Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Mirza bi već davno sjeo na klupu da igra ovako kao Evans. 
Vidi li P.J. da je Evans večeras loš i u odbrani, slab u skoku, a o napadačkoj igri ne treba ni trošiti riječi. Da ima imalo mozga izbacio bi ga sad nakon timeout-a.

Vidi li P.J. da je Evans večeras loš i u odbrani, slab u skoku, a o napadačkoj igri ne treba ni trošiti riječi. Da ima imalo mozga izbacio bi ga sad nakon timeout-a.
Zadnja izmjena: armin, dana/u 27 feb 2013, 03:28, ukupno mijenjano 1 put.
Imam ja svoje rituale dok Mirza ne igra.
S.K.
S.K.

ma ja , to je to..sad ce bit ovako oko 10-ak razlike..mjenjace se hump i sjajni veceras evans sa 0/4 al zato ima nevjerovatna 4 skoka...LAKU NOC RAJA
Najvise u sportu mrzim nepravdu isto dok sam ja treniro morali su prije mene igrat BABINI sinovi zato sam i odusto
svaka cast Mirzi pa trpi ovo ja ne bih mogaoO

oho ho samo 7 razlike 

Smrdi da cemo mi Mirzu veceras vidjat samo u vrijeme time outa full obucenog
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
12VGS je napisao/la:oho ho samo 7 razlike
bravo,dodje mu stari na tekmu i ubaci njegovog sina truhla da igra,ja dvaput pretrcim teren dok on jednom....nikad zaboraviti necu...jbm ti ja takve trenere i sport u nasoj drzavi,a vala i u svijetu.mirzaaaaa je napisao/la:Najvise u sportu mrzim nepravdu isto dok sam ja treniro morali su prije mene igrat BABINI sinovi zato sam i odustosvaka cast Mirzi pa trpi ovo ja ne bih mogaoO
ma glupost ziva za 15 sekundi im uvalisu dvicu i cj tricu mogli su ih sticimirzatele je napisao/la:12VGS je napisao/la:oho ho samo 7 razlike
HAha , bas ste upravu , i ja sam zbog iste stvari prestao trenirati kosarku 
Doduse , nisam ja imao problema , jer sam bio medju najboljim ( nije da se hvalim ) , ali kad vidim da neki koji pojma nemaju igraju u prvoj , a neki koji bas znaju ne igraju muka mi , ali stvarno ..
Nadam se da ce Mirza uci , ali i da udje P.J. je konj , trebao mu je ranije dati sansu

Doduse , nisam ja imao problema , jer sam bio medju najboljim ( nije da se hvalim ) , ali kad vidim da neki koji pojma nemaju igraju u prvoj , a neki koji bas znaju ne igraju muka mi , ali stvarno ..
Nadam se da ce Mirza uci , ali i da udje P.J. je konj , trebao mu je ranije dati sansu

8 razlike cj airball
eh hajde mirza majstore..pokazi se sad..SRETNO
E vala baš bih volio da izgubi Brooklyn večeras
, al' sumnjam, NOH loši večeras 

Iskreno, mislim da treneri nemaju jos veliko povjerenje u Mirzu i nisu svjesni njegovih sposobnosti. Jer i kad udje na teren, i pomocni treneri a i saigraci mu daju savjete,pricaju mu konstantno sta da radi kao da je neki pocetnik :/ Sigurno bi odlaskom u neki drugi klub, gdje bi mogao imati vecu minutazu pokazao koliko moze, a moze sigurno mnogo vise...samo u ovom klubu,njega smatraju "rukijem" i to je VELIKI MINUS (po mom misljenju)
Kindže, kindže...
Ma nece on ni uci ovu
normala ne pocinje zadnju cetvrtinu

Ovi hornetsi da su zabili 1/4 ovih kontri vodili bi makar 5 razlike
ma sad ce uc sta vam je..ccc .. nece humpiraga odigrat 17 minuta odjednom nije JAMES
E svašta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.