Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
Napravio sam.Kopao po program files i vidim tamo editor data,udjem vidim fajlovi isti kao oni sto imam u update.Tu kopiram i evo radi. 

1946
Pošto sam imao običaj svoje karijere u menađeru pisati na fm bosnia forumu, a sada ga nema, pisat ću ovdje pa valjda će nekome biti zanimljivo.
Skinuo sve te updateove itd. , i počinjem igrati. Tražim nekoga ko je imao slavu a sada je kanta (ne baš prava) i naravno da ga ja vratim na približnu slavu. Biram između par klubova i odabiram Leeds United.
Klub koji je znao zajebat' veliku četvorku, sada u Championsipu sredina tabele.

Na početku naravno one poruke od predsjednika skauta itd. Mediji predviđaju 12. poziciju. Dobijam od uprave odabir očekivanja i uzimam Promociju, dobijam 4,8M funti za transfere i 215k za plate. Trenutne su na 185k funti. Što se tiće igračkog kadra najzvučnije ime je Warnock koji je na posudbi kod mene. Ostalo ima par zanimljivih igrača, ali pojačanja su neophodna.
Skinuo sve te updateove itd. , i počinjem igrati. Tražim nekoga ko je imao slavu a sada je kanta (ne baš prava) i naravno da ga ja vratim na približnu slavu. Biram između par klubova i odabiram Leeds United.

Na početku naravno one poruke od predsjednika skauta itd. Mediji predviđaju 12. poziciju. Dobijam od uprave odabir očekivanja i uzimam Promociju, dobijam 4,8M funti za transfere i 215k za plate. Trenutne su na 185k funti. Što se tiće igračkog kadra najzvučnije ime je Warnock koji je na posudbi kod mene. Ostalo ima par zanimljivih igrača, ali pojačanja su neophodna.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
ma i ja tako uzmem zaboravljene klubove...trenutno vodim Nottingham Forest 

joj prestao sam ovo igrati od 2008 al kontam da ponovo pocnem sta znaci ovaj FM 2013 se ne moze igrati bez orginalnog cd ..
koliko ja znam nije izasao crack oficijalni, sad ne znam da li je do toga...a ako ti se igra , skines sebi FM 12 i update od 2013-ke ili jos bolje od zimskog prelaznog rokabob je napisao/la:joj prestao sam ovo igrati od 2008 al kontam da ponovo pocnem sta znaci ovaj FM 2013 se ne moze igrati bez orginalnog cd ..

skidamGusar1995 je napisao/la:koliko ja znam nije izasao crack oficijalni, sad ne znam da li je do toga...a ako ti se igra , skines sebi FM 12 i update od 2013-ke ili jos bolje od zimskog prelaznog rokabob je napisao/la:joj prestao sam ovo igrati od 2008 al kontam da ponovo pocnem sta znaci ovaj FM 2013 se ne moze igrati bez orginalnog cd ..

mislis na dresove, grbove, slike ? ...ako je to mislim da mozes, ali opet nisam siguran
dresovi i slicn. mogu to znam , nego tipa FM Genie Scout 13 i tako ti dodaci reko da to ubacim da neskidam 2012 al prepostavljam da nemoze nista probacuGusar1995 je napisao/la:mislis na dresove, grbove, slike ? ...ako je to mislim da mozes, ali opet nisam siguran

Nastavak...
Dovodim Kačanlikića na posudbi, Couckera iz Totenhama isto, Vučkića iz Newcastala sve na posudbu. Kao slobodan stiže Papa Diop, i dovodim Whelana iz Stokea za 2,8M funti, 1M cash ostalo za godinu dana. Par starijih igrača otpustio radi plata.
Prvo kolo i gostima kod favoriziranog Watforda pobjeda 0:1. Drugo kolu teška pobjeda kući 1:0 golom u 85. minuti protiv Bristola, i u trećoj tekmi poraz od Hulla 2:0.
Dovodim Kačanlikića na posudbi, Couckera iz Totenhama isto, Vučkića iz Newcastala sve na posudbu. Kao slobodan stiže Papa Diop, i dovodim Whelana iz Stokea za 2,8M funti, 1M cash ostalo za godinu dana. Par starijih igrača otpustio radi plata.
Prvo kolo i gostima kod favoriziranog Watforda pobjeda 0:1. Drugo kolu teška pobjeda kući 1:0 golom u 85. minuti protiv Bristola, i u trećoj tekmi poraz od Hulla 2:0.
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- alan_kardec
- Kontakt:
što ne dovedeš milanova iz litexa? 400 hiljada košta, možeš ga dovesti u ratama.
verrattija MORAŠ dovesti. jest da je dosta skuplji (oko 3 miliona) ali ga možeš dovesti na rate.
još jedna stvar. na kraju prve sezone slobodan igrač je Nicolao Dumitru. Strašan napadač ubio se za championshipa. Ja uzeo Huddersfield, ušao u championship, doveo ga i odmah frajer zabio 26 golova i imao 10 asistencija.

verrattija MORAŠ dovesti. jest da je dosta skuplji (oko 3 miliona) ali ga možeš dovesti na rate.
još jedna stvar. na kraju prve sezone slobodan igrač je Nicolao Dumitru. Strašan napadač ubio se za championshipa. Ja uzeo Huddersfield, ušao u championship, doveo ga i odmah frajer zabio 26 golova i imao 10 asistencija.
što nema fm bosnia?ipetm je napisao/la:fm bosnia forumu, a sada ga nema

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma nema ukinuli sve, koliko ja znam...
Milanov u Red Bulu već...
Milanov u Red Bulu već...

