Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BlazKraljevic
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la BlazKraljevic » 28 feb 2013, 00:22

England je napisao/la:
totalni potpis koji bi iznosio jos 1.5 miliona
Ako? da u pravu si , tako sam i ja razmišljao, jednostavno Sevila je odradila to vrlo kvalitetno, a i velika je vjerovatnost da oni i nisu zadovoljni sa njim.Ipak je u zadnjih 5-6 godina najlošiji rezultat za njih i traže promjene, a kreće se od obrane, uvjek.
Da, isto kao sto ni Milan nije bio zadovoljan sa Ibrom i Silvom, Mancester sa Ronaldom, PSG sa Ronaldinjom...sigurno su htjeli neke promjene, da bi ostvarili bolje rezultate :lol:
Spahic je imao stabilan ugovor, sto se igre tice dovoljno je reci da je nekoliko puta bio u timu kola spanske lige. Jedini logican zakljucak je da su dobar profit napravili i Spaha i Sevilja...a Anzi ima lovine ko pljeve, Eto je dugo bio najskuplji igrac na svijetu. Da je Spahicu 20-ak godina, MILLION % bi umjesto Anzija zavrsio u Barsi ili Realu, ovako da se ugrabi jos stogod dok je vrijeme. Jedino preostaje da mu se pozeli sreca jer je malo reci da je to zasluzio, covjek koji je davao i jos uvijek daje 500 % svojih mogucnosti za BiH, alal vera JUNACHINO!!!!!

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 28 feb 2013, 00:26

bagrcavi je napisao/la:Nisam ovo znao, moja greška slika
Onda slabo citas sportske stranice, bar one koje govore o reprezentativcima BiH jer Spahic je mnogo puta slicne izjave daovao. Ne kaze, da ga to cini vecim, on je svakako mnogo velik, a da li ce postiti, slavti badnje vece , Svetoga Duju ili nista od toga - njegova je licna stvar.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 feb 2013, 00:31

BlazKraljevic je napisao/la:
Onda slabo citas sportske stranice, bar one koje govore o reprezentativcima BiH jer Spahic je mnogo puta slicne izjave daovao. Ne kaze, da ga to cini vecim, on je svakako mnogo velik, a da li ce postiti, slavti badnje vece , Svetoga Duju ili nista od toga - njegova je licna stvar.
Veoma bitna stvar koju mora znati svaki stanovnik naše zemlje a i šire je to klanja li Emir Spahić nafile namaz, i koju džamiju ide na džumu. :roll:
Kao što ti sam napisa - njegova lična stvar. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 28 feb 2013, 00:33

bagrcavi je napisao/la:
BlazKraljevic je napisao/la:
Veoma bitna stvar koju mora znati svaki stanovnik naše zemlje a i šire je to klanja li Emir Spahić nafile namaz, i koju džamiju ide na džumu. :roll:
Kao što ti sam napisa - njegova lična stvar. ;)
Nista nije bilo ofanzivno na tvoj racun, ni sam nisam trazio te informacije, nego uglavnom naletio na njih...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 feb 2013, 01:05

Spahic je ponos nacije,kapiten,Zmaj... jako mi je drago sto je u 33 godini napravio veliki transfer,sto samo pokazuje o kakvom se igracu radi,zasluzio je to svojim igrama! on bez problema moze igrati jos 2-3 godine na visokom nivou i svakako i dalje biti od velike koristi reprezentaciji! nadam se da ce nas nas kapiten odvesti na SP,a u medjuvremenu ocekujem da osvoji koji trofej u novom klubu! sve najbolje Zmaju!

Matador
Kontakt:

Post Postao/la Matador » 28 feb 2013, 01:10

Spahi nek je sretno , nadam se da vec ove sezone mogu do titule ..

A kad smo vec kod muslimana , zna li neko , da li je Lacina Traore musliman ? :)

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 28 feb 2013, 01:22

Oko 10% stannovnika Mahačkale su Rusi. Sad će Sevilla poslati i Stevu tamo na posudbu jer se krsti sa tri prsta. :)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 feb 2013, 08:55

Cuo sam da ce i efendija Ceric potpisati za Anzi. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 feb 2013, 09:02

zizu1991 je napisao/la:A da uzmeš malo u obzir činjenicu da smo tada igrali utakmicu s Francuskom nakon blatne utakmice s Luksemburgom, koja, bez obzira na konačni rezultat, uzela je itekako snage našim igračima.

