FK Radnički Lukavac

sodagrad
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodagrad » 28 feb 2013, 15:53

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
sodagrad je napisao/la: Benjo jel braća Apachi dolaze u Gračanicu znaš li, mi smo nešto pričali pa bi trebali doći dati vam podršku 16-tog akobogda, pozz braćo :)
Pa zar vi ne znate sa kime Apachi imaju sklopljen bratski pakt?? WTF??
Vidi se da nemaš veze, Apachi i Siouxi su zajedno već godinama, mi idemo na njihove derbije navijamo s njima kao kad smo išli u Srebrenik kad su igrali ključnu utakmicu za ulazak u Prvu ligu tad protiv Čapljine, oni su bili na proslavi titule naše ovdje u Lukavcu, bili su momci i protiv Slobode s nama, i tako slažemo se lijepo što mogu i potvrditi momci iz Srebrenika prije svega Benjo koji je tu najviše.....:)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 28 feb 2013, 15:54

Probisvjet je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Jel vi ovo samo pjevate, imate li vi jos koju pjesmu ? :lol:

Ali svoju pjesmu??
Imaju!!!
[youtube][/youtube]

Oj oj ojhaaa <--- Naucio u Puracicu na vaseru :D

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 28 feb 2013, 15:57

"ZUTE BOJE JOS ME NOSE" Jarane predji pod hitno na bijelo nije tebi dobro.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 28 feb 2013, 15:59

ADNAN JAHIĆ novi igrač Radničkog baš mi je drago, samo naprijed, hvala Zoom na inforamaciji.......:)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 28 feb 2013, 16:00

sodagrad je napisao/la:
sodagrad je napisao/la: Benjo jel braća Apachi dolaze u Gračanicu znaš li, mi smo nešto pričali pa bi trebali doći dati vam podršku 16-tog akobogda, pozz braćo :)
Vidi se da nemaš veze, Apachi i Siouxi su zajedno već godinama, mi idemo na njihove derbije navijamo s njima kao kad smo išli u Srebrenik kad su igrali ključnu utakmicu za ulazak u Prvu ligu tad protiv Čapljine, oni su bili na proslavi titule naše ovdje u Lukavcu, bili su momci i protiv Slobode s nama, i tako slažemo se lijepo što mogu i potvrditi momci iz Srebrenika prije svega Benjo koji je tu najviše.....:)

Pa to te i pitam.. :P

I ako su igrali ''kljucnu'' utakmicu za ulazak u prvu ligu igrali su sa timovima iz 2. Lige FBiH grupa sjever, otkuda onda Capljina na sjeveru?? 8-) 8-) 8-)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 feb 2013, 16:01

Jahi se ni njegova mati nije obradovala a vi se radujete :lol: :lol: decko na kreatinima i efedrinu 8-)
Sloboda Tuzla

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 28 feb 2013, 16:06

Moja greška pardon, za ulazak u Premier ligu gdje su sad, meni u glavi ova Prva liga naša jbg.....oprosti :) pričajte vi šta hoćete nama je dobar, može poslužiti kako rezerva u slučaju povreda, kartona i slično.........:)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 feb 2013, 16:09

sodagrad je napisao/la:Moja greška pardon, za ulazak u Premier ligu gdje su sad, meni u glavi ova Prva liga naša jbg.....oprosti :) pričajte vi šta hoćete nama je dobar, može poslužiti kako rezerva u slučaju povreda, kartona i slično.........:)
Nuric za njega izmislio fudbal ;) a od Jahe je samo ime ostalo vidjet cete uskoro ako nama ne vjerujete pitajte momke iz Banovica jel igro kod njih i kakav je bio ;)
Sloboda Tuzla

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 28 feb 2013, 16:12

fukaratz je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Moja greška pardon, za ulazak u Premier ligu gdje su sad, meni u glavi ova Prva liga naša jbg.....oprosti :) pričajte vi šta hoćete nama je dobar, može poslužiti kako rezerva u slučaju povreda, kartona i slično.........:)
Nuric za njega izmislio fudbal ;) a od Jahe je samo ime ostalo vidjet cete uskoro ako nama ne vjerujete pitajte momke iz Banovica jel igro kod njih i kakav je bio ;)
Pola sata može ući i odigrati, tamam, da nam ne treba ne bi ga Vojvodić tražio, samo naprijed Radnički i bravo za upravu, doveli smo 4 kvalitetna pojačanja bogami.......:)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 28 feb 2013, 16:15

