Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
mogao bi Anzhi do titule, 2 boda manje od CSKA, tek 19 kola odigrano .. još su doveli Williana i Spahu 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ehhh sad se redovno prati i ruska liga i navija se za ANZI
zna spaha gdje ce jos otici i uzeti pare pri kraju svoje karijere, i vise nego pametan potez kapitena ali i dobro za Anzi dobili su odlicnog stopera, steta sto nije ranije taj transfer da moze igrati i euro ligu
sretno kapitenu

zna spaha gdje ce jos otici i uzeti pare pri kraju svoje karijere, i vise nego pametan potez kapitena ali i dobro za Anzi dobili su odlicnog stopera, steta sto nije ranije taj transfer da moze igrati i euro ligu
sretno kapitenu

Svakako su braca.ronaldo99 je napisao/la:ehhh sad se redovno prati i ruska liga i navija se za ANZI![]()
![]()
)

Nego moze li igrat u Europa Ligi, ili je sad kasno da ga registruju?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
pa kolega procitaj moj post napisao sam da nece moci igrati...jer rok za europu je do 1 februara, sad nzm jedino ako rusi nemaju neke povlastice kod UEFE 

Haha, ne znam sta mi bi, procitao sam ali nisam registrovao.ronaldo99 je napisao/la:pa kolega procitaj moj post napisao sam da nece moci igrati...jer rok za europu je do 1 februara, sad nzm jedino ako rusi nemaju neke povlastice kod UEFE

A treba zapamtit i da ce igrat pod velikim strucnjakom Hiddinkom. Jest da je Spaha vec ostario, ali uvijek se moze nesto naucit od takvog majstora.
Ode Hiddink na kraju sezone.Cartman je napisao/la:Haha, ne znam sta mi bi, procitao sam ali nisam registrovao.ronaldo99 je napisao/la:pa kolega procitaj moj post napisao sam da nece moci igrati...jer rok za europu je do 1 februara, sad nzm jedino ako rusi nemaju neke povlastice kod UEFE
A treba zapamtit i da ce igrat pod velikim strucnjakom Hiddinkom. Jest da je Spaha vec ostario, ali uvijek se moze nesto naucit od takvog majstora.
33 godine i ostario. Lol. Sta da kazem drugo.
Pa ljudi gledate li vi sta radi Gigs u svojim cetrdesetim?. Nije to nogomet kao prije 5-10 godina, a pogotovo nije onaj od prije 20.
A Emir nije pogrijesio, cak smatram da je ovo ogroman napredak u karijeri. Da ode u MU utrpao bi se pored Vidica, toliko je zreo kao igrac. Ne sumnjam uopste da ce zauzeti komandnu poziciju i u obrani Anzia. Sretno kapitenu!
Pa ljudi gledate li vi sta radi Gigs u svojim cetrdesetim?. Nije to nogomet kao prije 5-10 godina, a pogotovo nije onaj od prije 20.
A Emir nije pogrijesio, cak smatram da je ovo ogroman napredak u karijeri. Da ode u MU utrpao bi se pored Vidica, toliko je zreo kao igrac. Ne sumnjam uopste da ce zauzeti komandnu poziciju i u obrani Anzia. Sretno kapitenu!
Uzmi lovu Spaha ...
Ne bi bio u kozi Hidinka,ima stara da mu se okrece u grobu ako ne gurne Spahu odmah u vatru.
1946
Sretno Spaha majstore, sve najbolje ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Super transfer. Puno bolji klub od Seville i igraju u Evropi.
slazem se! mogli bi fakat do titule..odlican potez Spahica,cestitke na transferu!!!JTS je napisao/la:mogao bi Anzhi do titule, 2 boda manje od CSKA, tek 19 kola odigrano .. još su doveli Williana i Spahu
p.s.
je li to znaci da ce moci igrati i EL?
jos kad bi bio transfer a ne posudba 

To znaci da nece igrati EL ali igra 100% CL ove godine.bosnas_ je napisao/la:slazem se! mogli bi fakat do titule..odlican potez Spahica,cestitke na transferu!!!JTS je napisao/la:mogao bi Anzhi do titule, 2 boda manje od CSKA, tek 19 kola odigrano .. još su doveli Williana i Spahu
p.s.
Anzi je jak k'o zemlja.I ocigledno pametno rade,imaju haos napad i sredinu i jos pojacavaju odbranu sa iskusnim vukom.Hem ce umociti fine pare(mislim na Spahu),hem bi u LP mogli napraviti neki iskorak.
Sevilla je ocigledno otisla u kuhrac krasni sa finansijama.
Sevilla je ocigledno otisla u kuhrac krasni sa finansijama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
sretno kapitenu
90% sam siguran da ce to bit permanentni transfer na ljeto. Ovako su vjerovatno uradili da bi se prije dogovorili.Deriguz je napisao/la:jos kad bi bio transfer a ne posudba
Sretno kapitenu.Zao mi je sto je napustio Primeru,ali jako dobar je potez uradio prelaskom u Anzhi.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- deenniiVCF
- Kontakt:
milomlat je napisao/la:To znaci da nece igrati EL ali igra 100% CL ove godine.bosnas_ je napisao/la:slazem se! mogli bi fakat do titule..odlican potez Spahica,cestitke na transferu!!!JTS je napisao/la:mogao bi Anzhi do titule, 2 boda manje od CSKA, tek 19 kola odigrano .. još su doveli Williana i Spahu
p.s.
Sto ne bi igrao EL ?? pa nije sa Sevillom igrao u Evropi nikako :S
.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
- Rekordmeister
- Kontakt:
Tesko ce Anzi do titule ove godine,realno CSKA I ZENIT su tamo jos uvjek klasa za sebe.Al sigurno ce izboriti europu,Spaha ce igrati redovno sto je najvaznije a sad imaju i dobre sanse u europi.Jedno je sigurno da ce oni na ljeto odkupiti njegov ugovor,Sevila je ionako u financijskim problemima.Emir je vec igrao u Rusiji znaci ni jezik mu nije problem.