FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
POLUFINALE.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Bravo momci bravo Don Juup Danke das war klasse
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 27 feb 2013, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Kup je osvojen, liga isto. Nek se posvete Ligi šampiona. Taman, prosle sezone na sva tri fronta drugi, ove godine prvi. 
Bayarn zasluzeno,ali ocekiva sam puno bolju utakmicu posebno od borusie
Zaslužena pobjeda nadigrali smo Domuz samo je šteta što ova pobjeda nije bila izraženija.
Dante-Martinez-Schweinsteiger-Robben među najboljim odigrali su zaista maestralno.

Master.
Dante-Martinez-Schweinsteiger-Robben među najboljim odigrali su zaista maestralno.

Master.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 27 feb 2013, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pobjeda.Robben potvrdi odobru formu u zadnje vrijeme, a svi su odigrali dobro.
Martinez mi se sve vise i vise "sviđa", a Mandzo "preorao" teren.Najbolje mi je bilo kad ga je onaj lik hrvackim potezom oborio, a sudac svira kontra faul
Sad ici samo dalje - tuci sve po redu.Bayern moze i zna.
Martinez mi se sve vise i vise "sviđa", a Mandzo "preorao" teren.Najbolje mi je bilo kad ga je onaj lik hrvackim potezom oborio, a sudac svira kontra faul
Sad ici samo dalje - tuci sve po redu.Bayern moze i zna.
- supermario
- Kontakt:
Ako ce mo gooriti ko je bio najlosiji u Bayernu onda je to bio Javi, mada u globalu su svi dobro odigrali.....:Schweinsteiger, Alaba, Dante, Robben....
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- Omerbavarac
- Kontakt:
Silaaaa!
Poslije nesto vise.
Poslije nesto vise.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Sta da se kaze
Zaista smo mogli dat bar 3 komada za ovo vrijeme ali et
Ove godine smo ih posteno rjesili, a pravo im rjesavanje slijedi tek dolaskom Pep-a
Svi su bili dobri
uz Robbena naravno izdvojio bi Svajnija koji je zaista maestralan, pravi dirigent, kakva preciznost kad salje duge lopte to nije humano, Alaba po boku bas imao finih iznosenja lopte i onako zatvaranje njihovih igraca.. A Dante- Buyten pojeli Levata 
The Best
Ove godine smo ih posteno rjesili, a pravo im rjesavanje slijedi tek dolaskom Pep-a
Svi su bili dobri
The Best
FC Bayern !!!!!
Pali su žutalji ružni. Zna se ko je glavni u Njemačkoj 
Javi je u prvom dominiro,u drugom mali pad.sve u svemu solidansupermario je napisao/la:Ako ce mo gooriti ko je bio najlosiji u Bayernu onda je to bio Javi, mada u globalu su svi dobro odigrali.....:Schweinsteiger, Alaba, Dante, Robben....
- schweinsteiger
- Kontakt:
Javi najgori?supermario je napisao/la:Ako ce mo gooriti ko je bio najlosiji u Bayernu onda je to bio Javi, mada u globalu su svi dobro odigrali.....:Schweinsteiger, Alaba, Dante, Robben....
Povlaci to odmah !
Momak ima noz za zubima
Maestralno
Schweini odigrao utakmicu sezone.
Bundesliga - check
DFB Pokal - check
MIA SAN MIA
#miasanmia
- supermario
- Kontakt:
Nisam rekao da je iko lose odigrao, al kazem onako najvise gresaka je napravio Javi, dok sam zaboravio reci da se Kroos od nasih najmanje primijetio na terenu. Nije da sad nesto kudim nase igrace nakon fenomenalno odigrane utakmice od strane svih, ali kad bih trebao izabrati 2 najslabija Bayina igraca vcrs to bi bili defintivno Javi i Kroos......al pazi, samo kazem da u odnosu na ostale nase igrace najtanji su mi bili ta 2 danas
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
