Ja mislim da ne, sad mozda grijesim.Stefan Effenberg je napisao/la:Znači ako dobro shvaćam, ništa od mojeg nadanja da bi Pierce svoj ugovor mogao nekako prepraviti i osloboditi dodatne novce za FA.adriano_leite je napisao/la:Ja mislim da u slucaju obostranog prekida saradnje, Pierce ne zaradjuje ukupan iznos, nego samo garantovanih 5 miliona.Stefan Effenberg je napisao/la:Imam jedno pitanje momci. Dakle, Paul Pierce za slijedeću godinu prima $15,333,334 i od toga samo 4 milijuna garantirano. E sad, ja se ne kužim baš toliko u taj salary pa zato pitam: da li to znači da on može taj ugovor nekako prepraviti da bi oslobodio tih 11 milijuna odnosno dogovorio se za novi ugovor od nekih npr. 5 milijuna a da 10 ostane?
Ako je to moguće bio bi to strašan potez za Boston.
Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Indiana igra fenomenalno i da sada PO krene Boston bi naletio na Pacerse, sto nam nikako ali nikako ne odgovara.
Mislim da bi nam lakse (barem malo) bilo sa Knicksima a za to nam je potrebna 6 pozicija na istoku.
5. Atlanta W 32 - L 23
6. Chicago W 32- L 25
7. Boston W30 -L 27
Next game, GSW.
Prvu su nas razvalili kuci pred novu godinu, nadam se da cemo se revansirati...
Mislim da bi nam lakse (barem malo) bilo sa Knicksima a za to nam je potrebna 6 pozicija na istoku.
5. Atlanta W 32 - L 23
6. Chicago W 32- L 25
7. Boston W30 -L 27
Next game, GSW.
Prvu su nas razvalili kuci pred novu godinu, nadam se da cemo se revansirati...
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 27 feb 2013, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
da, slažem se da bi indiana trebala biti teži protivnik, tim više što su pod košem fantastični, a to koliko je boston tanak na toj poziciji ne treba ni spominjat. još im se i grendžer vratio, samo čekam kad će i on počet ubacivat 15+ sa klupe.
protiv niksa se barem možemo nadat (većinski) dobrim utakmicama pirsa i garneta, pogotovo ovog prvog koji nerijetko poludi protiv njih.
što se tiče sljedeće utakmice, nadam se pobjedi, ali sam skeptičan. gsw je sve uigraniji, opasni su i sa šuterskih pozicija i pod košem.
protiv niksa se barem možemo nadat (većinski) dobrim utakmicama pirsa i garneta, pogotovo ovog prvog koji nerijetko poludi protiv njih.
što se tiče sljedeće utakmice, nadam se pobjedi, ali sam skeptičan. gsw je sve uigraniji, opasni su i sa šuterskih pozicija i pod košem.
- Paraglajder
- Kontakt:
Kao što ranije napisah, protiv Pacersa bi popušili metlu ili u najboljem slučaju 4:1 zijan.
Hoću Knickse u playoffu. Što se tiče iduće tekme, pobjedićemo Warriorse!
Hoću Knickse u playoffu. Što se tiče iduće tekme, pobjedićemo Warriorse!
YNWA
Tesko da cemo pobjediti Ratnike. U posljednih par utakmica bas imamo problem da zatvorimo vanjske igrace. Kako nas je samo Portland ubio sutem, ali sto je najgore, vecina tih suteva su otovreni. To se mora popraviti pod hitno. GSW je po meni najbolja suterska ekipa u ligi, zato i mislim da ne treba previse ocekivati.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
I ja mislim da je poraz protiv Oaklanda. Deratizacija je bila kući mislim, ako me sjecanje dobro sluzi, skoro 20 razlike...
'Mali' Curry igra nevjerovatno kao i ostatak ekipe. Termin utakmice mi odgovara tako da cu gledati
'Mali' Curry igra nevjerovatno kao i ostatak ekipe. Termin utakmice mi odgovara tako da cu gledati
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Genijalan članak o Rajonu i njegovom životu, odrastanju, načinu igre i razmišljanja u novom broju Sports Illustrated magazina
Obavezno štivo za sve Kelte i općenito ljubitelje košarke
http://sportsillustrated.cnn.com/vault/ ... /index.htm
Obavezno štivo za sve Kelte i općenito ljubitelje košarke
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Genijalan članak o Rajonu i njegovom životu, odrastanju, načinu igre i razmišljanja u novom broju Sports Illustrated magazina![]()
Obavezno štivo za sve Kelte i općenito ljubitelje košarke![]()
Danke!
- BernardBarnjak
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ovo odlicno izgleda, samo ovaj Crawford djeluje preplasen i dosta grijesi u odbrani, sve ostalo je iznad ocekivanja. Pierce masina 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Curry ne moze da pogleda na kos dok ga Bradley cuva. Konacno pravi Pierce i da, kako sudija sad pade, bit ce na Shaqtin a Fool sigurno 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Kingsi otpustili Aarona Brooksa, mozda da ga vi potpisete 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Potpisao za HoustonBIHfan je napisao/la:Kingsi otpustili Aarona Brooksa, mozda da ga vi potpisete
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bilo bi zanimljivo da ste potpisali još jednog beka.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ponovo nisam bio u mogućnosti da pogledam tekmu, ali ne sjećam se kad mi je zadnji put bilo ovoliko drago zbog pobjede
btw. preporuka i od mene za ovo
btw. preporuka i od mene za ovo
rio_Ferdy88 je napisao/la: http://sportsillustrated.cnn.com/vault/ ... /index.htm
- Paraglajder
- Kontakt:
Večeras derbi sa "sedamdesetšestersima", morali bi dobiti, Milvoki digao formu i opasno prijeti.
Nema se šta mnogo reći, od Pirsa se očekuje da standardno povuče u ovakvim utakmicama.
I da, KG i Pierce nisu trenirali jučer, odmarali su.
I da, KG i Pierce nisu trenirali jučer, odmarali su.
YNWA
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Pobjeda protiv Sixersa!
Boston Celtics 32-27 (Won last 3).
AB 22p, 7s, 5a.
PP 18p, 11s, 7a.
KG 18p, 6s, 2bl.
JG 16p, 4s, 5a.
Crawford 12p, 4s, 3a.
Terry 9p, 6a...

Next game vs Atlanta.
Boston Celtics 32-27 (Won last 3).
AB 22p, 7s, 5a.
PP 18p, 11s, 7a.
KG 18p, 6s, 2bl.
JG 16p, 4s, 5a.
Crawford 12p, 4s, 3a.
Terry 9p, 6a...

Next game vs Atlanta.
Ako vako nastavimo mozemo i 5 zavrsit,Netsi totalno losi a ako Atlantu dobijemo sve je moguce...
I ispravka veceras protiv Pacersa se igra ,bas da vidimo mozeli se sa njima igrati u PO.
I ispravka veceras protiv Pacersa se igra ,bas da vidimo mozeli se sa njima igrati u PO.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sa ovakvim Bradleyom, Pierceom, Garnettom, Greenom, Crawfordom mozemo svakog iznenadit pa cak i Miami. Boston je cudo s Doktorom na klupi 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.