RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AMADUDI
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AMADUDI » 26 feb 2013, 23:24

Danas sam prolazio pored stadiona i vidio radnike da rade ispod velike tribine,sta rede to neznam.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 26 feb 2013, 23:36

Velez je uvijek bio nepredvidljiv i pun iznenadjenja,pa izgleda nastavljaju sa tradicijom(ako je ovo tacno u vezi Capljica :? )Ne bi me cudilo da recimo da sad Vlada odleprsa iz kluba 2 dana prije pocetka prvenstva :o (obicno se to kod nas tako desi,zadnji slucaj Bandovic),to je taj Velez (poslijeratni):evil:

Idemo u Bjeljinu donijeti bodove,ne interesuje me ni ko ce voditi ni ko igrati,nek se ne vracaju ako izgube :P

P.S.FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 27 feb 2013, 00:42

Kakav Čapljić i bakrači... neka Ibre barem do kraja sezone što se tiče mene. Nadam se da su to samo glasine.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 27 feb 2013, 02:23

VELEZDOGROBA je napisao/la:velez odavno nije imao vise para...pitajte igrace jesu li im ista duzni?
al je faznon nas da se uvijek kuka kako nemaju!

ovo sam maloprije saznao za capljica i vidicete da je istina
kako znas da odavno nisu imali vise para? a ako imaju odakle stizu te pare? kako sam ja primjetio nijedan novi sponzorski ugovor preko zime nije podpisan pa mi nije jasno da najednom ima te love u klubu! jedino sto znam da je friskog kapitala kanulo u klub je iznajmljivanje demica irancima, mada neznam ni to kolika je cifra ali sigurno nije tolika da citav klub finansijski stane na noge! moze odgovor i na PP ako vec nije za foruma i javnosti!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 27 feb 2013, 14:12

http://sportsport.ba/bh_fudbal/danijel- ... leza/99357" onclick="window.open(this.href);return false;
MAJKE NOVI-STARI IGRAC VELEZA :D :D :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 feb 2013, 14:13

ovaj momak je igračina za naše prilike... ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 27 feb 2013, 14:14

AlemC85 je napisao/la:ovaj momak je igračina za naše prilike... ;)
slazem se :D
[youtube][/youtube]

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 27 feb 2013, 14:33

e ovo je vec pojacanje! ako je i blizu forme u kakvoj je bio prosli put kad je nastupao za nas onda ce sigurno bit kljucni igrac! momak je se uvijek zalagao vise nego iko na terenu a po pretrcanim kilometrima dok igra pokrije kao 3 druga nasa igraca! definitivno bi sad trebalo kodro out a majke in na zadnjeg veznog! steta jedino sto nije prosao pripreme sa ekipom i vjerovatno nece igrat nekoliko prvi kola! znali iko na koliko su podpisali ugovor snjim? ako ima imalo pameti u upravi nista ispod 2 godine netreba padat na pamet! jos da je ikako moguce asima skaljica dovest to bi vec bila perverzna ekipa!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 27 feb 2013, 14:40

mikki21 je napisao/la:e ovo je vec pojacanje! ako je i blizu forme u kakvoj je bio prosli put kad je nastupao za nas onda ce sigurno bit kljucni igrac! momak je se uvijek zalagao vise nego iko na terenu a po pretrcanim kilometrima dok igra pokrije kao 3 druga nasa igraca! definitivno bi sad trebalo kodro out a majke in na zadnjeg veznog! steta jedino sto nije prosao pripreme sa ekipom i vjerovatno nece igrat nekoliko prvi kola! znali iko na koliko su podpisali ugovor snjim? ako ima imalo pameti u upravi nista ispod 2 godine netreba padat na pamet! jos da je ikako moguce asima skaljica dovest to bi vec bila perverzna ekipa!
Slazem se sa tobom,MAJKIC jednostavno strasan igrac za nasu ligu,a volio bi za asima al neka sada je kasno jer su zavrsile pripreme i pocinje liga za 3 dana,a takodjer asim odigra nekad dobro,a nekada bi ga i djete moglo preci od 5 godina,kako kada los-dobar :D
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 27 feb 2013, 15:00

Ne dobijemo li prvu utakmicu barem sa tri gola razlike Ibro nek' ide Opličiće trenirati...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 27 feb 2013, 15:03

*p!p!t@* je napisao/la:Ne dobijemo li prvu utakmicu barem sa tri gola razlike Ibro nek' ide Opličiće trenirati...
:lol: :lol: :lol:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 27 feb 2013, 15:13