nisam bas puno zadovoljan igra nije bila losa ,ali ovo se moralo ranije rijesiti ,cinjenica je da je ribery falio oni prodori njeg.da je on igro ovo bi mislim puno ranije bilo rijeseno,imali smo prilika ali srece ne dortmund je nafakaska ekipa .Ono sto me najvise nervira je ta sporost ka napred ,u predavanju lopte kada vrse bas presing ,mora se na tome jos poraditi .sve u svemu titula je osvojena kup takodje velike su sanse ,sada sve snage usmjeriti na LP ,tu je i BVB kup titula otpali ostaje LP sigruno da ce tu punom parom ici i sve snage usmjeriti ,te ukoliko prodju sahtjor ,a mi arsenal to je vec rijeseno 90%
,i igrom slucaja nam se ukrste ruke sigurno je da to nece biti ovakav BVB kao veceras nego puno jaci i nabrijaniji ,mora se jos dosta toga uraditi ovo je napredak u odnosu na zadnje dvije sezone ,a i porazi se u te dvije sezone ne mogu zaboraviti , narocito onaj u finalu kupa kada su nam 5 kom.utrpali ,necu da bayern dobija s jednim golom i da ga vuce cjelu utakmiccu hocu da im uzvratimo istom mjerom kao sto su oni nama radili u zadnje dve sezone.
supermario je napisao/la:Nisam rekao da je iko lose odigrao, al kazem onako najvise gresaka je napravio Javi,
O kakvim greškama govoriš svega ti ? Čovjek je uz Schweinsteigera razbucao vezni red žutalja.
Drago mi je zbog Robbena..zasluzio je pogodak....nastavlja se agonija Dortmunda
.....Iz meča u meč Bayern mi djeluje sve stabilnije 
- Rekordmeister
- Kontakt:
Pobjeda zasluzena tu se nema sta puno pricati,dominirali smo citavim susretom,steta sto nije jos koja usla al jednostavno Wajdi je vadio zive iz gola.Robben
neki drugi covjek , sta je Jupp od njega napravio sa klupom to je cudo,odkako je u Bayernu nije ovoliko grizo i trco po terenu. Sad je ptanje,dali ga i dalje na klupu ili na njegovo prirodno mjesto,dusu na srce Muller nocas nije nish napravio,al on je takav nema ga nema, i onda odjenom bljesne i rijesi utakmicu.Velike slatke muke po Juppa definitivno.Ocekivo sam ranije Gomeza imam osjecaj da bi sa njim dali jos koji gol,al sta je tu je,uz ozbljian pristup mislim da imamo i kup u dzepu.
- moustapha
- Kontakt:
Uvijek se nadje neko da ti kaze, a evo ja cu danas.GAL je napisao/la:nisam bas puno zadovoljan igra nije bila losa ,ali ovo se moralo ranije rijesiti ,cinjenica je da je ribery falio oni prodori njeg.da je on igro ovo bi mislim puno ranije bilo rijeseno,imali smo prilika ali srece ne dortmund je nafakaska ekipa .Ono sto me najvise nervira je ta sporost ka napred ,u predavanju lopte kada vrse bas presing ,mora se na tome jos poraditi .sve u svemu titula je osvojena kup takodje velike su sanse ,sada sve snage usmjeriti na LP ,tu je i BVB kup titula otpali ostaje LP sigruno da ce tu punom parom ici i sve snage usmjeriti ,te ukoliko prodju sahtjor ,a mi arsenal to je vec rijeseno 90%,i igrom slucaja nam se ukrste ruke sigurno je da to nece biti ovakav BVB kao veceras nego puno jaci i nabrijaniji ,mora se jos dosta toga uraditi ovo je napredak u odnosu na zadnje dvije sezone ,a i porazi se u te dvije sezone ne mogu zaboraviti , narocito onaj u finalu kupa kada su nam 5 kom.utrpali ,necu da bayern dobija s jednim golom i da ga vuce cjelu utakmiccu hocu da im uzvratimo istom mjerom kao sto su oni nama radili u zadnje dve sezone.
Lupi ENTER koji put!
#divovi
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 27 feb 2013, 23:03, ukupno mijenjano 3 puta.
[
pokvaren

moustapha je napisao/la:Uvijek se nadje neko da ti kaze, a evo ja cu danas.
Lupi ENTER koji put!
pokvaren
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.