Al me baš neki odjednom iznenađuju, da treba faktički prodat pola ekipe, ako sam ovo gore dobro upratio...
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ovu Barcu ne možeš prepoznat, nigdje više one lakoće. Jeste da je Real bio dobar, ali Barca više ne funkcioniše...Dosta se stvari poremetilo. Šteta samo što se neke stvari dešavaju zbog bolesti Tita. Žalosno je što je to jedan od razloga.
Al me baš neki odjednom iznenađuju, da treba faktički prodat pola ekipe, ako sam ovo gore dobro upratio...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- IronmanFCB
- Kontakt:
Kad Barca izgubi onda se vidi da je to uistinu najbolja momčad svih vremena. Ebote koliko je isfrustriranih miševa ispuzalo iz rupa zadnjih dana zbog 2 Barcina poraza. 
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Barem ne do subote.IronmanFCB je napisao/la:Pustite ih da uzivaju,nece dugo biti ovakvih trenutaka.
A onda volume 2.
Samo bih te molio da ne počneš navijat za Newcastle, jer bi u tom slučaju ispali iz Premiershipa u roku od 3 kola.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nista pola, minimalno 18 igracaeffe_sa je napisao/la: Al me baš neki odjednom iznenađuju, da treba faktički prodat pola ekipe, ako sam ovo gore dobro upratio...
ser del barça es el millor que hi ha !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
@nate ne znam sta je smijesno, to je ozbiljan prijedlog. LE je trenirao mladje kategorije Barcelone, mislim da je i sad tamo. Bolji je vjerovatno od ovoga sada trenera.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Stručnjak kad već znaš šta biti 'sutra' reci mi hoćul šta dobit na kladionici ovih dana ?ugursuz je napisao/la:Dace njega Mesi Osasuni ili Granadi i to odlucujuci cetvrti. Kad su velike utakmice u pitanju za Barselonu i za Argentinu on ne ucestvuje. Kad se penzionisu ova dva matorca u sredini od barselone ce ostati dugmici koji se valjaju po terenu.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Ma ono je zaista sramota, odlican je on igrac, ne kontam zasto mu ovo treba.Izgleda da je opasno naumio da postane prvi nogometas koji je dobio Oscara pa hoce da mijenja profesiju, iz provjerenih izvora sam doznao da ga je Tarantino kontaktirao na poluvremenu za ulogu u novom filmu, takodjer se raspitivao oko Piqeta.Valjda mu fali jedno drvo za neku scenu, nije mnogo za pocetak, ali od nekud se mora poceti.Genghis je napisao/la:Znam da se ne treba smijati tuđoj nesreći, ali zbog tvojih postova nakon loše igre barce svaki put oplačemenobarca je napisao/la:Majke mi da su postavili osobu koja cisti na stadionu da mijenja Villanovu dok je ovaj u NY-u bolje bi prosli nego s ovim hambarom Rourom, **** me svak' sa foruma ako on nije preko stele dobio trenersku licencu, za njega je lopata, eventualno kramp, ali mu onda treba i uputstvo za rad, tako da mu je najbolje lopatu pod ruku i u najblizi kanal.Tek sad sam vidio ono simuliranje AlbeCovjek proso kraj njega, on leze ko kurban.
Sad sto se tice utk, nisam gledao mnogo, sutra mozda pogledam snimak pa cu malo vise napisati.Ono sto sam ja pogledao je bilo veoma lose, a po komentarima vidim da je cijela utakmica takva bila.
Dok je Xavi igrao i Barca je igrala... Svaka cast Messiju, Iniesti...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JohnLennon
- Kontakt:
Hegemonija
Najbolji svih vremena
Dominacija
Posjed
Suci
Ne sutajte van kaznenog, to je za pichke
BARCA

Najbolji svih vremena
Dominacija
Posjed
Suci
Ne sutajte van kaznenog, to je za pichke
BARCA
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
kako si poceo navijati za barcelonu njihov score u bitnim utakmicama je 0:2IronmanFCB je napisao/la:Pustite ih da uzivaju,nece dugo biti ovakvih trenutaka.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ma kako će te to iznenadit' majket'?effe_sa je napisao/la: Al me baš neki odjednom iznenađuju, da treba faktički prodat pola ekipe, ako sam ovo gore dobro upratio...
Kad takvo nešto napiše klinac od 11-12 godina, koga to može iznenadit'?
KSIVLE je napisao/la:Kad Barca izgubi onda se vidi da je to uistinu najbolja momčad svih vremena. Ebote koliko je isfrustriranih miševa ispuzalo iz rupa zadnjih dana zbog 2 Barcina poraza.
ma nije samo ovdje tako.svaki forum je takav.ljudi nisu bas vezani za barcelonuKSIVLE je napisao/la:Kad Barca izgubi onda se vidi da je to uistinu najbolja momčad svih vremena. Ebote koliko je isfrustriranih miševa ispuzalo iz rupa zadnjih dana zbog 2 Barcina poraza.
Ti bogca. kad vidim kako kontaju navijaci Barce, pomislim da je Barca predodredjena ili bogomdana da osvoji sve sto se osvojiti moze. Nikom od njih na pamet ne pada da i drugi timovi imaju ambicije, a bo'me i mogucnosti da ih preveslaju. Iako mi je barca jedan od najdrazih klubova, neizmjerno se radujem svakom njihovom porazu, jer ono sto nas ne ubije cini nas jacima...uglavnom 
- IronmanFCB
- Kontakt:
@Monolože,zar i ti.
Nije jos nista gotovo,vidjet cete kad ih u finalu izbace.Oni znaju odigrat dobro samo protiv Barce,a kad dodje Granada,pokazu tko su i sta su.
Nije jos nista gotovo,vidjet cete kad ih u finalu izbace.Oni znaju odigrat dobro samo protiv Barce,a kad dodje Granada,pokazu tko su i sta su.
@Citizen
- adriano_leite
- Kontakt:
Odlicno zapazanje, danas pisu ljudi koji rijetko kada pisu na ovoj temiKSIVLE je napisao/la:Kad Barca izgubi onda se vidi da je to uistinu najbolja momčad svih vremena. Ebote koliko je isfrustriranih miševa ispuzalo iz rupa zadnjih dana zbog 2 Barcina poraza.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Pa ne bi bio los Luis Enrique.
Zna covjek sve o klubu i vjerujem da ne bi bio nista losiji od Vilanove.
Sta sada sramota izgubiti od Reala jel ?
Sramota izgubiti sa Rourom na klupi protiv Mourinha ?
Sramota izgubiti kada su igraci potpuno iscrpljeni ?
Malo razmisljajte.
Zna covjek sve o klubu i vjerujem da ne bi bio nista losiji od Vilanove.
Sta sada sramota izgubiti od Reala jel ?
Sramota izgubiti sa Rourom na klupi protiv Mourinha ?
Sramota izgubiti kada su igraci potpuno iscrpljeni ?
Malo razmisljajte.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- RealMoudrid
- Kontakt:
"FC Barcelona went from in a relationship with UEFA to single"
Zadnja izmjena: RealMoudrid, dana/u 26 feb 2013, 23:16, ukupno mijenjano 2 puta.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.