FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- IronmanFCB
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ovaj elansa k'o da je sa face-a dosao,po 16 upitnika stavi u recenicu,sad ce jos pocet i smajlove mećat'.
@Citizen
darker10 je napisao/la:Sta sad VIlanova nije dovoljno dobar.Ovdje ti trener nema apsolutno nikakvog uticaja,ovi igraci su vec nauceni na ovaj stil igre.Ako dodje neki trener koji nema veze s Barcelonom odmah ces morati mijenjati stil igre,pa ti sad vidi koliko ce to odgovarati Messiju,Inijesti i ostalim.
Slazem se sa prvim, ali sa drugim nikako.
Pa ne moze jedan trener mijenjati citavu koncepciju igre.
Ne ide to tako.
Bielsa ionako igra 4-3-3 i to je to.
Samo sto je on strasan motivator za razliku od Roure recimo.
Fabregas je izmoren, al totalno.
Pa momak je do prije 5-6 tekmi bio medju 3 najbolja igraca u Barceloni.
Citava ekipa je izmorena.
Messsiju treba odmor pod hitno.
Razlog +16 u odnosu na Atletico u Primeri i manjak rotacija.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
koliko dugo si smisljao ovaj post?samir_tm87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Mi nikada odustati necemo...
Fabregas na klupu,Iniesta u vezni red,ovog gospodina na njegovo mjesto u napadu i kraj priče.
Ma nek' se umaraju, k'o ih jebbe, umaram se i ja al' ne dobivam milione mjesečno.
Al' stvarno...
Ovakav scenario bi potpisao za narednih 20 godina, ispast' u kupu a na polovini sezone imat' +16 u odnosu na drugoplasiranog.
Al' stvarno...
Ovakav scenario bi potpisao za narednih 20 godina, ispast' u kupu a na polovini sezone imat' +16 u odnosu na drugoplasiranog.
opet lazete,nemate vi 16 bodova u odnosu na drugoplasiranogmandraX je napisao/la:Ma nek' se umaraju, k'o ih jebbe, umaram se i ja al' ne dobivam milione mjesečno.![]()
Al' stvarno...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
A sta sa LP-om ?mandraX je napisao/la:Ma nek' se umaraju, k'o ih jebbe, umaram se i ja al' ne dobivam milione mjesečno.![]()
Al' stvarno...
Lose je ovo.
Alba, Busquets, Fabregas, Iniesta i Messi su fizicki istroseni.
Znaci vidi im se na facama koliko im fali svjezine.
Trebali su ih odmoriti u Primeri malo vise.
Ionako je bodovna razlika prevelika a i ne vjerujem da bi gubili bodove tako lahko.
Sta fali da su vise forsirali Bartru, Montoyu, Songa, Adriana, Alcantaru i Villu ?
To mi jedino nije jasno.
Sto se mene tice, nek sad u subotu izvedu ove grijace klupe i garantujem da se nece obrukat i da ce odlicno odigrat jer su to sve veoma dobri igraci.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Sad se tek vidi nedostatak Zlatana kad protivnici igraju bunker al nea veze bolji je Alexis 
messi je dostigao vrhunac i sada ide dole, nema on vise sta ponuditi spektakularno. ko kad ide uz brdo i onda se mora spustati. uopste ga nisu cuvali pretjerano veceras 
Jeebajji ga, vakat spavat'.L-Train je napisao/la: opet lazete,nemate vi 16 bodova u odnosu na drugoplasiranog
Uglavnom, znate na šta sam mislio.
Neće uvijek poslije grupe doći Milan.M4kaveli je napisao/la:A sta sa LP-om ?
Roura.M4kaveli je napisao/la:To mi jedino nije jasno.
Jasnije?
- IronmanFCB
- Kontakt:
Ja bi potpisao svake godine da se Liga osvoji,a Real pobjedi svali clasico.
@Citizen
Nikad !IronmanFCB je napisao/la:Ja bi potpisao svake godine da se Liga osvoji,a Real pobjedi svali clasico.
Nije to to.
- IronmanFCB
- Kontakt:
Sta ti to znaci,nema razloga kompleks davat.Al nece se to nikad ni dogodit,dosta su oni izvlacili pozitivu,sad je na Barcu red.Brzo je subota,neka.
@Citizen

Morao sam.
