naravno da nisuSajoni je napisao/la:Kako su frankovci igraliJesul prosli dalje
btW. 5-0 Xavi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
naravno da nisuSajoni je napisao/la:Kako su frankovci igraliJesul prosli dalje
Opanidjo_barca je napisao/la:Kraj. 5-0![]()
Strijelci: 2x Bojan,Pedro,Messi,Xavi
Samo opusteno i nemoj se ti sekirati za spanski kup ...Karim_Madrid je napisao/la:posrecilo im se...nece 2 put,,al to je posle el clasica ,Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeci predstavnik u kupu je strasna ekipa Alcorcona. Treba biti oprezan da ne prodju kao Real ..pa onda se mozete na njima istresti
Gdje si CRNI-SA stari druze???imali sta na temi Barce pametno ovi dana bilo me banovalo..ebiga nema nas lako cete osvojiti kupCRNI_SA je napisao/la:dobro je da su svi velikani prosli, bice zanimljivo pratiti kup kralja jbga nema reala ali ko im je kriv
djesi druze ja se zabrinuo gdje si ti nema tedon Ciro je napisao/la:Gdje si CRNI-SA stari druze???imali sta na temi Barce pametno ovi dana bilo me banovalo..ebiga nema nas lako cete osvojiti kupCRNI_SA je napisao/la:dobro je da su svi velikani prosli, bice zanimljivo pratiti kup kralja jbga nema reala ali ko im je krivjos malo pa el clasico
kako bi dao ime da je bio decakgeronimo je napisao/la:Kapiten Rubina Sergej Semak dao kcerci ime BarcelonaNaime, ruski fudbaler postao je otac za vrijeme utakmice lige prvaka njegovog kluba i Barcelone
Rubinlove messi je napisao/la:kako bi dao ime da je bio decakgeronimo je napisao/la:Kapiten Rubina Sergej Semak dao kcerci ime BarcelonaNaime, ruski fudbaler postao je otac za vrijeme utakmice lige prvaka njegovog kluba i Barcelone
Wolverine je napisao/la:Rubinlove messi je napisao/la:kako bi dao ime da je bio decakgeronimo je napisao/la:Kapiten Rubina Sergej Semak dao kcerci ime BarcelonaNaime, ruski fudbaler postao je otac za vrijeme utakmice lige prvaka njegovog kluba i Barcelone
nek mu je sa srecom !!geronimo je napisao/la:Kapiten Rubina Sergej Semak dao kcerci ime BarcelonaNaime, ruski fudbaler postao je otac za vrijeme utakmice lige prvaka njegovog kluba i Barcelone
Danas u 19H igraju protiv Nigerijelove messi je napisao/la:jel zna neko kad igra mlada reprezentacija spanije(under17)
MUNAIN IZASAO,USAO CORMONA,BARCIN IGRAC,A TAJ DRUGI IGRAC JE SABARINA,MISLIM DA SE TAKO ZOVE,NIJE NISTA POKAZAO!CRNI_SA je napisao/la:sta radi munain iz athleticaa ima onaj napadac mislim da je iz realove skole
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.