Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Valjda 5.3Sportfanatik je napisao/la:Znate li vi kada je izvlačenje kupa?
na web siteu saveza vec prije mjesec dana pisalo da cemo izvuc Slogu iz Doboja, cudnoterabajt je napisao/la:Valjda 5.3Sportfanatik je napisao/la:Znate li vi kada je izvlačenje kupa?
Upravo neki dan na drugoj temi (na kojem stadionu da igra repka) ja samo ovako nesto spomenu, i ove slike izgledaju sasvim solidno a i investicija od 30milona eura (60 miliona maraka) nije nesto velika kadbih u njoj ucestvovao klub, opstina, grad Sarajevo,kanton Sarajevo, federacija te fudbalski savez ovo bi bilo gotovo za neki 4-5 godina pa i krace.Rekordmeister je napisao/la:Licno meni,do sad najljepsa maketa stadiona,od onih silnih maketa i svakavi nacrta ovo je do sad najbolje,mislim da nas glavni grad zasluzuje nesto ovako a samim tim i nas najveci klub.Al dali je ovo samo pusta mastanja ili ipak java vicemo,dolazio bi maksuz i Bihaca na utakmice zelje kad bi ovo bilo
Haj nasmijte se da ne propadne fazon...neurofunk je napisao/la:Kad ovo ? 6013-te ???
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
to oni tajno radili izvlacenje kupa?!The Maniacs '87 je napisao/la:na web siteu saveza vec prije mjesec dana pisalo da cemo izvuc Slogu iz Doboja, cudnoterabajt je napisao/la:Valjda 5.3Sportfanatik je napisao/la:Znate li vi kada je izvlačenje kupa?
Federaciju možeš zaboraviti. Kada je bilo renoviranje BP, Vlada FBiH nije željela ni da čuje o izdvajanju i jedne marke za stadion. Sve je urađeno iz budžeta Grada Zenice. Jedini način da se ovo ostvari jeste da Grad Sarajevo to samostalno radi. Ako se bude čekalo na FBiH, NSBiH ili nekog trećeg, nema od toga ništa. Pogledaj samo primjer Koševa, koliko je trebalo vremena dok se nije postavilo par hiljada stolica? A ovdje je riječ o 30 miliona eura. Zar doista misliš da će ti neka vlada dati te pare u zemlji u kojoj se zatvaraju muzeji?vendeta87 je napisao/la:Upravo neki dan na drugoj temi (na kojem stadionu da igra repka) ja samo ovako nesto spomenu, i ove slike izgledaju sasvim solidno a i investicija od 30milona eura (60 miliona maraka) nije nesto velika kadbih u njoj ucestvovao klub, opstina, grad Sarajevo,kanton Sarajevo, federacija te fudbalski savez ovo bi bilo gotovo za neki 4-5 godina pa i krace.Rekordmeister je napisao/la:Licno meni,do sad najljepsa maketa stadiona,od onih silnih maketa i svakavi nacrta ovo je do sad najbolje,mislim da nas glavni grad zasluzuje nesto ovako a samim tim i nas najveci klub.Al dali je ovo samo pusta mastanja ili ipak java vicemo,dolazio bi maksuz i Bihaca na utakmice zelje kad bi ovo bilo
Trenutno korisnika/ca: antibot, Arma00, Kajkutenjoyer, KrajinaTm87 i 36 gostiju.