Za ne povjerovat
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
Re: Facebook i ostalo..
Čuj traži me neka treba na spottedu 
Za ne povjerovat
Za ne povjerovat
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Jel ovo besplatno ili se placa ?neo je napisao/la:Ljudi, ne treba vam nista jace od ovoga http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... s-download" onclick="window.open(this.href);return false;
Savrsenstvo!!! Od micrsoofta je, tako da je optimiziran maksimalno za win sisteme. Ja ne znam koji je to bolji !? Ako jeste zasto, jer ga vi licno korsitite par godina i ne zelite preci na novi !?
Isto sam govorio da je avast vrh pa sam "prodisao" i ja i racunar nakon instalacije essentialsa koji zauzima tako malo memorije, a radi tako dobro.
Ja sam skinuo ovo i kad sam pokrenuo odvelo me na sajt ali tamo trazi da se plati ? Ili ja pogresno radim ?
kazu da dodje uz win8,pa ako imas licenciran onda ne moras kupovati...ja se cudim kako nemam virusa vec neko vrijeme kad ovo vec dodje uz win8Rikardo je napisao/la:Jel ovo besplatno ili se placa ?neo je napisao/la:Ljudi, ne treba vam nista jace od ovoga http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... s-download" onclick="window.open(this.href);return false;
Savrsenstvo!!! Od micrsoofta je, tako da je optimiziran maksimalno za win sisteme. Ja ne znam koji je to bolji !? Ako jeste zasto, jer ga vi licno korsitite par godina i ne zelite preci na novi !?
Isto sam govorio da je avast vrh pa sam "prodisao" i ja i racunar nakon instalacije essentialsa koji zauzima tako malo memorije, a radi tako dobro.
Ja sam skinuo ovo i kad sam pokrenuo odvelo me na sajt ali tamo trazi da se plati ? Ili ja pogresno radim ?
Besplatno je.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Titova-Juga
- Kontakt:
Head je napisao/la:Ja uopste ne koristim antivirus.Zanimljivo,nemam nikakvih problema.
Sve do jednom... Bez obzira na silnu opreznost, dodje kad se najmanje nadas, znam iz iskustva.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Neutralan88
- Kontakt:
ma u najgorem slucaju i padne sistem i to je toTitova-Juga je napisao/la:Head je napisao/la:Ja uopste ne koristim antivirus.Zanimljivo,nemam nikakvih problema.
Sve do jednom... Bez obzira na silnu opreznost, dodje kad se najmanje nadas, znam iz iskustva.
udri po Format C: i back in live
- IronmanFCB
- Kontakt:
Kanite se vi Avasta i NOD-a ako koristite Win.Oni koliko se god cine optimalni u upotrebljivi su obicni yebači Win računara.Koristim njem. (znaci njemacka
) otkad imam racunar i super je i maksimalno je optimalan.A ako je netko malo iskusniji na Mrezi,antivir mu nije ni potreban.Kao meni.
@Citizen
Tako je, a danas formatiranje ide k'o rukom od ruku.Neutralan88 je napisao/la:ma u najgorem slucaju i padne sistem i to je to
I ja sam davno to izbrisao, iritiralo me recimo usred nekog posla ono zaštopa da bi se isti apdejtovao, tako da mi puko film i bolje to bez njega ide, evo mislim da ima poprilično vremena, ako nema i dvije godine
Ovo je tema i ostalo, pa eto pitao bih pošto su djeca šupala i pri paljenju sistem uvijek na početku traži pasword, kako to da uklonim?
miki_92 je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]
Boze sacuvaj, mene je sram dok ovo gledam, kakav mentalni sklop moras imati da se ovako blamiras
- IronmanFCB
- Kontakt:
@Klare valjda korsnicki racuni,nadji gdje se sifre mjenjaju i ostavis prazno.
@Citizen
Kakav ba mentalni sklop, vidis da je dijete, nema vise od 10 godina.....enobarca je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Boze sacuvaj, mene je sram dok ovo gledam, kakav mentalni sklop moras imati da se ovako blamiras
Sreca pa je Ojler mlad umro...
-
gojzerica
- Kontakt:
Neko tjera ovo dijete da ovo radi, primjetio sam par puta kako neko pomjera kameru.
pa javi joj se, što si pegla, nemoj da joj ja šaljem link profilaDex je napisao/la:Čuj traži me neka treba na spottedu
Za ne povjerovat
- Titova-Juga
- Kontakt:
IronmanFCB je napisao/la:Kanite se vi Avasta i NOD-a ako koristite Win.Oni koliko se god cine optimalni u upotrebljivi su obicni yebači Win računara.Koristim njem. (znaci njemacka) otkad imam racunar i super je i maksimalno je optimalan.A ako je netko malo iskusniji na Mrezi,antivir mu nije ni potreban.Kao meni.
Imam odprilike 13-14 godina iskustva.... Ne znam kako neko u zdravoj pameti moze koristiti internet bez zastite bez obzira na iskustvo !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ajoj, nemoj, nisam ja kriv sto sam trazena roba u gradu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
zasto mi se ovo pojavi i ne mogu da instaliram ?neo je napisao/la:Ljudi, ne treba vam nista jace od ovoga http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... s-download" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
gojzerica
- Kontakt:
I meni 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.