U prvom poluvremenu su pokazali kako se igra, dok su imali snage za trku, u drugom poluvremenu su svi izgubljeni bili, zbog nedostatka snage.

Autoritet se stiče zaslugama, ne tim, koliko se možeš derati, ko je to dovoljno besraman da bez obzira na greške na treningu, utakmicama, može da se smatra za autoritet u jednoj ekipi, i koja ekipa bi to podnosila, kakvi vrsta ljudi ?
Slazem se odlicno si to analzirao i zbog nedostatka snage reci mi, da li je u 79. minuti lakse nabiti cistu loptu gdje god kada je imas u posjedu ili se mangupisati i dopustiti da ti je Nasri uzme?
Cestitam dokazo si mi poentu.

Autoritet se stice statusom u ekipi i nekim osobinama koje ili imas ili nemas jbg.
Autoritet se stice i izgledom, jer ne moze jedan Vrsajevic biti nekom autoritet naspravm Pandze ili Begovica.

Spaha ima i drugu vrstu autoriteta ali nije za ovaj forum i ovu pricu, a to je vezano za te greske.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 28 feb 2013, 09:56

Bhsport ti bas sve znas u negativnom smislu i seqes redom po nasim igracima

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 feb 2013, 10:12

tulln je napisao/la:Bhsport ti bas sve znas u negativnom smislu i seqes redom po nasim igracima
Nema smisla odgovarati na ovaj post. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 feb 2013, 11:32

Principatus je napisao/la:Cuo sam da ce i efendija Ceric potpisati za Anzi. :mrgreen:
Koju poziciju igra? Mozda moze zamijenit Zahirovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 feb 2013, 11:53

bhsport je napisao/la: Slazem se odlicno si to analzirao i zbog nedostatka snage reci mi, da li je u 79. minuti lakse nabiti cistu loptu gdje god kada je imas u posjedu ili se mangupisati i dopustiti da ti je Nasri uzme?
Cestitam dokazo si mi poentu.
Ja njegovu grešku koliko se meni čini nisam osporavao, al sam uzeo i druge faktore u obzir, a to je, da smo imali snage, da bi ih dokrajčili u drugom poluvremenu.

U toj utakmici jeste bio tragičar, to sam potvrdio, najvjerovatnije da me nisi razumio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 28 feb 2013, 13:13

Principatus je napisao/la:Cuo sam da ce i efendija Ceric potpisati za Anzi. :mrgreen:
Ih jesi neupućen, taj transfer ti je propao jer je ef. Cerić skinuo ahmediju a meĆno leptir mašnu :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 feb 2013, 13:16

Cartman je napisao/la:
Svestran je to igrac
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 feb 2013, 13:32

samo, Dagestan se graniči sa Čečenijom, a tamo se ratuje .. inače su i Čečeni muslimani .. tako da ne bi valjalo da Spaha zaluta tamo :mrgreen:
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 28 feb 2013, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 28 feb 2013, 13:38

Igraci Anzia najmanje vremena provode u Mahackali,oni zive i treniraju u Moskvi,vlasnik Anzia Kermiov je tamo zakupio jedan sporstki kompleks gdje oni treniraju,avion idu na utakmice u Mahackalu,malo cudno al kad se uzme u obzir da su tamo cesti bombaski napadi i odmazde ovo postaje sasvim normalno rijesenje.Btw neko spomenu vjeru,iako nema veze sa temom u Dagestanu su 95% muslimani....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 feb 2013, 14:14

bistrikboy je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Svestran je to igrac
Uze mi rijeci iz usta. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ecze
Kontakt:

Post Postao/la ecze » 28 feb 2013, 15:09

slika
In Vlado we trust!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 feb 2013, 15:18

Koja cast za Roberta Carlosa da upozna Emira. :)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.