UBICAaaaaa
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Haha, koji lik.rob do bagro je napisao/la:ja ne znam ni sanjat...kako vi sanjate de mi objasnite
aj ti se bacaj,ja ti javim konacan rezultat utakmiceBez_komentara je napisao/la:E stavi li onu suplju bogomoljku na gol,odmah se bacam sa zgrade.
POTPISSSS NA KVADRAT!!!!!!!!!!!respons je napisao/la:Daj boze da Muslimovic igra taj kad god ima priliku uvijek ali bas uvijek iskoristi...On je jedan od onih igraca koji znaju dati gol,koji imaju osjecaj za gol....
ne iznenađuje me, zašto?rob do bagro je napisao/la:
![]()
![]()
Neandertalci
Sto se na baci vec u septembru.Kad smo protiv Turaka igrali.Bez_komentara je napisao/la:A ko se ne bi bacao na samu pomisao da se Nemanja Supic a.k.a. "suplja bogomoljka" nadje na golu u tako vaznim mecevima?lol.
Ma ajde molim te,'oces rec da tip ima kvalitete da bude uopste uvrsten u A tim?harishp je napisao/la:Sto se na baci vec u septembru.Kad smo protiv Turaka igrali.Bez_komentara je napisao/la:A ko se ne bi bacao na samu pomisao da se Nemanja Supic a.k.a. "suplja bogomoljka" nadje na golu u tako vaznim mecevima?lol.
Ne da je bio vazan vec prevazan mec![]()
Samo nek je prazan mlin mljet
Idemo ljudi glasati za Pjanica, onaj Rus je blizu.fixator je napisao/la:klikni na moj potpis i glasajza pjanica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.