Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la legenda reala » 27 feb 2013, 20:04

Pa Majstor samo "zna" Kolašinca, ali ni on nikad nije izašao sa nekom konkretnom informacijom u vezi sa Seadom :?

Apelujem na ss.ba da obavi interviju sa Bakovićem i vidi zašto Bičakčića nema na ovom spisku za dobijanje državljanstva i kakvo je stanje sa Kolašincem, ne apelujem, nego vas molim ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 feb 2013, 20:11

legenda reala je napisao/la:Pa Majstor samo "zna" Kolašinca, ali ni on nikad nije izašao sa nekom konkretnom informacijom u vezi sa Seadom :?

Apelujem na ss.ba da obavi interviju sa Bakovićem i vidi zašto Bičakčića nema na ovom spisku za dobijanje državljanstva i kakvo je stanje sa Kolašincem, ne apelujem, nego vas molim ;)
pa sta bi ti jarane ? :lol: da je co'jk u kontaktu s pola nasih igraca :lol: dosta i ovo, samo nek i dalje daje info o se'i ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 feb 2013, 20:17

Papastathopoulos je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Pa Majstor samo "zna" Kolašinca, ali ni on nikad nije izašao sa nekom konkretnom informacijom u vezi sa Seadom :?

pa sta bi ti jarane ? :lol: da je co'jk u kontaktu s pola nasih igraca :lol: dosta i ovo, samo nek i dalje daje info o se'i ;)
Fazon je što on nama nije dao skoro nikakvu informaciju o Se'i :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 27 feb 2013, 20:20

Znali neko nešta o ovom igraču? Saigrač Hadžića. :)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/edin- ... 79587.html" onclick="window.open(this.href);return false;
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 feb 2013, 20:24

legenda reala je napisao/la: Fazon je što on nama nije dao skoro nikakvu informaciju o Se'i :P
kako nije prijatelju, pa stalno je ponavljao kako ima info da ce sejo igrati za nas :mrgreen: al ozb, ispocetka je bio naporan k'o hemoroid, al kasnije je postao vazan forumas, bar sto se seada tice :)
hanniz je napisao/la:Znali neko nešta o ovom igraču? Saigrač Hadžića. :)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/edin- ... 79587.html" onclick="window.open(this.href);return false;
druze, 9 minuta odigrao za dosadasnji dio sezone, sta dalje pricati...a ne igra u engleskoj ligi, neg u riedu...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 feb 2013, 20:28

legenda reala je napisao/la: Fazon je što on nama nije dao skoro nikakvu informaciju o Se'i :P
kako nije prijatelju, pa stalno je ponavljao kako ima info da ce sejo igrati za nas :mrgreen: al ozb, ispocetka je bio naporan k'o hemoroid, al kasnije je postao vazan forumas, bar sto se seada tice :)
Ma bježi Ćema, frajer lijepio njegove slike i stavljo klipove koje si mogo i ti postavljati i ja, iako ga ne znamo i govoriti igraće za nas.
Onaj je napravio profil Alen Halilovića ali odma je imo par insajderskih informacija ;)

Majstore moraš opravdati povjerenje, sa nekom novom informacijom koju ni novinari ne znaju, a tiče se Sedaovog igranja za BIH :mrgreen:

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 27 feb 2013, 20:29

hanniz je napisao/la:Znali neko nešta o ovom igraču? Saigrač Hadžića. :)
druze, 9 minuta odigrao za dosadasnji dio sezone, sta dalje pricati...a ne igra u engleskoj ligi, neg u riedu...
pa zato i pitam, slučajno sam ga vidio u timu rieda, pa rekoh da vidim zna li ko šta o njemu. :)

http://www.transfermarkt.co.uk/en/haris ... 41331.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a ovaj valja li šta? (da valja, igrao bi u jačoj ligi :P)

http://www.transfermarkt.co.uk/en/marce ... 94213.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.co.uk/en/dino- ... 52765.html" onclick="window.open(this.href);return false;

imali nade da od ovih postane neki dobar igrač?
Zadnja izmjena: hanniz, dana/u 27 feb 2013, 20:34, ukupno mijenjano 2 puta.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 feb 2013, 20:32

