Dobro, po imenima nije, da ne bi bilo zabune (
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Bez dileme, Bayern je trenutno najjača ekipa u Evropi.
), al' po igri, formi, rezultatima, nema im ravnog.
- supermario
- Kontakt:
Sebastien Corchia - jel neko upucen o ovom igracu i eventualnom transferu, evo sad procita da ce najvjerovatnie u Bayern 
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Osvajanje lige i kupa,ne bi trebalo doci nikako u pitanju, sto bi bio veliki poklon na kraju sezone za naseg Juppa, ali pehar lige prvaka,to bi bilo nesto posebno,nesto s cime bi izasao kao najveci general iz svih bitki u kojima se borio zajedno sa nama!effe_sa je napisao/la: Ama polako, sad je napravljen veliki korak ka duploj kruni, prvenstvo skoro pa upakovano, u Kupu gigantski korak prema tituli. Uzet prvo duplu krunu, pa onda dalje razmišljat. Prvo slavit ono što imamo , a klempo će doći ili ove sezone ili u naredne 3-4 godine.
Moramo malo racionalno razmišljat, sebi stvaramo opsesiju za nečim, da ne možemo da vidimo kolike uspjehe pravimo. S duplom krunom će biti super sezona (imamo četvrtfinale Lige prvaka skoro pa u džepu plus), a s titulom prvaka Evrope bi bila super fantastična sezona......
ROBBEN je uvijek fantastican, pitam se samo da li ce imati srca u slijedecoj utakmici ga ostaviti na klupi???effe_sa je napisao/la:Robben fantastičan večeras......
Stern des Südens
- Bayern@heart
- Kontakt:
ja za tog samo znam sa football manager tam je predstavljen kao wonderkid i da trenutno igra mislim za Sošo desnog beka igrasupermario je napisao/la:Sebastien Corchia - jel neko upucen o ovom igracu i eventualnom transferu, evo sad procita da ce najvjerovatnie u Bayern
- Rekordmeister
- Kontakt:
Da,igra za Sošo trenutno,inace prosao je omladinsku skolu PSG-a,prije Soša nastupao za La Mans,Nastupa za Francusku repku U21.Ukratko novi Contento nazalostBayern@heart je napisao/la:ja za tog samo znam sa football manager tam je predstavljen kao wonderkid i da trenutno igra mislim za Sošo desnog beka igrasupermario je napisao/la:Sebastien Corchia - jel neko upucen o ovom igracu i eventualnom transferu, evo sad procita da ce najvjerovatnie u Bayern
- supermario
- Kontakt:
Komentator na AreniS 4 govori kako je Suarez trazio razgovor sa celnicima Bayerna da bi kao raspravljali o visini plate

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jao, jao, strasti su jos uvijek uzavrele.
Razvoj dogadjaja me uveliko podsjeti na tekmu sa Arsenalom, nekako vrlo slicna situacija se dogodila.
Prvo poluvrijeme BvB bez udarca prema Neueru, dok su u nastavku imali neke poluprilike, no nista izrazeno.
Na njihovu srecu ili Bayernovu nesrecu nisu vise golova primili iako su bili vrlo zreli za takvo nesto. Izdominirani su u svakom mogucem segmentu, stoga se pobjeda mora smatrati i vise nego zasluzenom.
Izdvojio bih Robbena koji je u dosta dobroj formi, pokazuje zbog cega je jedno od najboljih krila na Svijetu.
Na kraju kao slag na tortu je njegova proslava, vidi se da zivi za ovaj Bayern, za trofeje, za slavu!
Kroos me je bio doveo do ruba ludila, oni promasaji su mi bas prisjeli.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
Razvoj dogadjaja me uveliko podsjeti na tekmu sa Arsenalom, nekako vrlo slicna situacija se dogodila.
Prvo poluvrijeme BvB bez udarca prema Neueru, dok su u nastavku imali neke poluprilike, no nista izrazeno.
Na njihovu srecu ili Bayernovu nesrecu nisu vise golova primili iako su bili vrlo zreli za takvo nesto. Izdominirani su u svakom mogucem segmentu, stoga se pobjeda mora smatrati i vise nego zasluzenom.
Izdvojio bih Robbena koji je u dosta dobroj formi, pokazuje zbog cega je jedno od najboljih krila na Svijetu.
Na kraju kao slag na tortu je njegova proslava, vidi se da zivi za ovaj Bayern, za trofeje, za slavu!