Majkic je najvece pojacanje sad u najboljim godinama kad je otiso iz Veleza taman je se razigro bio a sad nemoze nikako los biti samo moze biti bolji igrajuci u jacoj ligi

Samo nagomilali smo puno igraca vezni i napadaca a odbrana je opet slaba fali nam jedan kvalitetan stoper

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 27 feb 2013, 15:14

*p!p!t@* je napisao/la:Ne dobijemo li prvu utakmicu barem sa tri gola razlike Ibro nek' ide Opličiće trenirati...
ma moze i pobjeda sa pola gola samo da je pobjeda! :twisted: a sto jest jest ibro je sad pod pritiskom, ima igracki kadar koji bi se na papiru trebao moc nosit sa kojom god ekipom u PL! nebuduli rezultati u prva 2-3 kola na nivou nebi me cudio odkaz i da prica o vladi postane realnost, mada se nadam da ce ibro kupit bodove i ostat na klupi! draze mi je da nas nas covjek vodi nego da skupo placamo nekog sa strane a opet nije sigurno da bi rezultati bili ista bolji!

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 27 feb 2013, 15:17

Po meni nase najveće pojacanje ove zime.Momak se bori za svaku loptu i bio nam je jedan od najboljih igrača u vrijeme Ibrakovica.
FORZA VELEŽ
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 27 feb 2013, 16:46

Dobro došao nazad Majke!Dobar igrač i dobar čovjek!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 feb 2013, 17:05

Nemam ništa protiv ovog transfera, apsolutno, baš naprotiv, ali... zar nam nije prikladnije ime R.Š.D Rondo ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 feb 2013, 18:34

Aldin Šišić: Imam predosjećaj da ćemo u Bijeljini ostvariti planirano
Srijeda, 27 Februar 2013 18:07
Aldin Šišić (23) jedan je od novajlija u redovima Veleža ove sezone. Ovaj mladi Zeničanin kao i svi koji su prvi put u Mostaru u „pojačanom“ je fokusu javnosti. Pripremni period nagovjestio je dobru polusezonu, obzirom da je bio vodeći strijelac ekipe u pripremnom periodu.

- Ljudi u Veležu i Mostaru su me zaista izuzetno lijepo primili. Kada sam dolazio nisam očekivao ni nešto negativno, ali sam se zaista i više nego ugodno iznenadio koliko po mnogim organizacionim stvarima Velež „odskače“ od brojnih klubova u BiH. Što se tiče mojih igara u pripremnom periodu za sada je dobro. Naravno da lijepo zvuči kada ste prvi strijelac ekipe, ali opet, da se razumijemo, to je pripremni period. Nismo nešto posebno ni briljirali u pripremnim utakmicama. Najvažnije je da su one poslužile nama da se pripremimo, a stručnom štabu da uradi planirano, ističe Šišić.

Nakon Čelika u kojem je i ponikao, nosio je dres Slobode. Velež mu je treći klub u karijeri.

- U svakom klubu ponešto novo steknete. Takav je život fudbalera. Mislim da imamo „strašnu“ ekipu i da ćemo ispuniti primarni cilj koji je uprava postavila.

Radnik je prva prepreka prema tom cilju.

- Imam neki jako pozitivan predosjećaj uoči subotnje utakmice. Možda je i dobro što smo igrali utakmice sa ekipama iz vrha fudbala u Crnoj Gori. Tamo zaista igraju, da tako kažem, malo „žešći“ fudbal, jer osim prekida sa Grbljom, ni u ostalim utakmicama nije bilo pretjeranog „milovanja“. Ne kažem da će nas u Bijeljini tako dočekati, ali opet ekipa je definitivno imala priliku da „očvrsne“ u duelu sa Crnogorcima. Što se tiče Radnika poznajemo ga kroz našu ligu. Nisu naivni, čak šta više, sjetite se da su u zadnjem kolu savladali Sarajevo. Utakmica će sigurno biti teška, ali ponavljam imam neki dobar predosjećaj, ističe ofanzivni vezista „Rođenih“

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 27 feb 2013, 18:41

Majkić je drama igrao dok je onda kod nas bio. Ako je u normala formi, bit će strašno pojačanje. Pozitivan potez Uprave svakako.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 27 feb 2013, 18:56

Razgoovor sa Ibrom Rahimicem. 27.02.2013

Prije početka proljetnog dijela razgovarali smo sa strategom Veleža koji u nastavak ulazi igrački pojačan sa ciljem da što ranije osigura opstanak
By: Studio88
" onclick="window.open(this.href);return false;
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 feb 2013, 19:43

čini mi se da se pravi ekipa za slijedeću sezonu, ili se varam?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []