Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bayern@heart
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Bayern@heart » 27 feb 2013, 13:22

Papastathopoulos je napisao/la:Evo npr, da sutra hadzic dobije drzavljanstvo, a ermin eto npr 10.03. hoce li imati pravo igrati protiv grcke il' ima jos sta sredjivati ?
Vjerovatno bi, ako ih Pape zovne, valjda su i papiri kod FIFA-e sredjeni oko sportskog državljanstva

evo link od prije nekoliko dana
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bakovic- ... cicu/98918" onclick="window.open(this.href);return false;

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 feb 2013, 13:23

Pa eto, izgleda da je zadnja rijec na bevandi i co..ako oni to odobre, mogu odmah dobiti poziv..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 27 feb 2013, 13:25

samson je napisao/la:Ne vjerujem da bi do Grcke uspijeli u tome. Mislim da nakon toga treba i u Uefa-i treba poslati papire da ga reg. kao naseg igraca. Koliko traje, ne znam ... U vezi sa Bicakcicem. Za HAdzica bi i mogli srediti stvari ..
bicakcicu samo treba nas pasos i nikakva promjena kod fife i uefe.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 27 feb 2013, 13:26

Moguce da su i bicakcica ostavili za iducu sjednicu posto vec ima nekoliko ovih kandidata za dobivanje drzavljanstva na ovoj listi.
Medjutim, nesto sumnjam da ce pape imati muda da ubaci u igru hadzica pa i bicakcica ako bi dobili drzavljanstvo protiv grcke jer za?ebano je isprobavati nekoga i uigravati protiv grcke, i previse riskantno a znamo da pape bas i ne rizikuje toliko. Radije ubaci vrsajevica koji je vec igrao nego nekoga novog, to je barem moje misljenje.
Mozda bi mogli ocekivati njih da igraju tek nakon grcke.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 feb 2013, 13:31

Papastathopoulos je napisao/la:Pa eto, izgleda da je zadnja rijec na bevandi i co..ako oni to odobre, mogu odmah dobiti poziv..
dadnan je napisao/la:Moguce da su i bicakcica ostavili za iducu sjednicu posto vec ima nekoliko ovih kandidata za dobivanje drzavljanstva na ovoj listi.
Medjutim, nesto sumnjam da ce pape imati muda da ubaci u igru hadzica pa i bicakcica ako bi dobili drzavljanstvo protiv grcke jer za?ebano je isprobavati nekoga i uigravati protiv grcke, i previse riskantno a znamo da pape bas i ne rizikuje toliko. Radije ubaci vrsajevica koji je vec igrao nego nekoga novog, to je barem moje misljenje.
Mozda bi mogli ocekivati njih da igraju tek nakon grcke.
Sve je do Vjeke,Zlaje,Fahre,Damira,Mirka,i ostale kompanije.
Slažem se da nebi valjao odmah njih dvojicu uvrstiti u ekipu protiv Grčke ali bi trebalo ako papiru budu sređeni da budu u ekipi da osjete atmosferu u najvažnijoj utakmici kvalifikacija ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 feb 2013, 15:12

U slučaju Bičakčića sve je u rukama Bevande i co, dok kod Hadžića nije, on mora predati sad te papire Fifi/Uefi za sportsko državljanstvo jer je igrao za mlade Austrije ;) Tako da su jako male šanse da on sve to završi do Grka ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 feb 2013, 15:49

Stojan Vranjes strelac za Vosu na zvanicnom debiju. :)
Olako ste ga se odrekli. :mrgreen: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 feb 2013, 15:55

Devil je napisao/la:Stojan Vranjes strelac za Vosu na zvanicnom debiju. :)
Ukrast ce nam ga Brazilska reprezentacija :mrgreen: :lol:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 27 feb 2013, 16:21

Devil je napisao/la:Stojan Vranjes strelac za Vosu na zvanicnom debiju. :)
jesul škarice legle ? :lol: :lol:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 27 feb 2013, 16:58

MrShadow je napisao/la:Mene najvise raduje sto cemo kvalifikacije za euro igrati sa mladom odbranom i veznim redom, znaci neka nova generacija. Da se samo hoce pojaviti jedan dobar napadac tipa Dzeke ili Ibisevica sa kojim smo sigurni ubuduce.

