Hahahaha, citavu tekmu gledam na koga mi ovaj lici. Pa naravno da je to Pape. Isti im i geni trenerski izgleda.Monolog je napisao/la:
Safet Sušić Roura.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
tek sad vidim koliko vam je Barca narusila mentalno zdravlje...vrlo brzo idete u rupe ponovo....
Mi nikada odustati necemo...
Pape je za ovog gmaza SAF.Cartman je napisao/la:Isti im i geni trenerski izgleda.
- JohnLennon
- Kontakt:
Zasto Midzet nije igrao? 
NO OVREBO, NO PARTY
NO OVREBO, NO PARTY
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
solidna utakmica barselone, ali bolji tim je pobijedio i to je sve što se ima reć.
ništa, idemo iznova ganjat poštovanje i podhitno se pokušat riješit ove ranjivosti.
ništa, idemo iznova ganjat poštovanje i podhitno se pokušat riješit ove ranjivosti.
Ne valja ovo.
@Cautinho poceo navijati za Barcu ona ne moze meda.Valjda promjeni misljenje i pocne Talijane u nastavku pratiti
@Cautinho poceo navijati za Barcu ona ne moze meda.Valjda promjeni misljenje i pocne Talijane u nastavku pratiti
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Sorry, ali kakav crni Luis Enrique.Ako Vilanova ne bude mogao, onda se mora dovest pravi trener.Enrique je svoje pokazao u Romi tj. nije nista pokazao.U Barceloni bi bilo isto kao i Rouri.M4kaveli je napisao/la:Pa ne bi bio los Luis Enrique.
Zna covjek sve o klubu i vjerujem da ne bi bio nista losiji od Vilanove.
Sta sada sramota izgubiti od Reala jel ?
Sramota izgubiti sa Rourom na klupi protiv Mourinha ?
Sramota izgubiti kada su igraci potpuno iscrpljeni ?
Malo razmisljajte.
Otišlo sve u qrac.
I Šta kažete, ne treba Neymar? Ha ya, koji će nam **** kad imamo giganta Pedra, preče je gurati ovu djecu iz La Masie.
Nervirao sam se do drugog gola, a onda sam shvatio da nema hajra od ovog.
Bgm je Shakira dobro **** mater ovom Piqueu, isti u pojedinim momentima ne podsjeća na igrača.
Cesc opet samo smetao. Kud ćeš dalje kad lopta bježi od njega pri prijemu.
Puyol također među najlošijim.
Messi i Iniesta su nešto pokušavali, ali je to sve slabo bilo.
Ovo ostalo također nula bodova. Jedino Pintu ništa ne zamjerim.
Baš me zanima kakav će pristup biti u subotu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kako ti više ne dosadi.JohnLennon je napisao/la:Zasto Midzet nije igrao?
NO OVREBO, NO PARTY
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ferroviere
- Kontakt:
naravno, kao i divovi sa koševa, sve same divovske ekipe10.Skoro je napisao/la:tek sad vidim koliko vam je Barca narusila mentalno zdravlje...vrlo brzo idete u rupe ponovo....
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
- IronmanFCB
- Kontakt:
Jao Barci,sad dok sam ja tu,nece vise nikad Kup dobiti.Ima li itko uze da se obyesim?
@Citizen
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Navija je nekad za Juve pa je odustao hvala Bogu.Johny je napisao/la:Ne valja ovo.
Da bar znaju zafrkantski podjebavat ne bi čovjek ni zamjerio, ali kad dolaze ispoljavat frustracije onda je to baš žalosno.adriano_leite je napisao/la:Odlicno zapazanje, danas pisu ljudi koji rijetko kada pisu na ovoj temiKSIVLE je napisao/la:Kad Barca izgubi onda se vidi da je to uistinu najbolja momčad svih vremena. Ebote koliko je isfrustriranih miševa ispuzalo iz rupa zadnjih dana zbog 2 Barcina poraza.. Ja pola ovih nickova nisam nikada vidio na forumu
.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Treba se moliti da pocne navijati za milan do revansaAndreaAgnelli je napisao/la:Navija je nekad za Juve pa je odustao hvala Bogu.Johny je napisao/la:Ne valja ovo.
ser del barça es el millor que hi ha !
- JohnLennon
- Kontakt:

- Frustracije i kompleksi - najcesce upotrijebljene rijeci na ovoj temi od strane navijaca Barce.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
To dok ste bili u Serij B ?AndreaAgnelli je napisao/la:Navija je nekad za Juve pa je odustao hvala Bogu.Johny je napisao/la:Ne valja ovo.
Na vrijeme ste vi to protjerali
Kako je krenulo ni titula Reala nije daleko.
@Cautinho najveci krivac
Johnny b, how much there is to see
- Carragher23
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
FC Barcelona went from in a relationship with UEFA to single.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.