FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 feb 2013, 10:46

Jao sto mrzim seljake.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 feb 2013, 11:02

NYKnicks Fan je napisao/la:Jao sto mrzim seljake.
Zašto mrziš ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 feb 2013, 11:50

sodagrad je napisao/la:
sukisuki je napisao/la:FK SLOBODA TUZLA
koji ovi tosu klubovi iz nizerazredni liga do juce njima svaka utakmica na Tusnju bila zanimljiva dolazili su jednom godisnje na Tusanj kada su gostovali zvjezda,partizan ,hajduk ,dinamo,sarajevo,zeljo takve smo nazivali sepetari brdzani a lako ih je bilo u ociti uvjek su sa policajcem bili ciko neko mi sjedi na mom mjesti vidi moju kartu gdje ja da sjedem :D :lol: :lol:

FK SLOBODA TUZLA

atrakcija je njima sada malo hodaju bosnom jer prije su igrali devetak puracic turija dubosnica gnojnica mislim da im je najdalja relacija bila srebrenik posto je i gradina bila u podsavezu i borili su se za ulazak u republicku ligu :lol: :lol: MI SE OVE GODINE VRACAMO ako je neko bio hit u jesenjem djelu e sada na veliko iznenadzenje hit proljeca ce da bude FK SLOBODA TUZLA

FUKARE 87 TUZLA
I ja mislim kao i ti da jer po pripremnim utakmicama se vidi da ste dobri, jaki, pobjeđujete NK Prokosoviće, Igman juče on je jači od njih prvi su u svojoj Drugoj ligi pa neriješeno, danas sigurno pobjeda jer protivnik je prejak, ali vi ste jači, biće to zanimljivo proljeće vjerujem, sretno vam i lijep pozdrav za sve normalne ljude.....:)
Mi pobjedili Rudar Ugljevik 2-0 sa juniorima i kadetima (kadet dao dva gola), vi kroz 3 dana izgubite od njih. De mi sad tu pojasni pastirče jedno, kakva je tu logika :roll: :lol:
075

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 27 feb 2013, 12:24

Mi igrali po snijegu u Ugljeviku loši uslovi bili skroz i primili gol iz pekida u 86 minuti, ali zato dobijemo Velež, sa Prištinom igramo 1-1, a vi Igman Konjic dobiti ne možete nema veze što je drugi tim igrao jeste li Sloboda ili ne.....:)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 feb 2013, 12:25

sodagrad je napisao/la:Mi igrali po snijegu u Ugljeviku loši uslovi bili skroz i primili gol iz pekida u 86 minuti, ali zato dobijemo Velež, sa Prištinom igramo 1-1, a vi Igman Konjic dobiti ne možete nema veze što je drugi tim igrao jeste li Sloboda ili ne.....:)
Pa mi s drugom postavom dobili one od kojih vi izgubite :lol:
075

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 27 feb 2013, 12:30

TzBulevar87 je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Mi igrali po snijegu u Ugljeviku loši uslovi bili skroz i primili gol iz pekida u 86 minuti, ali zato dobijemo Velež, sa Prištinom igramo 1-1, a vi Igman Konjic dobiti ne možete nema veze što je drugi tim igrao jeste li Sloboda ili ne.....:)
Jbg. moramo nekad i da izgubimo ne možemo sve redom da gazimo, zato u ligi niz od 7 utakmica bez poraza (6 pobjeda i jedan remi u Bugojnu sa Iskrom), nastavljamo dalje niz bez poraza 9 marta u Gračanici, pa onda kući sa Bosnom itd......pa da i taj Vitez dočekamo u 8 kolu u Lukavcu da i njih provjerimo kakvi su........:)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 27 feb 2013, 12:33

A to kod vas nije druga ekipa, vi bolje i nemate neće niko za sendvič i dvojni C igrati......:)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 feb 2013, 12:35

sodagrad je napisao/la:
Jbg. moramo nekad i da izgubimo ne možemo sve redom da gazimo, zato u ligi niz od 7 utakmica bez poraza (6 pobjeda i jedan remi u Bugojnu sa Iskrom), nastavljamo dalje niz bez poraza 9 marta u Gračanici, pa onda kući sa Bosnom itd......pa da i taj Vitez dočekamo u 8 kolu u Lukavcu da i njih provjerimo kakvi su........:)
Ma ja, jak je taj Rudar Ugljevik.. a provjerili ste vi Vitez za 45 min :mrgreen: a i jos nesto taj dan, pa sad se ne zna jestel na poluvremenu napustili utakmicu radi prve ili radi ove druge provjere :mrgreen: :mrgreen: :lol:
075

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 feb 2013, 12:36

Jel igrao Vokri za Pristinu?
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 feb 2013, 12:41

sodagrad je napisao/la:
A to kod vas nije druga ekipa, vi bolje i nemate neće niko za sendvič i dvojni C igrati......:)
Druze de **** vise, javi se kada se zavrsi prvenstvo. Pa cemo onda da pricamo. ;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 27 feb 2013, 12:42