Ali ovako bi to trebalo izgledati :

---------------------------Begovic-----------------------------
Mujdza ---------Bicakcic---------Vranjes---------Kolasinac
-----------------------Hadzic-----Salihovic------------------
Stevanovic--------------Pjanic------------------------Lulic
---------------------------Dzeko------------------------------

Ovako protiv jakih ekipa, protiv slabih Ibisevica umjesto Hadzica ili Salihovica.

Znaci samo Vranjes i Hadzic nece biti u ligama petice, iako je hadzic najavio da ide u jednu jaku ligu, za nadati se da je liga petice.
Hadzica nisam gledao a sumnjam da bi ga se Austrijanci tako lako odrekli da je on toliko dobar, ne znam.. A i nije u nekom bog zna kakvom jakom klubu ni ligi... Usudio bih se reci da je austrijska liga tu negdje po kvaliteti sa hrvatskom ligom, s tim da normalno imaju daleko bolju insfrastrukturu i uslove..
Bicakcic i Kolasinac su nam mnogo potrebniji ali nemoj zaboraviti ni Besica za kojeg se nadam da ce ipak poceti igrati kao zadnji vezni a ne stoper jer momak zna s loptom, nije ga strah, zna iznijeti loptu.. Zahirovic je koristan igrac al je limitiran u tom segmentu i protiv ekipa koje igraju jako, na loptu uz jaci presing bi se potpuno pogubio, kao i Medunjanin...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 27 feb 2013, 17:13

totasef1 je napisao/la:
MrShadow je napisao/la:Mene najvise raduje sto cemo kvalifikacije za euro igrati sa mladom odbranom i veznim redom, znaci neka nova generacija. Da se samo hoce pojaviti jedan dobar napadac tipa Dzeke ili Ibisevica sa kojim smo sigurni ubuduce.

Ali ovako bi to trebalo izgledati :

---------------------------Begovic-----------------------------
Mujdza ---------Bicakcic---------Vranjes---------Kolasinac
-----------------------Hadzic-----Salihovic------------------
Stevanovic--------------Pjanic------------------------Lulic
---------------------------Dzeko------------------------------

Ovako protiv jakih ekipa, protiv slabih Ibisevica umjesto Hadzica ili Salihovica.

Znaci samo Vranjes i Hadzic nece biti u ligama petice, iako je hadzic najavio da ide u jednu jaku ligu, za nadati se da je liga petice.
Hadzica nisam gledao a sumnjam da bi ga se Austrijanci tako lako odrekli da je on toliko dobar, ne znam.. A i nije u nekom bog zna kakvom jakom klubu ni ligi... Usudio bih se reci da je austrijska liga tu negdje po kvaliteti sa hrvatskom ligom, s tim da normalno imaju daleko bolju insfrastrukturu i uslove..
Bicakcic i Kolasinac su nam mnogo potrebniji ali nemoj zaboraviti ni Besica za kojeg se nadam da ce ipak poceti igrati kao zadnji vezni a ne stoper jer momak zna s loptom, nije ga strah, zna iznijeti loptu.. Zahirovic je koristan igrac al je limitiran u tom segmentu i protiv ekipa koje igraju jako, na loptu uz jaci presing bi se potpuno pogubio, kao i Medunjanin...
Nisu se Austrijanci borili za njega zato sto je on javno u Austrijskoj javnosti rekao da ne zeli igrati za njih i da mu je BIH jedina zelja, te nije pokusao da sjedi na dvije stolica kao sto su to cinili drugi (Seferovic i Harovic stariji). a u ondnosu na Zahirovica i Besica njegova prednost je fizicka prezentnost dovoljno je visok i jak a ima i osjecaj za postizanje golova.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 27 feb 2013, 17:17

Meni je zagonetka oko Bicakcica i papirologije,sportsko drzavljanstvo i drzavljanstvo neke drzave je povezano,sad pitanje je kad se oderkao BH drzavljanstva je li mogao da zadrzi BH sportsko drzavljanstvo i ako nije on je definitivno izgubljen

