Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
meni ovo lici na DNP..sta vi mislite ?
cini ti se, njega je nemoguce blokiraticalcio je napisao/la:jeli ovo Redzo bio izblokiran?
Samo glup covjek bi ostavio mirzu nakon one 2 partije u ovako debilnoj utakmici na klupi a vidjet cemo da li je ovaj stvarno tolko glup ako jest svaka mu cast a nece mi iznenadit nimalo da tako bude.
na +22 udju Evans i Wallace i smanje na +16. Pa stvarno Mirza ima ogromno strpljenje, ja bi sad namjerno baco airballe, kad me ubaci u garbagu.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
treba dodika poslati da urgira kod onog rusa za vecu minutazu 
Neku noć sam ga čekao, sad vala ne mogu. Idem spavati. MIRZA SRETNO TI, AKO BUDEŠ IGRAO, UBODI KOJI PUT !
Laku noć, raja.
Laku noć, raja.
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
Xgrgr je napisao/la:Samo glup covjek bi ostavio mirzu nakon one 2 partije u ovako debilnoj utakmici na klupi a vidjet cemo da li je ovaj stvarno tolko glup ako jest svaka mu cast a nece mi iznenadit nimalo da tako bude.
kad samo vidiš ko je starter, a ko mu je zamjena dosta ti bude
Do sad najinteresantnije gledat dvoboj brace blizanaca
, bar sto se mene tice.
Nadam se Mirzinim minutama u 2 poluvremenu.
Nadam se Mirzinim minutama u 2 poluvremenu.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
komentar sa real gma...
The Mirza flow chart works like this: Has to be the fourth quarter or almost the end of the third then the Nets have to be either losing or winning by 25.
The Mirza flow chart works like this: Has to be the fourth quarter or almost the end of the third then the Nets have to be either losing or winning by 25.
Kolko traje ova pauza ?
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Slobodno pristavi grah taman ce bit sa njim gotovaamEl_rooB je napisao/la:Kolko traje ova pauza ?
Bgm i mi imamo strpljenja dok ovo gledamo,da sam na mirzinom mjestu grebo bi ja njem mamo davno.
Mora Mirza uci. Pa makar odigrati 10tak minuta. Ovdje se ne zna ko je losiji. Ovi sto zelimo da igraju lose ili vecerasnji protivnici Netsa. Ocajna utakmica jedino Deron W fantastican. Izgleda zeli da se iskupi za one greske u prosloj utakmici.
ja sam pravo pospan, idem da sovim .. sad će ovaj šljizgo poslat' prvu petorku na parket, onda će Evans igrati čitavu četvrtinu ili će ga mjenjati Kardashian, pa eto Mirze početkom 4/4 .. ne mogu to da čekam .. pozz momci 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Evans 0-3 za 2 poena, bolje reći: 3 banane, 0 poena
i
4 skoka za 14 minuta.
i
4 skoka za 14 minuta.
Hahahha,prejjjako pitanjeamEl_rooB je napisao/la:Kolko traje ova pauza ?
Kindže, kindže...
-
4stringsonly
- Kontakt:
Dok se ne napiju vode.Adibhf88 je napisao/la:Hahahha,prejjjako pitanjeamEl_rooB je napisao/la:Kolko traje ova pauza ?![]()
![]()
![]()
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
valjda ce ga ubaciti do kraja 3/4
ionako vode +18
ionako vode +18
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.