mali savjet: ako nesto ne razumijes samo preskoci, ili zovni nekog starijeg da ti objasni.džakailibu je napisao/la: jel to možda šala bila? moraš nam bolje objasniti. ne kontamo!!!!
ja nemam vremena da ti crtam.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
mali savjet: ako nesto ne razumijes samo preskoci, ili zovni nekog starijeg da ti objasni.džakailibu je napisao/la: jel to možda šala bila? moraš nam bolje objasniti. ne kontamo!!!!
Ma ništa nije definitivno, i neće biti dok naši igrači ne istrče na teren u subotudžakailibu je napisao/la:nego, to što nije bilo hasagića na golu definitivno znaci da je otpao za subotu? ili ne?
đordano je napisao/la:jarane ne bi preporucio da na kanalu gledas tekmu, skloni se ti gdjechilly00 je napisao/la:LJUDI ZNALI KO NA KOJEM KANALU U NJEMACKOJ MOGU DA PRATIM UTAKMICU
dje mogu pokupit svoju nagradu ??fazlaaaa je napisao/la:đordano je napisao/la:jarane ne bi preporucio da na kanalu gledas tekmu, skloni se ti gdjechilly00 je napisao/la:LJUDI ZNALI KO NA KOJEM KANALU U NJEMACKOJ MOGU DA PRATIM UTAKMICU
![]()
![]()
![]()
e'o marka,svaka cast
![]()
chilly00 je napisao/la:LJUDI ZNALI KO NA KOJEM KANALU U NJEMACKOJ MOGU DA PRATIM UTAKMICU
veliki savjet- ako želiš ispasti smiješan nemoj objašnjavati šalu. malo je preglupo!calcio je napisao/la:mali savjet: ako nesto ne razumijes samo preskoci, ili zovni nekog starijeg da ti objasni.džakailibu je napisao/la: jel to možda šala bila? moraš nam bolje objasniti. ne kontamo!!!!
dobro eto nek si mi rekao, hajd sad hop hop hop.... u skokovimadžakailibu je napisao/la:veliki savjet- ako želiš ispasti smiješan nemoj objašnjavati šalu. malo je preglupo!calcio je napisao/la:mali savjet: ako nesto ne razumijes samo preskoci, ili zovni nekog starijeg da ti objasni.džakailibu je napisao/la: jel to možda šala bila? moraš nam bolje objasniti. ne kontamo!!!!
u Niodaklevcima,odesh u fabriku za proizvodnju NISTAđordano je napisao/la:dje mogu pokupit svoju nagradu ??fazlaaaa je napisao/la:đordano je napisao/la: jarane ne bi preporucio da na kanalu gledas tekmu, skloni se ti gdje
![]()
![]()
![]()
e'o marka,svaka cast
![]()
i fala na velikodusnosti
rob do bagro je napisao/la:ja sam svojoj neni rekao da prouci nesto cirinim zmajevima za subotu :mrgreen:tako da se nemojte brinut,bice to sve uredu abd
oplakah..đordano je napisao/la:jarane ne bi preporucio da na kanalu gledas tekmu, skloni se ti gdjechilly00 je napisao/la:LJUDI ZNALI KO NA KOJEM KANALU U NJEMACKOJ MOGU DA PRATIM UTAKMICU
AeroPlus je napisao/la:Zamolio bi vas sviju da vake seljacke slike neubacivamo ovde.rob do bagro je napisao/la:
![]()
![]()
Neandertalci
Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.