White shoes never lose !
White shoes never lose !
moze li ovo (http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=7252" onclick="window.open(this.href);return false;) na fm 2011? 

Na Fm 2012 bi donekle moglo zbog malih promjena u db,sad u 2011 nevjerujem ,posto su razlike malo vece ..nacho je napisao/la:moze li ovo (http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=7252" onclick="window.open(this.href);return false;) na fm 2011?
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ja s Malagom igram.Reko sam upravi da cu izborit Ligu prvaka i dali mi 26 miliona za transfere.
Jos sam se oslobodio onih starijih igrača, i orem trenutno.
Prvo kolo poraz od Seville u gostima 4-3, od tada do danas(trenutno sam u Januaru) nemam poraza u ligi.
Reala sam otreso 0-3 u kupu, da se pohvalim
PS. Doveo sam Sturidggea na posudbu, mali sabija
Jos sam se oslobodio onih starijih igrača, i orem trenutno.
Prvo kolo poraz od Seville u gostima 4-3, od tada do danas(trenutno sam u Januaru) nemam poraza u ligi.
Reala sam otreso 0-3 u kupu, da se pohvalim

PS. Doveo sam Sturidggea na posudbu, mali sabija

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Farska Ostrva, godina 2015.
Prva sam ekipa koja je dobila transfer budget(70k), a jedan mi gospodin ima platu od čak 900e.Prva četiri kola nove sezone i već sam dao 27 golova(9:0, 4:1, 1:5, 0:9).Jbg liga služi za iživljavanje, ali LP i EL su pravi izazov.Nekoliko afrikanaca je dobilo poziv za reprezentaciju, a napokon sam doveo i nekoga ko nije sa crnog kontinenta.Naime, dvojica urugvajaca su bila dovoljno očajna da dođu.
Ništa, nastavlja se pravljenje farskog giganta! 
Prva sam ekipa koja je dobila transfer budget(70k), a jedan mi gospodin ima platu od čak 900e.Prva četiri kola nove sezone i već sam dao 27 golova(9:0, 4:1, 1:5, 0:9).Jbg liga služi za iživljavanje, ali LP i EL su pravi izazov.Nekoliko afrikanaca je dobilo poziv za reprezentaciju, a napokon sam doveo i nekoga ko nije sa crnog kontinenta.Naime, dvojica urugvajaca su bila dovoljno očajna da dođu.

-
- Kontakt:
jak ovaj sa Farskim otocima
samo nastavi kralju
eh da nastavim sa pricom o mojoj Malagi
Prodao sam šta se moglo prodati, zaradio nekih 24-25 miliona za zimski prijelazni rok i ocajnicki doveo Strootmana na CM (strašan je), Horvatha (back up na DC) i Afellaya iz Barce kao pojacanje u napadu
Moram reci da sam prezadovoljan Sturidgom. Momak sabija. 18 golova u sezoni vec a dosta puta je usao sa klupe, sad igra prvu
Posto je na posudbi kod mene trenutno, ozbiljno razmisljam da otkupim njegov ugovor na kraju sezonu za stalno
Trenutno sam 3. na tabeli, imam 58 bodova, 9-10 manje od Reala i Barce, i moram reci da sam u ligaškom dvomeču sa Smrdaloncima izgubio obje tekme

samo nastavi kralju

eh da nastavim sa pricom o mojoj Malagi

Prodao sam šta se moglo prodati, zaradio nekih 24-25 miliona za zimski prijelazni rok i ocajnicki doveo Strootmana na CM (strašan je), Horvatha (back up na DC) i Afellaya iz Barce kao pojacanje u napadu

Moram reci da sam prezadovoljan Sturidgom. Momak sabija. 18 golova u sezoni vec a dosta puta je usao sa klupe, sad igra prvu

Trenutno sam 3. na tabeli, imam 58 bodova, 9-10 manje od Reala i Barce, i moram reci da sam u ligaškom dvomeču sa Smrdaloncima izgubio obje tekme

Ja s Tottenhamom igram, sezona 2014/15(Begović svaku 5-6 lopti iz mreže vadi, Stoke mi najdraža mušterija), prodo sam skoro cijelu ekipu, samo da bi doveo J.Martineza, Neymara i Jovetića( tu sam 80 miliona iskeširo u 3 sezone), a inače ne dovodim igrače iznad 7-8 miliona, a Vrsaljko igračina i to gospodska, 2 miliona ga platio, a isplatio se stostruko, mali daje golova i to previše, al nema mi većeg meraka nego kad treba kupit igrača koji se posvađo s trenerom( čitaj 8 miliona za Thiaga Silvu u sezoni 2012/13)
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
- Kontakt:
eto dodje i 4. poraz u sezoni upravo sad
al nije sramota izgubit od sljedeceg vjerovatno šampiona lige na Santiago Bernabeu
Cilj je plasman u Ligu prvaka.
Dex, koliko si Jovetića tipla i u kojoj sezoni si ga kupio?
evo tek sad vidim da je na FM12 Ibričić valued 3.5M
pa yeboooo majkuuuu igriceeee i k u r caaa

al nije sramota izgubit od sljedeceg vjerovatno šampiona lige na Santiago Bernabeu

Cilj je plasman u Ligu prvaka.
Dex, koliko si Jovetića tipla i u kojoj sezoni si ga kupio?
evo tek sad vidim da je na FM12 Ibričić valued 3.5M

pa yeboooo majkuuuu igriceeee i k u r caaa
2015/16 Nottingham Forest u EPL 8 pozicija jos 10 kola do kraja
2013/2014 ja msm, 40 miliona iskeširo, prodo Huddlestonea, Livermorea, Carolla i Ekotta da ga kupim
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.