Iskreno mora i Messi past, nemoguce je igrat 10 sezona po 50+ golova mada opet ima 30+
Bio je Ronaldinho pa šta uradiše ukopaše ga, moguce je sad i da navijaci otjeraju Messia kao i Brazilca
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Bolje bi im lego KerlaAmal1 je napisao/la:Barci treba Pjanićpodhitno
Šta tu nije tačno ?Titova-Juga je napisao/la:Ti si inače poznat po objektivnosti.Virtu4l je napisao/la:@Neutralan88
Ne bas, Mou se povukao iz Intera na vrhuncu, a Pep je pokusao i vidio da nece ici...
Znam da se ne treba smijati tuđoj nesreći, ali zbog tvojih postova nakon loše igre barce svaki put oplačemenobarca je napisao/la:Majke mi da su postavili osobu koja cisti na stadionu da mijenja Villanovu dok je ovaj u NY-u bolje bi prosli nego s ovim hambarom Rourom, **** me svak' sa foruma ako on nije preko stele dobio trenersku licencu, za njega je lopata, eventualno kramp, ali mu onda treba i uputstvo za rad, tako da mu je najbolje lopatu pod ruku i u najblizi kanal.Tek sad sam vidio ono simuliranje AlbeCovjek proso kraj njega, on leze ko kurban.
Monolog je napisao/la:
Safet Sušić Roura.
al bogami ja plačem za navijacima Juventusa koji su navijali i slavili za njih tokom godina kupovine SkudetaGenghis je napisao/la:Znam da se ne treba smijati tuđoj nesreći, ali zbog tvojih postova nakon loše igre barce svaki put oplačemenobarca je napisao/la:Majke mi da su postavili osobu koja cisti na stadionu da mijenja Villanovu dok je ovaj u NY-u bolje bi prosli nego s ovim hambarom Rourom, **** me svak' sa foruma ako on nije preko stele dobio trenersku licencu, za njega je lopata, eventualno kramp, ali mu onda treba i uputstvo za rad, tako da mu je najbolje lopatu pod ruku i u najblizi kanal.Tek sad sam vidio ono simuliranje AlbeCovjek proso kraj njega, on leze ko kurban.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.