Najjača scena je bila kad Puyol umalo ne udavi onog divljaka Pepea. 
Obavezno Songa sad u subotu ubacit da se šuta sa ovima.
I da Cesc out, MaraVilla in. Ja bih još ubacio Mascherana, jbg odbrana ne može biti gora da je ****, a nekima treba pokazati da nisu nezamjenjivi.
Potpisao bih još jednu katastrofu, samo da se izbaci Milan.
Umalo da zaboravim, najjači su ovi sa upadicama o Messiju.
Obavezno Songa sad u subotu ubacit da se šuta sa ovima.
I da Cesc out, MaraVilla in. Ja bih još ubacio Mascherana, jbg odbrana ne može biti gora da je ****, a nekima treba pokazati da nisu nezamjenjivi.
Potpisao bih još jednu katastrofu, samo da se izbaci Milan.
Umalo da zaboravim, najjači su ovi sa upadicama o Messiju.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa ako pocnu bez Fabregasa i sa Villom u napadu imali bi sanse da im vrate za ovo, ali k'o da gledam da se to nece desiti i da ce opet istrcati standardno. 
Smijem se kladit' da će Roura isti sastav kao i večeras izvesti za par dana protiv Reala.
Šta ćeš ti kad je to limitirano k'o saksija.
Šta ćeš ti kad je to limitirano k'o saksija.
katastrofa, hegemonija je nokautirana, sad je na konpcima i ceka se milan da zada konačan udarac, ili da se kao ali protiv foremana s konopaca maestralno vrati i prodje milana i pogazi sve pred sobom u ligi prvaka
kup je dakle izgubljen, obicno to nije vazan trofej toliko, ali ovaj je bio vazan, em sto se igralo protiv reala, em sto je liga elaborirana i ekipa se mogla komotno skoncetrisati na ligu prvaka i ove dvije utakmice protiv reala. ali..
desila nam se trenersko neznanje i to je osnovni razlog ispadanja iz kupa i kriticnog rezultata u milanu, to se nasim trenerima, bez obzira jel to drugi,treci ili sesti trener nije smjelo desiti, vidjeli smo trenerske poteze i mogu vam reci da sam vise trenerskog umijeca mogao vidjeti ovdje kod pojedinih forumasa nego kod naseg strucnog staba.
veceras ono cega smo se pribojavali i o cemu smo pisali ovdje prije utakmice, ta kriticna greska s fabregasom, umjesto s viljom, pored toga, velike greske u samom vodjenju utakmice itd, ali mora se priznati veceras su i igraci podbacili
puyolu vjerovatno najgora utakmica u dugogodisnjoj karijeri, direktni ili indirektni krivac kod sva tri gola i u nekoliko situacija jos, pike kretenski penal pravi, alba i alves takodje losi, fabregas uzasan, trio xavi, iniesta messi nikakav, totalni podbacaj ponovo kao i protiv milana, ekipa djeluje izmoreno, zasiceno i to nas uvijek i kosta, al i to je vjerovatno do strucnog staba, u situaciji kad imas rijeseno prvenstvo, mogli su se igraci maximalno pripremiti za real i milan, ali ne, umjesto da u ligi se dokazuju mladji momci, strucni stab je napravio kriticnu gresku sto pored idealne situacije nije mogao odrzati svjezinu i ozbiljnost prvog tima. greske ce vjerovatno ispraviti sad u ligaskom klasiku, ali kasno je to, nebitna utakica, veceras je trebalo znati postaviti igrace i dati im motiva, u subotu i da 5 0 pobijedimo, hebo to
ruku na srece, mora se priznati, veceras su se i neke druge stvari poklopile da se izgubi, real je dao tri gola, sva tri nekako lako, zbog nase nespretnosti, uz malo i srece, bilo je nekog pritiska kod 0 1, ali onda kontra reala, tj nabijanje lopte iz odbrane, onda malo puyolove nespretnosti, malo srece prilikom odbijanca i tu je odluceno sve, prije toga barca fulala dobre sanse, tad pocetkom drugog poluvremena mogla se okrenuti utakmica i u nasu korist, al ajd, generalno sve je lose bilo i poraz je neminovnost
sad ostaje neko vrijeme da se ekipa presabere i da se protiv milana vrati u onu formu kakvu smo dugo imali, no gledajuci ovaj nas strucni stab pocinjem sumnjati i u to, svim mozgovima forumskim koji su tvrdili da pep nije neki trener, da barcu moze voditi svako, veceras i protiv milana se pokazalo da nije tako, ne znam dal bi drugacije bilo da je tu tito, sta cemo, covjek je bolestan, ako se neka trenerska imena pominju onda bi to po meni trebao biti doktor pellegrini, mada ne vjerujem da ima od toga ista, tito ce se nadam se oporaviti i voditi ekipu i dalje, dok je on bio tu sve je islo kako treba
kup je dakle izgubljen, obicno to nije vazan trofej toliko, ali ovaj je bio vazan, em sto se igralo protiv reala, em sto je liga elaborirana i ekipa se mogla komotno skoncetrisati na ligu prvaka i ove dvije utakmice protiv reala. ali..
