanimljivo :twisted:

IN FERGIE WE TRUST!

što se mene tiče:
---------------De Gea
---------------RVP
Ovo je, tehnicki, nas najjaci sastav, al nevjerujem da cemo ovako nesto vidjeti. Nadam se samo da ce u sredini bit mjesta za Cleva, zbog njegove trke i agresivnosti, definitivno igramo puno brze kad je on u sastavu.
Druga zelja mi je Nani, jer on kad ga krene, moze odlucit pobjednika.
Medjutim, Fergi ce vjerovatno, po obicaju ;) , izvuci neki sastav koji niko nemoze predvidjeti.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.