Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Sad bi vise volio da NOH pobijedi nego da Mirza udje. Pa zaista ne mogu da vjerujem koliki je ovaj cvikeras bolid

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
evans 21:05 + kardashian 17:44 = 2 poena
Hoce! Jes ti vidio ko je trener Netsa?mirzatele je napisao/la:ma sad ce uc sta vam je..ccc .. nece humpiraga odigrat 17 minuta odjednom nije JAMES
- el-fighter
- Kontakt:
Da ovi Hornetsi igraju samo malo bolje dobili bi ovo bez problema. Puno srljaju i pokusavaju nabrzinu da istope prednost, a pri tome dosta grijese. Kako je krenulo Mirza nece ni dobijati priliku

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ja stvarno ne mogu da vjerujem. ostajem budan gotovo ubijeđen da će mirza igrat, a moram ustat za tačno tri sata. barselona izgubila, mirza nije igrao i sutra ću bit ko najveće go.vno zbog nenaspavanosti. sjajno 
therealbig3 wrote:Honestly, if you take out all emotion from it...it's actually hilarious to see how bad Evans, Hump, and Marshon are, and some of the comical mistakes they make.
I ja...dziza_23 je napisao/la:Sad bi vise volio da NOH pobijedi nego da Mirza udje. Pa zaista ne mogu da vjerujem koliki je ovaj cvikeras bolid![]()
Ovaj brooks je takvo smece ja nezz zasto ovi navijaci traze da on igra vise ja nisam vidio 2 dobra poteza od njega ove sezone
Nemoze NOH nikad dobiti kad ovo fula 
Mozemo mi ovde pisat sta god hocemo nece promjenit stvar da je Mirza zadnja opcija kod cvikerasa!
Dobro se i sad sjetio debil da ga ubaci. 
evo brata napokon
Hajmo hornetsi nek je uso da mi je samo da izgube od najgore ekipe u nba
DERON TIME!
vrijeme je da usere još jednu utakmicu.
6 minuta ima da pokaze nesto,ako ovo izgube stvarno...
BosnaSTL je napisao/la:Hoce! Jes ti vidio ko je trener Netsa?mirzatele je napisao/la:ma sad ce uc sta vam je..ccc .. nece humpiraga odigrat 17 minuta odjednom nije JAMES
idemo Mirza!!
-
risingforce
- Kontakt:
zanimljivo da mu daje sansu sad kad je zagustilo
Bolje da nije ušao.
-
svejedno77
- Kontakt:
jos nisam videp jos da neko zakujes za klupu 3 i po cetvrtine i onda u nekom egalu uvodis Mirzu sutera mislim ovo je samo smijesno pa naravno da nece pogodit