Vidjećemo vas u Vitezu, ovdje će sigurno da izgube u Lukavcu jer nisu bolji od nas, nas da nije trener sad koji je kod vas zeznuo mi bi njima za vratom bili odmah, ali eto Vojvoda je to sve složio kako treba i daje rezultat što se vidi na tabeli, mi smo prezadovoljni, najmanje golova primili u ligi čak i od Viteza, imamo super ekipu, trenera, upravu koja to zna sve lijepo da nagradi, šta će nam više šta i bolje, ako se ukaže prilika za nešto više zašto da je propustimo, ako ne sredina tabele je predobra, a onda i prodati koju utakmicu kome bude trebalo, zaraditi para, a dovoljno nam je 15 bodova da ostanemo u ligi, biće zanimljivo proljeće pa vidjećemo šta dragi Bog dadne, pozz :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 feb 2013, 12:44

sodagrad je napisao/la:Vidjećemo vas u Vitezu, ovdje će sigurno da izgube u Lukavcu jer nisu bolji od nas, nas da nije trener sad koji je kod vas zeznuo mi bi njima za vratom bili odmah, ali eto Vojvoda je to sve složio kako treba i daje rezultat što se vidi na tabeli, mi smo prezadovoljni, najmanje golova primili u ligi čak i od Viteza, imamo super ekipu, trenera, upravu koja to zna sve lijepo da nagradi, šta će nam više šta i bolje, ako se ukaže prilika za nešto više zašto da je propustimo, ako ne sredina tabele je predobra, a onda i prodati koju utakmicu kome bude trebalo, zaraditi para, a dovoljno nam je 15 bodova da ostanemo u ligi, biće zanimljivo proljeće pa vidjećemo šta dragi Bog dadne, pozz :)
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 feb 2013, 12:49

sodagrad je napisao/la:Vidjećemo vas u Vitezu, ovdje će sigurno da izgube u Lukavcu jer nisu bolji od nas, nas da nije trener sad koji je kod vas zeznuo mi bi njima za vratom bili odmah, ali eto Vojvoda je to sve složio kako treba i daje rezultat što se vidi na tabeli, mi smo prezadovoljni, najmanje golova primili u ligi čak i od Viteza, imamo super ekipu, trenera, upravu koja to zna sve lijepo da nagradi, šta će nam više šta i bolje, ako se ukaže prilika za nešto više zašto da je propustimo, ako ne sredina tabele je predobra, a onda i prodati koju utakmicu kome bude trebalo, zaraditi para, a dovoljno nam je 15 bodova da ostanemo u ligi, biće zanimljivo proljeće pa vidjećemo šta dragi Bog dadne, pozz :)
Zanimljivo
075

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 feb 2013, 12:52

Bezveze se ložite na ovog Siuxa, prvo Radnički se ne može nikad poredit sa Slobodom i to je cinjenica, jer oni nisu vidjeli Premijer lige dugo godina od kad je Federacija ukinuta i spojili se sa hrvatskim klubovima i srpskim a to se on vjerovatno ne sjeca, sad ih Vojdovic malo loži da je dobar trener a on je zapravo jak samo na riječima i to je to, mi nismo imali goreg trenera od njega iskrenoo, njemu svaka čast jer je igrao srcem za SLobodu ali on nije vidio trenera, prvo je upropastio Drinu Zvornik pa i Slobodu dokrajcio sa svojim pojačanjima i sa svojim motivisanjem da će igrači letjeti kroz prozor ako ne budu igrali kako treba, mislim smijesno stvarno skim mi rasrapljamo. Nama ne treba ovo da ulazimo u raspravu sa bilo kim iz Federalne lige, prvo nas trebaju da poštuju i da dignu dva prsta kad hoce da pričaju s nama , isto kao kad bi mi pisali za navijačima Crvene Zvezde ili Partizana.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 feb 2013, 13:02

bolje nam je da gledamo u svoje dvorište, a ne da se bavimo dizanjem prstiju i slično .. od stare slave i imena se ne živi .. dok se vi furate na tu spiku, nama Branitelj daje tri komada na Tušnju .. ko će nas poštovat' kad sami sebe ne poštujemo .. Tuzla je treći najveći grad u državi, trebamo biti primjer drugima, a kod nas se psuje i našim igračima, tako da nemamo prava prigovarati bilo šta bilo kome ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

sukisuki
Kontakt:

Post Postao/la sukisuki » 27 feb 2013, 13:25

FK SLOBODA TUZLA
Pozdrav svim simpatizerima FK SLOBODA TUZLA
Pozdrav svim normalinim koji su sa dobrim namjerama za komentare

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 27 feb 2013, 13:28

sukisuki je napisao/la:FK SLOBODA TUZLA
Pozdrav svim simpatizerima FK SLOBODA TUZLA
Pozdrav svim normalinim koji su sa dobrim namjerama za komentare
Joj i ti haman nemas vise od cenera godina :D
Al hajd neka :lol:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 27 feb 2013, 13:54

Ovo sanm napisao prije 9 dana, al izgleda moram ponoviti:
Društvo,
po tko zna koji put, ne trebaju nam ova prepucavanja na ovoj temi.

Lično znam momke i ljude koji su pratili Radnički Lukavac i kroz nižu ligu od ove.
Lukavac je dobra sportska sredina i meni je drago što je imamo u našoj blizini.
Svima onim koji vole Slobodu mogu samo poručiti da ne možemo volit svoje na pravi način ako ne poštujemo druge.

Isto tako, simpatizerima ostalih ekipa poručujem da ne dolaze ovdje provocirat.
Radimo neke stvari iz temelja i vjerujem da ćemo mnogima u budučnosti biti primjer kako i navijači i obični prijatelji kluba mogu postati aktivan aktivan čimbenik u izlasku kluba iz agonije.

Ponovo,
još jedan sportski pozdrav svim dobronamjernim.
Ako se neko može kontrolisati molim ga da zaobilazi temu.

Pozdrav
tuzlanska Sloboda

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 feb 2013, 15:16

Jel zavrsila utakmica? Koji je rezultat?
075

sukisuki
Kontakt:

Post Postao/la sukisuki » 27 feb 2013, 15:58

niko nista nejavlja ni ja nemam nikakvih informacija a brzo ce stici vjerovatno i povoljno :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.