Kroos me je bio doveo do ruba ludila, oni promasaji su mi bas prisjeli.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
I ja želim taj najdragocjeniji pehar u evropskom fudbalu, ali hoću da kažem, da ako ne budemo se radovali onim uspjesima koje već imamo u džepu, onda na kraju samo možemo biti razočarani. To sam htio reći. A šanse da se osvoji Liga prvaka su možda čak negdje i 80 % s ovom ekipom, ali nekad onih 20 % budu kobni (povreda igrača, peh s kartonima, protivnik u nekoj utakmici zabije frljokom, uhvati te na krivoj nozi, naopako nešto drugo krene, sve to ne daj Bože.....) Zato u Ligi prvaka gledat od kruga do kruga, biti oprezan. A nadat se najboljem, pa ja sam prvi govorio prije dvije sezone, kad smo rano ispali u onoj osmini finala LP protiv Intera, pa kad je sve naopako otišlo i u prvenstvu i Kupu, da to nije prva slika ove ekipe, da su previranja u klubu nas tad koštala.proFCB je napisao/la:
Osvajanje lige i kupa,ne bi trebalo doci nikako u pitanju, sto bi bio veliki poklon na kraju sezone za naseg Juppa, ali pehar lige prvaka,to bi bilo nesto posebno,nesto s cime bi izasao kao najveci general iz svih bitki u kojima se borio zajedno sa nama!
A neki su tad izmišljali probleme s odbranom, probleme s ovim, s onim....Činjenica je da su sad i došli igrači, poput Javija, Mandže, Dantea, ali treba pogledat da i ovi naši stari, pa i otpisani blistaju (poput jednog Buytena). Kad ekipa funkcioniše, kad je psiha na nivou, onda sve ide ko po loju, odna samo ovakvi igrači trebaju kvalitet da pokažu.
ROBBEN je uvijek fantastican, pitam se samo da li ce imati srca u slijedecoj utakmici ga ostaviti na klupi???[/quote]effe_sa je napisao/la:Robben fantastičan večeras......
Eh ovo ti je sad žestok problem.....Sam ne znam šta mu je pametno da izvede....Ali mora sad redovno rotirat, nekad će on na klupu, nekad Muller, nekad mora vala i Kroos....Nema drugog izlaza. Večeras je čak Juppp imao muku manje, jer je Ribery bio suspendovan za ovu utakmicu....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Bayern opasan iz igre, opasan iz prekida, opasan odasvuda.
Buyten inače ono zatvorenih očiju pogađa.
Također Bayern je pod Hejnkom već znao da čuva rezultat, ali 3 min nadoknade pretvoriti u 30 sec aktivne igre je zaista ono zaista.
Šta je Martinezu sa okom, nosi li leće?
Inače odličan igrač, definitivno je donio nešto novo, ima mirnoću, potez za izbaciti igrača(e),
a također je fascinantno pokrivanje terene, maltene u 3 koraka od penaltika do sredine terena.
Hejko je kriv za moje izlive bijesa, jer u važnim mečevima je slao tada potpuno nespremnog Španca.
Švanštajger
, i vi ste uveliko pretjerali sa hvalospjevima na račun one dvojice što su ga kao kritikovali, i sad Basti kao lafo ono igra zbog toga, preciznije oni su zaslužni za njegove igre.
Izvinite, ali niđe veze s vezom nema.
Dante je najbolji stoper na svijetu!
Bujto kupi i šakom i kapom.
Stvarno je nezahvalno izdvajati bilo koga, komplet tim(prva+klupa)je na jako visokom nivou,
nema tu malo slabije tačke.
Buyten inače ono zatvorenih očiju pogađa.
Također Bayern je pod Hejnkom već znao da čuva rezultat, ali 3 min nadoknade pretvoriti u 30 sec aktivne igre je zaista ono zaista.
Šta je Martinezu sa okom, nosi li leće?
Inače odličan igrač, definitivno je donio nešto novo, ima mirnoću, potez za izbaciti igrača(e),
a također je fascinantno pokrivanje terene, maltene u 3 koraka od penaltika do sredine terena.
Hejko je kriv za moje izlive bijesa, jer u važnim mečevima je slao tada potpuno nespremnog Španca.
Švanštajger
Izvinite, ali niđe veze s vezom nema.
Dante je najbolji stoper na svijetu!
Bujto kupi i šakom i kapom.
Stvarno je nezahvalno izdvajati bilo koga, komplet tim(prva+klupa)je na jako visokom nivou,
nema tu malo slabije tačke.
POTPIS na ovo! sigurno da necemo biti razocarani eventualnim neosvajanjem lige prvaka, jer cemo imati ako Bog da dva pehara,koja cekamo vec pune 3godine...effe_sa je napisao/la:I ja želim taj najdragocjeniji pehar u evropskom fudbalu, ali hoću da kažem, da ako ne budemo se radovali onim uspjesima koje već imamo u džepu, onda na kraju samo možemo biti razočarani. To sam htio reći. A šanse da se osvoji Liga prvaka su možda čak negdje i 80 % s ovom ekipom, ali nekad onih 20 % budu kobni (povreda igrača, peh s kartonima, protivnik u nekoj utakmici zabije frljokom, uhvati te na krivoj nozi, naopako nešto drugo krene, sve to ne daj Bože.....) Zato u Ligi prvaka gledat od kruga do kruga, biti oprezan. A nadat se najboljem, pa ja sam prvi govorio prije dvije sezone, kad smo rano ispali u onoj osmini finala LP protiv Intera, pa kad je sve naopako otišlo i u prvenstvu i Kupu, da to nije prva slika ove ekipe, da su previranja u klubu nas tad koštala.