De vi samo, ne dajte se ometati 8-)

Evo još novosti sa Jošika.

http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/adnan ... ulica.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 28 feb 2013, 16:17

Zoom088 je napisao/la:De vi samo, ne dajte se ometati 8-)

Evo još novosti sa Jošika.

http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/adnan ... ulica.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Žao mi je zbog Zulića što je otišao, dobar je momak, ali pošto su Sloga i Radnički u dobrim odnosima to je i presudilo, a momak i jeste iz Tojšića, i biće im potreban ako žele da uđu u Prvu ligu FBIH, a vidjećemo tog novog umjesto njega, hvala Zoom brate još jednom.....:)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 feb 2013, 16:46

O čem ti?? Apachi i Siouxi su bratskim odnosima još iz devedeseti godina..Na kantonu su u to vrijeme bile samo 4 navijačke skupine:Fukare i Zmajevi iz Tuzle i Apachi i Siouxi..Oni su dolazili na naše utakmice mi smo išli na njihove,najviše protiv Slobode i Sarajeva..to je se nastavilo sve ove godine i kad su grupe doživjavale svoje uspone i padove..mi smo trenutno u padu a oni u usponu a to nikad nije utjecalo na odnose izmedju grupa i to da se manje postuju ,cijene i pomažu..Oni su dolazili u Srebrenik protiv Čapljine mi smo bili u Lukavcu protiv Slobode..
OFK Gradina Srebrenik

Lukavac24
Kontakt:

Post Postao/la Lukavac24 » 28 feb 2013, 18:06

Moze li mi neko od siouxa koji to otprilike znaju odg na p.p. koliko ce nas otprilike ici u Gracanicu?
Rano mi ono okupljanje pa zato pitam

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 28 feb 2013, 18:10

Joj ovih Tuzlaka... Ma nemamo svojih pjesama sve smo od Fukara pokupili :D Jel to vam furka...

Nego...

Pitanje za Zlaju:

Cuo sam da su igracima rekli iz uprave da ce dobit prvu platu a dalje da se ne nadaju ??? mozda ???

I btw nemoj opet molim te pocet pricu "ko je to rekao, koji igrac imenuj te mahalase itd itd" ... nije lijepo vrijedjati igrace
inace ?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 28 feb 2013, 18:13

De prvo neka ti kazu ko im je to rekao i kad. Ja evo maloprije sa stadiona i niko nista o tome ne prica.

A za mahalanje ostajem pri istome sto sam napisao i onda kad si pljuvao po meni ;)

lukavcan
Kontakt:

Post Postao/la lukavcan » 28 feb 2013, 18:18

Jahic stigao, to je odlicno, iskreno sam veliki pesimist sto se tice njegove igre ali klupa je sad duza za jos jednog igraca, trebao nam je jedan na toj poziciji koji ce moci da uskoci u svakom momentu.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 28 feb 2013, 21:09

De nek mi neko citira ili kopira zadnji post vezan za klub, fudbal, nogomet, loptu, golove, dresove, travu :D ...

Da mogu pročitati. Vidim neki busevi, škole, džamije i ostali sakralni objekti se spominju pa da ne gubim vrijeme

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 28 feb 2013, 21:21

Kad već spomenu dresove...
Nije mi jasno zašto su boje grba na plavim dresovima okrenute naopako?

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 feb 2013, 21:28

Zoom088 je napisao/la:De nek mi neko citira ili kopira zadnji post vezan za klub, fudbal, nogomet, loptu, golove, dresove, travu :D ...

Da mogu pročitati. Vidim neki busevi, škole, džamije i ostali sakralni objekti se spominju pa da ne gubim vrijeme
Uh jarane za to se moras vratit najmanje dvije stranice unazad :mrgreen:
na ovoj mozes samo o munarama citat :D
www.nkbratstvogracanica.com

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 28 feb 2013, 21:32

Jbt kad god udjem na jednu od ovih tema (Sloboda, Radnicki i Gracanica) vodi se rasprava o necem 100. samo ne o fudbalu, i sve tri strane nenormalno vuku sebi. Vi kao da zivite u Londonu, Berlinu i Madridu eto kako se ponasate, a ne u tri mala gradica (ako se i tako mogu nazvat, jedino je Tuzla po meni gradic) u ovoj nasoj Bosni i nema hamaretnog grada. Izmedju vas/nas nema ama bas nikakve razlike kao sto vi to predstavljate i vi nastavite tako razmisljat i daleko ce te dogurat (vazi za sve 3 strane).
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.