FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Dosada najbitnija utakmica za nas. Morat cemo skinuti taj peh protiv BvB-a evo i Real je opet Barcu spustio gdje im je mjesto, ne sumnjam da cemo i mi isto zutaljima uciniti!
Stern des Südens
Ma skinut je taj peh u superkupu. Mogu se oni vaditi da je to prijateljski mec i da se nije igralo sa 100% snage ali daleko je to od realnog. Ja sam tu utakmicu par puta pregledao i znam da nije tako kako pojedinci na forumu tvrde.proFCB je napisao/la:Dosada najbitnija utakmica za nas. Morat cemo skinuti taj peh
Bayern ako pruzi maximum onda nemamo razlog za zabrinutost. Hendikep jes sto nema Riberya, ali opet mislim da se ovdje moze do pobjede.
Pozdrav svim forumasima.
Ko prenosi kup? :/
- supermario
- Kontakt:
Samo da bude na ES2 inace mi stream ne gine, a wireless mi je net tako da mi se lose pise 
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ništa na ES2 oni prenose samo bundesligu, samo neka od arena sport ili ARD prenose ako imaš te možeš gledati ili neki od linkovasupermario je napisao/la:Samo da bude na ES2 inace mi stream ne gine, a wireless mi je net tako da mi se lose pise
Lijep dres i like it.dr.adnan je napisao/la:Šuška se, šuška da bi ovo mogli biti dresovi za iduću sezonu
Adidas bio i ostao br 1 u svijetu, zaista prave moćne dresove za razliku od Nike koji je od Man Utd i Barcelone napravio predmet ismijavanja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bice na Arenasport 4 ja msm.supermario je napisao/la:Samo da bude na ES2 inace mi stream ne gine, a wireless mi je net tako da mi se lose pise
kud ces bolji nacin da proslavis rodjendan nego da dernes BvB
ovo je stvarno godina, tj, sezona jubileja Bayerna.
Metropole
Slazem se 113%efedroni je napisao/la:kud ces bolji nacin da proslavis rodjendan nego da dernes BvB![]()

Sent from my Philips Smart TV.
Konacno da dodje i dan tekme 
Bayern po meni favorit, prije svega zbog svoje odlicne, a Dortmundove nesto slabije forme.
Mada se u ovakvim tekmama nikad ne zna.
Neigranje Ribery-a po meni i nije toliki hendikep najvise zbog odlicne partije Robbena proslo kolo gdje je pokazao (ili dokazao) da je klasa.
U napadu bi zelio vise Mandzukica nego Gomeza zbog toga sto je okretniji i brzi sto bi moglo da bude itekako bitno danas.
Jos jedan veliki plus je Martinez koji igra odlicno zadnje tekme, koliko samo presjecenih napada, oduzetih lopti.
I kao sto Schweini rece u intervjuu ispod, konacno su poceli da bolje igraju kad su prekidi u pitanju.
[youtube][/youtube]
27.2 1900. godine je osnovan Bayern, sretan rodjendan voljenom klubu

MIA SAN MIA !
Bayern po meni favorit, prije svega zbog svoje odlicne, a Dortmundove nesto slabije forme.
Mada se u ovakvim tekmama nikad ne zna.
Neigranje Ribery-a po meni i nije toliki hendikep najvise zbog odlicne partije Robbena proslo kolo gdje je pokazao (ili dokazao) da je klasa.
U napadu bi zelio vise Mandzukica nego Gomeza zbog toga sto je okretniji i brzi sto bi moglo da bude itekako bitno danas.
Jos jedan veliki plus je Martinez koji igra odlicno zadnje tekme, koliko samo presjecenih napada, oduzetih lopti.
I kao sto Schweini rece u intervjuu ispod, konacno su poceli da bolje igraju kad su prekidi u pitanju.
[youtube][/youtube]
27.2 1900. godine je osnovan Bayern, sretan rodjendan voljenom klubu