A neki su tad izmišljali probleme s odbranom, probleme s ovim, s onim....Činjenica je da su sad i došli igrači, poput Javija, Mandže, Dantea, ali treba pogledat da i ovi naši stari, pa i otpisani blistaju (poput jednog Buytena). Kad ekipa funkcioniše, kad je psiha na nivou, onda sve ide ko po loju, odna samo ovakvi igrači trebaju kvalitet da pokažu.
Veceras se Juppu sve poklopilo, znaci Ribery nije mogao igrati,imao je Robbena koji gori od zelje da se pokaze, da pokaze svima da mu je mjesto medju prvih 11na terenu, i to odlicno koristi zabija pobjedonosni go i odigra fenomenalnu utakmicu. Molim Boga samo da ga povrede sad zaobidju,jer je stvarno momak imao ogromnih pehova igrajuci za Bayern. Mislim da je sad cak i Ribery kandidat za klupe,jer nije ni on vise u cvjetu mladosti,dobro ce mu sigurno doci koja utakmica pauze...effe_sa je napisao/la:Eh ovo ti je sad žestok problem.....Sam ne znam šta mu je pametno da izvede....Ali mora sad redovno rotirat, nekad će on na klupu, nekad Muller, nekad mora vala i Kroos....Nema drugog izlaza. Večeras je čak Juppp imao muku manje, jer je Ribery bio suspendovan za ovu utakmicu....
Stern des Südens
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
proFCB je napisao/la: Mislim da je sad cak i Ribery kandidat za klupe

Vom Jäger zum Gejagten
Cestitike na zasluzenoj pobjedi i plasmanu u 1/2 finale kupa Njemacke. Nakon posljednjeg zvizduka Kirchera vidijelo se na igracima i na celnicima kluba koliki je teret pao sa njihovih ledja. Jednostavno za Bayern je ovo bilo nesto vise od jedne utakmice...
Takmicenja u Njemackoj su apsolvirana, jer iskreno ne vidim ko bi Bayern mogao ugorziti u kupu od preostalih ekipa i sada se lagano mogu posvetiti LP-u i pokusati ispraviti nepravdu iz protekle godine.
Takmicenja u Njemackoj su apsolvirana, jer iskreno ne vidim ko bi Bayern mogao ugorziti u kupu od preostalih ekipa i sada se lagano mogu posvetiti LP-u i pokusati ispraviti nepravdu iz protekle godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Eh tu smo te čekaliKlare je napisao/la:Ček malo, veliš?secer je napisao/la:velikog hejnkesa.![]()
Martinez vrijedi 40 mil.
Evo tek sad sam dosao sebi nakon sinocnje maestralne tekme, u posljednjih 15 minuta prvog poluvremena totalni nogomet. Neznam koga da izdvojim posebno svi su bili odlicni, a nek su zutalije konacno pale.
Iskrene cestitke svim navijacima Bayerna za zasluzenu pobjedu
...
BvB Echte Liebe !!!
Respect i hvalaDamir_BvB je napisao/la:Iskrene cestitke svim navijacima Bayerna za zasluzenu pobjedu...
Stern des Südens
- IlPrincipe
- Kontakt:
Na pocetku sam bio pesimista u vezi Martineza i cijene od 40 miliona.Ali predhodne utakmice i sinoc je pokazao da vrijedi i vise.
DOMINACIJA
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- bistrikboy
- Kontakt:
Odavno jaci Bayern nisam gledao,beton su fakat!
Najbolji sinoc Robben i Dante,odlicni su Alaba i Müller.Martinez ima genijalnih oduzimanja lopte ali i kretenskih dodavanja nije bila njegova vecer.
Najbolji sinoc Robben i Dante,odlicni su Alaba i Müller.Martinez ima genijalnih oduzimanja lopte ali i kretenskih dodavanja nije bila njegova vecer.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Vrijedi Martinez tih para, bez njega je Athletic pao.
Igrac koji je u samom vrhu na svojoj poziciji u vezi, kada igra stopera opet spada u sami vrh igraca na toj poziciji.
Dosta kompletan igrac. Sa svojom visinom i snagom jako dobro raspolaze brzinom i tehnikom.
Igrac koji je u samom vrhu na svojoj poziciji u vezi, kada igra stopera opet spada u sami vrh igraca na toj poziciji.
Dosta kompletan igrac. Sa svojom visinom i snagom jako dobro raspolaze brzinom i tehnikom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.