pojedi gownobistrikboy je napisao/la:
Seyo hebo te sudija tvoj

bas me je yebo, na kraju ispale sasvim druge stvari...
a za pelaka sam ti davno rekao da je to nas covjek

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
pojedi gownobistrikboy je napisao/la:
Seyo hebo te sudija tvoj
kako sam ja skonto dolazi nam pelak i još jedan iz olimpika, a pored toga još tri igrača, možeš li dati više info o kavim je igračima riječ, koje su kvalitete, kojim se imenima barata i tako to.......ako ne moš ovdje može i na ppTMovac je napisao/la:iz Olimpika nam se vračča Pelak i dolazi još 1.i biće još 3 pojačanja.info je sa ORGA
ono slucajno u zadnje 4 god samo na jednoj tekmi na grbavici nisam biogogineman je napisao/la:Da si bio na tekmi Zeljo - Rudar na grbavici vidio bi nas ...ultras TM je napisao/la:Alcohol Boys jel nas to nasmijavasrudarprijedor je napisao/la:evo sad sa tekme pa rudar bio bolji al se ovi izlezavali......imali smo i stativu zeljo se zatvorio i sehic ih izvlacio.........to je to uglavnom....malo bez veze izdanje Alcohol Boysa al........sta cees..
bez uvrede al zar vi postojite
Pelak , jos napdac neki dobar i...?TMovac je napisao/la:iz Olimpika nam se vračča Pelak i dolazi još 1.i biće još 3 pojačanja.info je sa ORGA
.nime_tm87 je napisao/la:Pelak , jos napdac neki dobar i...?TMovac je napisao/la:iz Olimpika nam se vračča Pelak i dolazi još 1.i biće još 3 pojačanja.info je sa ORGA
urban corps je napisao/la:kako sam ja skonto dolazi nam pelak i još jedan iz olimpika, a pored toga još tri igrača, možeš li dati više info o kavim je igračima riječ, koje su kvalitete, kojim se imenima barata i tako to.......ako ne moš ovdje može i na ppTMovac je napisao/la:iz Olimpika nam se vračča Pelak i dolazi još 1.i biće još 3 pojačanja.info je sa ORGA
urban corps je napisao/la:kako sam ja skonto dolazi nam pelak i još jedan iz olimpika, a pored toga još tri igrača, možeš li dati više info o kavim je igračima riječ, koje su kvalitete, kojim se imenima barata i tako to.......ako ne moš ovdje može i na ppTMovac je napisao/la:iz Olimpika nam se vračča Pelak i dolazi još 1.i biće još 3 pojačanja.info je sa ORGA
jos jedan mlad zivot...formance je napisao/la:Nek mu je rahmet duši,a porodici i grupi The Maniacs iskreno saučešće!
Pa dobro moze prociultras TM je napisao/la:.nime_tm87 je napisao/la:Pelak , jos napdac neki dobar i...?TMovac je napisao/la:iz Olimpika nam se vračča Pelak i dolazi još 1.i biće još 3 pojačanja.info je sa ORGA
i kaka ronaldo robinho ibrahimovic messi maicon dzeko ferdinad .. ja mislim da je dosta![]()
![]()
taj lik sa fb ima vise info nego 90% "orga" (ako ne i vise)...19TM87 je napisao/la:urban corps je napisao/la:kako sam ja skonto dolazi nam pelak i još jedan iz olimpika, a pored toga još tri igrača, možeš li dati više info o kavim je igračima riječ, koje su kvalitete, kojim se imenima barata i tako to.......ako ne moš ovdje može i na ppTMovac je napisao/la:iz Olimpika nam se vračča Pelak i dolazi još 1.i biće još 3 pojačanja.info je sa ORGA
informaciju koju je lik stavio na org je info sa fb![]()
![]()
...tako kad je rekao odakle je dobio info pobrisani su mu postovi...tako nemoj te se unaprjed radovat i tako to na tu temu
jese, jel to onaj plavi sto nas je "ubio" dugim loptama?bistrikboy je napisao/la:-------------------Seha--------------------------
Simic-------Jese------Mesic-----Radovanovic
------------Selimovic-------Culum-------------
Stanic---------------Bekric---------------Pelak
-------------------Mesanovic--------------------
Ako je tacno da smo vec osigurali usluge nekog napadaca,odlicno,jer nam treba,dovesti jos nekog lijevog beka,da bude alternativa Radovanovicu i taman!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 69 gostiju.