MIA SAN MIA !
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- bavaraccccc
- Kontakt:
Kao prvo sretan rođendan nasem gigantu,kao i meni
Veceras tekma koja ce mnogo toga pokkazati,biti ce jako zanimljivo vidjeti koliko smo napredovali u igri jer igramo jako dobro ali budimo realni kada smo igrali protiv Borusije u novijoj eri nismo nijednom apsolutno dominirali,stavise izgubimo se u taktickom i trkackom smislu.
Veceras je savrsena prilika da eventualnom pobjedom ali ubjedljivom pokazemo da smo prevazisli nivo zutalja i da samo medu 2 glavna pretendenta za naslov prvaka Europe.
Kao sto Kaiser rece,svaka cast Arsenalu ali bez ikakve uvrede pravi ispit i krucijalna utakmica ce biti protiv Dortmunda.
Stoga nadam se,samaranju i velikoj proslavi 113 rođendana!
btw nadam se da ce biti dobrih linkova a ne kao sinoc
Veceras tekma koja ce mnogo toga pokkazati,biti ce jako zanimljivo vidjeti koliko smo napredovali u igri jer igramo jako dobro ali budimo realni kada smo igrali protiv Borusije u novijoj eri nismo nijednom apsolutno dominirali,stavise izgubimo se u taktickom i trkackom smislu.
Veceras je savrsena prilika da eventualnom pobjedom ali ubjedljivom pokazemo da smo prevazisli nivo zutalja i da samo medu 2 glavna pretendenta za naslov prvaka Europe.
Kao sto Kaiser rece,svaka cast Arsenalu ali bez ikakve uvrede pravi ispit i krucijalna utakmica ce biti protiv Dortmunda.
Stoga nadam se,samaranju i velikoj proslavi 113 rođendana!
btw nadam se da ce biti dobrih linkova a ne kao sinoc
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
momci veceras pep na alianz areni 
Guardiola ce veceras po prvi put uzivo prisustvovati utakmici Bayerna na Allianz Areni, a isto tako kako prenosi BILD isti je jucer u Zürichu imao sastanak sa Rummenige-om i Sammer-om i teme razgovora su bile pripreme za narednu sezonu, zatim koga Guardiola planira dovesti u strucni stab, protiv kojih protivnika zeli igrati u fazi priprema, a o transferima prema BILD-u nisu diskutovali.
PS: Sretan 113.rodjendan Bayernu...

PS: Sretan 113.rodjendan Bayernu...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- supermario
- Kontakt:
Zutalji padaju ko zute kruske vcrs 
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- BavaracZenica
- Kontakt:
Veceras odigrat maestralno i nece prolaz doc u pitanje, ma da opet mislim da nece bas bit ni lako
Noo etoo vrijeme je da im pokazemo neke stvari .
Ako ko ima kvalitetnih linkova nekad prije tekme da ih ubaci..a ne svakim autom da se link ustopa po sat vremena
Ako ko ima kvalitetnih linkova nekad prije tekme da ih ubaci..a ne svakim autom da se link ustopa po sat vremena
FC Bayern !!!!!
sve ispod 3 razlike će me razočarat
rješava ovo bayern bez problema.
rješava ovo bayern bez problema.
Ove sezone u kupu nismo nikako primili pogodak i, brate mili, red je da nastavimo u tom ritmu veceras!!!
AAAAAAJJJJJJMMMMMMMMOOOOOOOOO!!!!!!
AAAAAAJJJJJJMMMMMMMMOOOOOOOOO!!!!!!
Sent from my Philips Smart TV.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Onaj, hajde da isprašimo večeras one žute ****. 
Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Martínez, Schweini - Müller, Kroos, Robben - Mandzukić.
Mia San Mia
Mia San Mia
- anelbavarac
- Kontakt:
IDEMOOOOOOOOOOsamir22 je napisao/la:Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Martínez, Schweini - Müller, Kroos, Robben - Mandzukić.
Mia San Mia
MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.