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ivan- ... 64145.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:?: :?:

Bukva se spominjao jedno vrijeme kako bi mogao zaigrati za BIh, još dok je Muratović igro za reprezentaciju, ali izgleda ništa od toga, tad je bio standardan u mladoj repci Austrije, ali izgleda da stagnira poslije toga ;)

FoKa
Kontakt:

Post Postao/la FoKa » 27 feb 2013, 20:37

hanniz je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/haris ... 41331.html
a ovaj valja li šta? (da valja, igrao bi u jačoj ligi :P)
samir muratovic ga je mnogo hvalio kada je igrao sa njim, haris je bio velika nada, mi smo ga zeljeli, ali nas je kulturno od*ebao... kako se kaze - sve se vraca, sve se placa - propao je

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 27 feb 2013, 20:37

legenda reala je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/ivan- ... 64145.html

Bukva se spominjao jedno vrijeme kako bi mogao zaigrati za BIh, još dok je Muratović igro za reprezentaciju, ali izgleda ništa od toga, tad je bio standardan u mladoj repci Austrije, ali izgleda da stagnira poslije toga ;)
a izgleda da je baš tako, pričalo bi se više o njemu da pruža bolje partije...

evo još samo ovaj i dosta od mene: :)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/eldin ... 42873.html" onclick="window.open(this.href);return false;

I znali neko imali šanse da Vukčić (Newcastle) zaigra za nas?
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 27 feb 2013, 21:06

hanniz je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/ivan- ... 64145.html

http://www.transfermarkt.co.uk/en/eldin ... 42873.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovog je jedno vrijeme trazio Real Madrid (cini mi se).Ali ga Hercules nije pustio.

Sto se Vuckica tice,teoretske sanse ima jer nije igrao zvanicni mec za A tim Slovenije.A da li ce da igra za nas?Eh to zavisi jednim dijelom do naseg saveza (da li ce kontaktirati momka),a drugim dijelom do samog momka (da li ce pristati igrati za nas)
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 27 feb 2013, 21:33

Sad svi se digli traziti nekog dijamanta poslije majstora10 i njegovog uspjeha sa Seadom.

Eeee...

slika

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 feb 2013, 22:18

hanniz je napisao/la:

Eldin je jedno vrijeme vazio za velikog talenta.Pratili su ga tada Real i Barca.Madriđani su navodno ga zeljeli i dovesti,a Hercules ga nije zelio pustiti ispod 5 miliona eura pa je transfer propao.
Prosle sezone igrao za "B" tim Valencije.Krenuo dobro,postigao mislim 3 gola i upisao nekoliko asistencija.Na pripremama bio najbolji igrac Valencije,a u napadu mu je kolega bio Paco Alcacer.On danas igra na posudbi u Getafeu i clan je U-21 reprezentacije Španjolske.Taman kad je trebao da "zacementira" svoje mjesto u Valenciji potrgao je ligamente.Siguran sam da bi ostao clan Valencije i dobio priliku da odradi pripreme s prvom ekipom da mu se to nije desilo.Danas ga zezaju papiri sto ne igra za prvi tim Herculesa.Pozitivno je da bas ozbiljno racunaju na njega i mozda u buducnosti napravi neku solidnu karijeru.
Sto se Vuckica tice,ja sam siguran da on zeli igrati za BiH.Nasi bi ga trebali kontaktirati,jer momak ima priliku da zaigra za reprezentaciju koja ima velike sanse da ode u Brazil,a ovamo kao Slovenac to moze gledati samo putem TV prenosa :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 27 feb 2013, 22:26

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 feb 2013, 22:29

A i ne mora ako ćemo iskreno.Vidio je sve prije nekoliko dana u Ljubljani.Ako mu se sviđa da ga trpaju svaku utakmicu, onda OK.
DRUG NEBI TI PUNCA

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 28 feb 2013, 04:46

valterboy je napisao/la:Sad svi se digli traziti nekog dijamanta poslije majstora10 i njegovog uspjeha sa Seadom.

