Jedino me cudi da navijaju za Portugal, a nisu za maticu navijali kada smo igrali u oktobru protiv njih. Mozda su frustrirani jer im ona nije bila druga u nasoj tabeli. Ko ce tu jos ista razumjeti.
Kako god. Ja nemogu docekati vise tu utakmicu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pa naravno da ponizavaju to se vidi po kvoti na bih .............. i u bosni su nas ponizili nisu stavili 2.00 kvotuAeroPlus je napisao/la:De mi recite ponizavajuli u drugima drzavama Bih protiv Portugala kao sto rade u Svedskim novinama ?
Sve nesto kao da je Bih tako reci Malta.
Procitaj neke komentare o nama od Erika Nive. Pametan covjek i zna dosta o balkanskom nogometu (i nogometu inace).AeroPlus je napisao/la:De mi recite ponizavajuli u drugima drzavama Bih protiv Portugala kao sto rade u Svedskim novinama ?
ovo će biti ziherica ko Olimpik-Željo.Kvota na Želju bila 6.0 i samo se u 1 kladionici mogao odigrati taj par.U ostalim je bio blokiran.moj jaran stavio stoju na dvicu.heheh.nabacao 5 nekih bezveze sigurica.i opalio dvicu na Želju.tako će biti i u subotu.biće utakmica za kladioničare.inaće kad je velika kvota na BiH treba igrati na nju.ja sam pogodio čistu dvicu kada smo igrali u Norveškoj.kvota bila 7.20 čini mi se.al me taj dan **** drugi par i hebigaPrincipatus je napisao/la:Ja sam zahvalan za kvotu.
ija sam zadovoljan vise cu para dobit kad bosna pobjediPrincipatus je napisao/la:Ja sam zahvalan za kvotu.
Nije, biće udarna vijest na svim portalima kad dobije papire. Valjda dobije do suboteharry_90 je napisao/la:Ej mozel mi ko reci jel Medunjanin dobio papire da nastupi za BOSNU I HERCEGOVINU???
deni_23 je napisao/la:AeroPlus je napisao/la:Zamolio bi vas sviju da vake seljacke slike neubacivamo ovde.rob do bagro je napisao/la:
![]()
![]()
Neandertalci
Pozdrav
mislim da ovakim slikama nije mjesto na ovom forumu
Evo spiska televizija koje prenose utakmicu iz Lisabona:chilly00 je napisao/la:LJUDI ZNALI KO NA KOJEM KANALU U NJEMACKOJ MOGU DA PRATIM UTAKMICU

et i bosanci govore,kukaju,protestuju da im vlastita drzava,mislim na BiH, ne dozvoljava da zarade a vidi im sad prilike..smijesni_ste je napisao/la:ija sam zadovoljan vise cu para dobit kad bosna pobjediPrincipatus je napisao/la:Ja sam zahvalan za kvotu.
Hvala na informaciji,nadam se da ce dobiti papiretanzla je napisao/la:Nije, biće udarna vijest na svim portalima kad dobije papire. Valjda dobije do suboteharry_90 je napisao/la:Ej mozel mi ko reci jel Medunjanin dobio papire da nastupi za BOSNU I HERCEGOVINU???
deni_23 je napisao/la:AeroPlus je napisao/la:Zamolio bi vas sviju da vake seljacke slike neubacivamo ovde.rob do bagro je napisao/la:
![]()
![]()
Neandertalci
Pozdrav
mislim da ovakim slikama nije mjesto na ovom forumu
tarik nemoj se ti sekirat nemoraju oni navijat za bih ima nas dosta sta ce nam oniTarik14 je napisao/la:Ma mogu Hrvati pratiti nasu reprezentaciju koliko god hoce ali oni ce ipak sigurno navijati svim srcem za Portugal u subotu. Jedini razlog zbog cega "navijaju" za nas je cinjenica da reprezentacija Hrvatske se nije plasirala na SP pa sad oni kobajagi podrzavaju nas.Jadno ali tacno!
ja mislim da ce medunjanin dobit dozvolu iduci cetvrtak, poslije tekme u Zenici... fifa i njihova sranja...tanzla je napisao/la:Nije, biće udarna vijest na svim portalima kad dobije papire. Valjda dobije do suboteharry_90 je napisao/la:Ej mozel mi ko reci jel Medunjanin dobio papire da nastupi za BOSNU I HERCEGOVINU???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.