desila nam se trenersko neznanje i to je osnovni razlog ispadanja iz kupa i kriticnog rezultata u milanu, to se nasim trenerima, bez obzira jel to drugi,treci ili sesti trener nije smjelo desiti, vidjeli smo trenerske poteze i mogu vam reci da sam vise trenerskog umijeca mogao vidjeti ovdje kod pojedinih forumasa nego kod naseg strucnog staba.
veceras ono cega smo se pribojavali i o cemu smo pisali ovdje prije utakmice, ta kriticna greska s fabregasom, umjesto s viljom, pored toga, velike greske u samom vodjenju utakmice itd, ali mora se priznati veceras su i igraci podbacili
puyolu vjerovatno najgora utakmica u dugogodisnjoj karijeri, direktni ili indirektni krivac kod sva tri gola i u nekoliko situacija jos, pike kretenski penal pravi, alba i alves takodje losi, fabregas uzasan, trio xavi, iniesta messi nikakav, totalni podbacaj ponovo kao i protiv milana, ekipa djeluje izmoreno, zasiceno i to nas uvijek i kosta, al i to je vjerovatno do strucnog staba, u situaciji kad imas rijeseno prvenstvo, mogli su se igraci maximalno pripremiti za real i milan, ali ne, umjesto da u ligi se dokazuju mladji momci, strucni stab je napravio kriticnu gresku sto pored idealne situacije nije mogao odrzati svjezinu i ozbiljnost prvog tima. greske ce vjerovatno ispraviti sad u ligaskom klasiku, ali kasno je to, nebitna utakica, veceras je trebalo znati postaviti igrace i dati im motiva, u subotu i da 5 0 pobijedimo, hebo to
ruku na srece, mora se priznati, veceras su se i neke druge stvari poklopile da se izgubi, real je dao tri gola, sva tri nekako lako, zbog nase nespretnosti, uz malo i srece, bilo je nekog pritiska kod 0 1, ali onda kontra reala, tj nabijanje lopte iz odbrane, onda malo puyolove nespretnosti, malo srece prilikom odbijanca i tu je odluceno sve, prije toga barca fulala dobre sanse, tad pocetkom drugog poluvremena mogla se okrenuti utakmica i u nasu korist, al ajd, generalno sve je lose bilo i poraz je neminovnost
sad ostaje neko vrijeme da se ekipa presabere i da se protiv milana vrati u onu formu kakvu smo dugo imali, no gledajuci ovaj nas strucni stab pocinjem sumnjati i u to, svim mozgovima forumskim koji su tvrdili da pep nije neki trener, da barcu moze voditi svako, veceras i protiv milana se pokazalo da nije tako, ne znam dal bi drugacije bilo da je tu tito, sta cemo, covjek je bolestan, ako se neka trenerska imena pominju onda bi to po meni trebao biti doktor pellegrini, mada ne vjerujem da ima od toga ista, tito ce se nadam se oporaviti i voditi ekipu i dalje, dok je on bio tu sve je islo kako treba
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Iniesta je jedini i igrao večeras, pokušavao nešto.
Ma Iniesta ih je veceras silov'o.
Samo sto to neki ne primjete zbog rezultata.
Nevjerovatno kako taj covjek razmislja.
Treba ga klonirat.
Samo sto to neki ne primjete zbog rezultata.
Nevjerovatno kako taj covjek razmislja.
Treba ga klonirat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.