Eeee...

slika
Ja sam momka nagovorio da odabere Bosnu.

Dino92
Kontakt:

Post Postao/la Dino92 » 28 feb 2013, 10:25

Dilaver ušao pa pocrvenio u trijumfu Austrije, Hadžiću 90 minuta

Autor: Armin Pašić
Datum: 2013-02-28 09:02:43

Sinoć su odigrana tri susreta 22.kola austrijske Bundeslige. Ried za koji nastupa budući Zmaj, Anel Hadžić, doživio je visok poraz na svom terenu od bečke Austrije (1:3).

Austrija je stigla u prednost već nakon samo šest minuta igre,a strijelac je bio Grunwald. Slavlje gostiju trajalo je sve do kraja prvog poluvremena, kada je u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena Ried stigao do izjednačenja preko Reifeltshammera. Novo vodstvo gostima donio je Jun u 68. minuti, te je bilo jasno da će tri boda otići u Beč. Nakon samo deset minuta, na Keine Sorgen Areni, Kienast je postigao sjajan pogodak i tako povećao vodstvo Austrije na 3:1, što je bio i konačni rezultat utakmice. Recimo i to, da je svih 90 minuta za Ried odigrao naš Anel Hadžić.

Iako je u prošlom golu bio strijelac i asistent za Austriju, Emir Dilaver je danas počeo utakmicu sa klupe, a šansu za igru dobio je u 64. minuti. Javnu opomenu Dilaver je zaradio u 73. minuti, a na terenu je igrao još svega deset minuta, kada je zbog drugog žutog kartona morao napustiti utakmicu.

U drugom susretu, Wacker Innsbruck slavio je važnu pobjedu od 1:0 nad Wiener Neustadtom, a strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Scheutz. Za Wacker Innsbruck svih 90 minuta odigrao je Dario Đaković koji je porijeklom iz BiH, dok je na drugoj strani Arvedin Terzić za Wiener Neustadt odigrao 30 minuta.

Rapid je pred 14.000 gledatelja odigrao neriješeno sa Sturmom (1:1). Strijelac za Rapid bio je Bošković, dok je za Sturm pogodio Vujadinović. Naš predstavnik u Sturmu,Haris Bukva pratio je meč sa klupe za rezervne igrače.

Austrijska Bundesliga, 22.kolo:
Rapid – Sturm 1:1 (Bošković 29'/ Vujadinović 60')
Wacker Innsbruck – Wiener Neustadt 1:0 (Scheutz 8')
Ried – Austria Wien 1:3 (Reifeltshammer 45' /Grunwald 6', Jun 68', Kienast 79')

eto pohvalimo ga,,, i paf..al mislim da ce dilaver igrati za austriju :roll:

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 01 mar 2013, 08:20

Za nezaborav

slika
sead kolasinac

[youtube][/youtube]

Protiv Fortune: " onclick="window.open(this.href);return false;

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 01 mar 2013, 10:01

Majstor10 je napisao/la: Ja sam momka nagovorio da odabere Bosnu.
ako jesi, onda moje veliko postovanje prema tebi, svaka cast.

nego reci nam dokle se doslo sa papirima , jeli se ista predalo???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 mar 2013, 18:35

Konzerva je napisao/la:
Majstor10 je napisao/la: Ja sam momka nagovorio da odabere Bosnu.
ako jesi, onda moje veliko postovanje prema tebi, svaka cast.

nego reci nam dokle se doslo sa papirima , jeli se ista predalo???
pise u avazu raspitivao mu se otac za proceduru oko državljanstva..znači nije još ništa predato,ako jes volio bi da me demantuje majstor al mislim da ni on nema te informacije

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], KrajinaKing i 35 gostiju.