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 27 feb 2013, 17:21

santos je napisao/la:Meni je zagonetka oko Bicakcica i papirologije,sportsko drzavljanstvo i drzavljanstvo neke drzave je povezano,sad pitanje je kad se oderkao BH drzavljanstva je li mogao da zadrzi BH sportsko drzavljanstvo i ako nije on je definitivno izgubljen
Neznam da li si pratio al ovi iz Saveza su neki dan objavili da se njegova papirologija privodi kraju i da je samo potrebna odluka vijeca ministara tako da tu nema problema, a i ako bude potrebna neka dozvola Njemackog saveza oni ce je dati jer su gubili i bolje igrace a nisu pravili probleme.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 feb 2013, 17:26

Na osnovu ocekivanja koje imaju od Hadzica vecina ljudi u BiH (da bude glavni za poziciju zadnjeg veznog u repci), mogu reci da sam jos dosta skeptican.

Jos igra u dosta prosjecnom Riedu u Austrijskoj ligi. Zasad ne igra lose medju najboljim je pojedincima u svome timu, ali mora uciniti korak dalje, tj. odlazak u jacu ligu, i igranje na dosta vecem nivou, jer Austrijska liga je po meni na nivou 2. Bundeslige.
Velika jacina mu je da moze igrati sve osim napadaca, znaci od stopera, beka, ali ipak mu je pozicija zadnjeg veznog glavna, i na kojoj se najvise moze izvuci .

Vidjecemo hoce li ispuniti ocekivanja, naravno, treba ga pozvati u reprezentaciju, i probati ga, nista sa tim nemozemo izgubiti, i mislim da bi nakon Grcke odmah trebao biti pozvan (naravno ako sutra dobije drzavljanstvo).

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 27 feb 2013, 17:29

vendeta87 je napisao/la:
santos je napisao/la:Meni je zagonetka oko Bicakcica i papirologije,sportsko drzavljanstvo i drzavljanstvo neke drzave je povezano,sad pitanje je kad se oderkao BH drzavljanstva je li mogao da zadrzi BH sportsko drzavljanstvo i ako nije on je definitivno izgubljen
Neznam da li si pratio al ovi iz Saveza su neki dan objavili da se njegova papirologija privodi kraju i da je samo potrebna odluka vijeca ministara tako da tu nema problema, a i ako bude potrebna neka dozvola Njemackog saveza oni ce je dati jer su gubili i bolje igrace a nisu pravili probleme.
Oni to govore za dobijanje normalnog drzavljantva,on ako je izgubio jednom pravo na BH sportsko drzavljanstvo i dobio njemacko ,on BH sportsko drzavljanstvo vise ne moze povratiti nazad

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 feb 2013, 17:45

santos je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Oni to govore za dobijanje normalnog drzavljantva,on ako je izgubio jednom pravo na BH sportsko drzavljanstvo i dobio njemacko ,on BH sportsko drzavljanstvo vise ne moze povratiti nazad
On je imao njemacko sporstko drzavljanstvo pa je promjenio na nase. A onda je napravio glupost pa se odrekao naseg civilnog drzavljanstva. Mislim da mu samo fali BiH civilno drzavljanstvo da bi mogao igrati za nas.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 feb 2013, 18:51

Na ovo treba da se reaguje, kako je moguce da slucaj Bicakcic nije u vijecu ministara,a momak je sve predao.
Ovi portali znaju svakaku glupost objavljivati, a kad je nesto vazno nema ih nigdje.
http://www.vijeceministara.gov.ba/saops ... gTag=hr-HR" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 feb 2013, 19:54

A kako je moguće da na ovom PDF nema niko sa insajderskim informacijama, oko ovih novih igrača itd.Na pdf košarke i rukometa uvijek ima neko blizak savezima i napiše šta i kako, ovdje niko ništa ne zna :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 27 feb 2013, 19:56

legenda reala je napisao/la:A kako je moguće da na ovom PDF nema niko sa insajderskim informacijama, oko ovih novih igrača itd.Na pdf košarke i rukometa uvijek ima neko blizak savezima i napiše šta i kako, ovdje niko ništa ne zna :roll:
ima Majstor :D

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 27 feb 2013, 19:58

santos je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:A kako je moguće da na ovom PDF nema niko sa insajderskim informacijama, oko ovih novih igrača itd.Na pdf košarke i rukometa uvijek ima neko blizak savezima i napiše šta i kako, ovdje niko ništa ne zna :roll:
ima Majstor :D
Majsto10 slika zaboravljen!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.