Postao/la krecanska21 » 28 feb 2013, 15:30
E vala jesu navalili ovi iz Lukavca... Nisam mislio replicirati, ali moram im reci neke stvari... Stvarno, nije mi jasno sto su se ovako "digli", jebote kao da su Barsa... Brzo su zaboravili da su samo godinu ranije igrali derbije s Puracicem, i da taj isti Puracic nisu mogli pobijediti u po Lukavca, iako im je sudija pomagao i rukama i nogama, dosudio penal... Ali dzaba... Da bude veci apsurd, sudija koji im je pomagao je Tuzlak (Drazen), koji je poslije utakmice fasovao zato sto nisu pobijedili, jer vjerovatno nije dao gol umjesto njih... Toliko o gigantu iz Lukavca... A 90 % te ekipe igra i sada, a oni bi u premijer ligu... Malo realnosti moji dragi Lukavcani... I normalno je bilo da npr. koksara daje pare Slobodi koja je bila regionalni brend, jer zna se ko je i sta je bila Sloboda prije rata, s kim je Sloboda igrala, da su na Tusanj dolazili Zvezda, Partizan, Dinamo itd... Za razliku od Radnickog koji nije dokucio dalje od republicke lige... Ali djeco draga, ne sjecate se vi toga... Pravi Lukavcani (oni stariji) su dolazili gledati Slobodu... A vi se sada nasli sladiti nevoljama u kojima se nasla Sloboda (nije mi jasno da neko iz Lukavca moze mrziti Slobodu, a znam da takvih ima lijep broj), iako mnogi "vise" u Tuzli, skoluju se, rade... Da je normalna situacija, mogli bi samo sanjati da igrate u istom rangu s nama... Meni je Radnicki simpatican jos od vremena kad je Cipo (Sead Osmic) igrao dole, ali kad vidim pojedine komentare.... Ma fuj...